בטח אתם כבר בהופעה...

ADVAM4

New member
../images/Emo40.gifבטח אתם כבר בהופעה...

אתם בטח ממש ממש נהנים ,ובטי שרה,ומנגנת וצוחקת אתכם... ובטח היא מתחילה עם איזה שיר ומסיימת איתו,והכל כ"כ נחמד.. ובטח יש המון המון אנשים! וכולכם יושבים ביחד ): טוב דיי עם הרחמים האלה. אני מחכה שכבר תגיעו הביתה ותדווחו פה איך היה! ואני רוצה לדעת הכל! ה-כ-ל!!! אפילו מה בטי לבשה! ואם היה לה לק אדום!!!!! -קנאה,סתם משמין-

אוךךךךךךךךך איך היה

אז ככה. אני שמחה לבשר לך אדוה שבטי שלנו התהפכה שוב. אחרי שיצאה ממנה החיה כשניסינו אותה ב"נסה אותי", חזר הלק האדום למגירה, כך גם החצאית החושפנית והקוקו הארוך והחלק. בטי שלנו חזרה ללוק הפשוט של מכנס שלושת רבעי וגופיה, ואפילו ציור דמוי קעקוע על זרוע ימין שמזכיר את הצמיד המיתולוגי מהסיבוב של פרפרים. (הייתי מוותרת על הפיסקה הזו, אבל ביקשת תיאור מדוייק אדווה). היא התיישבה לייד פסנתר..... את הגיטרות המכסחות ואת הצלילים האלקטרונים, החליפו צלילים רכים ונוגים של גיטרה, בס ופסנתר. לא עוד ליווי של אקורדים, אלא מלודיות של ממש. איך שהיא התיישבה לה שם לייד הפסנתר וניגנה את מהפכה קטנה, הרגשתי מן תחושה מוזרה, התרגשות שכזו לראות שוב את בטי. אותה דמות שליוותה אותי בכל כך הרבה רגעים, כמה בקרים ניגנתי לעצמי את השיר הזה, כמה בקרים התענגתי מההאזנה לשיר (בליווי גיטרה, בליווי פסנתר, בגרסא המקורית). אך פתאום הרגשתי בשיר הזה אנרגיה אחרת. אותה בתי המפוחדת שראיתי בבארבי ב99, אותה בחורה שרעדה כשחיממה את אביב גפן וכשעלתה להופיע בפסטיבל ניצנים, עלתה לבמה בביטחון, בלי שום הצגות, היום כבר לא ממש אכפת לה אם ינסו אותה או לא, היום היא שם בשביל עצמה. בטי לא הגיעה לפזמון ואני כבר הרגשתי רטיבות על הלחיים, פשוט בכיתי, בכי לא מוסבר, אך בכי אמיתי שליווה אותי לאורך כל ההופעה. נוגנו שם כמה שירים חדשים מדהימים, והשירים הישנים קיבלו עיבודים חדשים. עיבוד מפתיע במיוחד קיבל השיר "ספק" (גרסת רגאיי). לפני ההופעה חשבתי איך יהיה מוזר לראות את בטי בלי עדי גולדשטיין משמאל וירון גורן מימין. אך אבי חזות ולידור לוי (שליווה את בטי בסוף הסיבוב של פרפרים), נתנו פייט לא רע. לידור לוי הוא נגן בחסד עליון, המון זמן לא ראיתי מישהו נוגע בגיטרה כמו שהוא נוגע. לדעתי, ואני לא מגזימה, מינימום סינגולדה הבא. ובסוף את כבר יודעת חיבוקים נישוקים והביתה. במילה אחת מדהים.

חיפנו אותך, אדוה...

וגם רצינו לצעוק- מי זאת חגית! אבל התביישנו... אצלי הערב התחיל בפגישה מחודשת עם חן, או כפי שתכונה מעכשיו חן (פורום). שנה ומשהו שלא התראינו וחן הביאה סוללת חברים מכובדת של שבעה ידידים, ידידות ואחות אחת ששלטו במילים בצורה יפה ביותר. הסכמנו שאנחנו אחת אחת במי מביאה יותר חברים והיה מצויין. חן התמקמה לה בשורה הראשונה (או כפי שמכונה אצלי- שורת הרוק- למרות שלא היה) ואני בצד, מאחורי עמוד הרמקולים (מקום לא מדהים כי ראיתי את בקבוק המים יותר מאת בטי אבל לא היה לי יותר מדי אכפת). אה, וישבתי גם ליד "החברים מנתניה" שהיו ממש ממש חמודים. בטי לבשה גופיה שחורה חושפת חזיה ורודה, מכנס שחור ונעליים מדהימות- ונראתה מצויין, אין צורך להוסיף. גם אליקו היה לבוש מאוד מכובד... זהו, ואז התחילה ההופעה. ללא ספק סומן מוטיב חוזר של בכי בין בנות הפורום (אנחנו כאלה בנות), שירים מוכרים (כש"ספק" היה הכי מעניין בעיבודו החדש) ולא מוכרים שכבשו אותנו. בטי התחילה עם "מהפכה קטנה" אך סיימה עם שיר חדש, שמח ואופטימי ששרה גם באמצע המופע- רעיון מצויין. היה קטן (למרות שהיו מלא אנשים) ואינטימי כמו שתמיד בטי נותנת להרגיש וכל הזמן חשבתי כעל הקומונהועל איך יש פה הרגשה של בית, של הופעה לחברים... נתן לי טעם של עוד, ומהר- אמרתי לאליקו את זה והוא הבטיח אז בפעם הבאה אני מקווה לראות אותך ואת ארתור. ארתור- היית במחשבה של חן ושלי- היית חסר בשורת הרוק... חן- חולה עליך שהסתכלת עלי ב"מלכת הפופ" בטי- שוב, יש לך יכולת מדהימה להפוך לי הכל לחיובי. ידעתי שאני באה לשפוך קצת דמעות אבל בזכותך הן הפכו לדמעות טובות, כי הרי "אף אחד לא מתעכב..." שנפגש רק בשמחות, בתמונע ומהר... יעל

