דבבו את התמונה תיהיו יצירתיים ותגידו..מה הם חשבו פה!?
2 2MayaN2 New member 7/9/10 #1 ../images/Emo40.gifדבבו את התמונה../images/Emo40.gif ../images/Emo221.gif תיהיו יצירתיים ותגידו..מה הם חשבו פה!?
../images/Emo40.gifדבבו את התמונה../images/Emo40.gif ../images/Emo221.gif תיהיו יצירתיים ותגידו..מה הם חשבו פה!?
S StayAwake New member 9/9/10 #2 הקפצה ../images/Emo11.gif שתפו פעולה בפינות אלכס:"אני אוהב אותך ג'אק" ג'אק חושב:"אני אעשה את עצמי סובל בשביל שזאק לא יקנא"
הקפצה ../images/Emo11.gif שתפו פעולה בפינות אלכס:"אני אוהב אותך ג'אק" ג'אק חושב:"אני אעשה את עצמי סובל בשביל שזאק לא יקנא"
A AdiA12 New member 9/9/10 #3 הוווו.. איזה חמודים ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אלכס: "ג'אק אני אוהב אותך " ג'ק: "הלוואי והייתי יכול לומר את זה גם לגביך"
הוווו.. איזה חמודים ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אלכס: "ג'אק אני אוהב אותך " ג'ק: "הלוואי והייתי יכול לומר את זה גם לגביך"
ס ספירצ New member 10/9/10 #5 שוב אין לי מה להגיד ../images/Emo6.gif אני לא טובה בדברים האלה.. אבל שוב הם חמודים XDD