האמת שגם אני רציתי לבדוק אבל לא היה נעים

אם חן היא מנתניה והיא היתה בארה"ב והיא לבשה אתמול חולצה לבנה אז אני יודעת מי זו. פעם הבאה מבטיחה לבוא להגיד שלום.

21profile

New member
ואו!../images/Emo13.gif

סחטיין יעל וחגית על הסיקורים הנרחבים, תענוג לקרוא ולהזדהות עם כל מילה
האמת, שאני לא יודעת מאיפה לתחיל, אני עדיין ב"היי" ועדיין לא כל כך מעכלת שחוויתי אתמול הופעה של בטי, דבר שכל כך התגעגעתי אליו, אבל כל כך...מה גם שהייתי מוקפת בהמון חברים, ואף אחות- אהבה גדולה סבבה אותי. מהרגע שבטי עלתה לבמה, נראית טוב מתמיד, התביית לי על הפנים חיוך מאוזן לאוזן, והוא שליווה אותי בנאמנות כל ההופעה. תודה חיוך. מהפכה קטנה- יש דרך מושלמת יותר להתחיל הופעה אינטימית, אחרי שנה ומשהו בלי הופעות?!!??! תשובה- אין. בחירת השירים הייתה מצוינת, והשירים החדשים- הן השמחים והן בלדות הפסנתר הנוגות והעצובות (סטייל "בין המילים" ו"אהובי וכוחי")- פשוט מביאים את בטי, בעיניי, למקום שלם יותר מאי פעם. כמו שכבר נאמר כאן- "ספק" בגרסת הרגאיי היה הביצוע המיוחד ביותר של הערב, ששם את בטי באור שהייתי שמחה לראות ממנו יותר, ולו רק לשם הסקרנות
"נסה אותי" האינטימי והמפסונתר, שזכור לי עוד ממופעים אינטימיים קודמים, והצליח לעלף אותי לכמה דקות (ובסופו שבתי להכרה צלולה יותר מאי פעם), הוכיח אתמול, לי ולכל מי שנכח במרתף העתיק והאינטימי להפליא, כמו שתיארה חגית בצורה מדויקת משהו, שבטי כבר לא שרה אותו מאותה נקודה, אלא יותר- "נסה אותי...אבל אם לא תנסה- זה כבר לא ממש אכפת לי. הפסד שלך. אני שלמה עם עצמי." והגישה הזאת בלטה לאורך כל ההופעה, והיא שהציגה בטי הרבה יותר שלמה, יותר בטוחה ועדיין- לגמרי לא מתפשרת. אז תודה על ערב בלתי נשכח,מי ייתן שההופעה הזאת היא ה"סיפתח" לכל ההופעות שיגיעו בהמשך ובקרוב! סופשבוע נעים (איך לא- הוא נפתח בצורה מושלמת) ותודה יעל על אתמול (את יודעת במה מדובר) אוהבת חן

חן לא מנתניה

ולמיטב ידיעתי לא היתה בארה"ב וגם לא לבשה חולצה לבנה אבל בפעם הבאה נחליף תמונות... ויהיה פיצוץ!!!

21profile

New member
חחחחחחחח

אני אכן לא מנתניה, והייתי בהולנד ולא בארה"ב...ולבשתי חולצה שחורה אתמול... אז זאת לא אני

RTur

New member
../images/Emo7.gifאדוה אנחנו שנינו באותה סירה..

אוךךךךך צבא מעצבן.. העיקר השבוע כן יכלו להוציא אותנו חמשו"ש.. זונות!
ועוד לקרוא את כל הסיקורים שלכם מההופעה
טוב נו.. לפחות זכיתי בSMS מבטי ב-2 בלילה

ADVAM4

New member
SMS מבטי ב 2 בלילה....

זה שווה!!! אל תדאג!!! תהיה בטוחחח הופעה בקרובב ואני אחטוף אותך מהצבא ונלך!!!! :)

ארתור וחן מרושתים

לרמת סלב!!! מה קורה פה??? סתם, מקנאה ומפרגנת שיהיה בכייף יעל

למעלה