דבב את התמונה

Ms Brightside D

New member
../images/Emo40.gif דבב את התמונה ../images/Emo40.gif../images/Emo6.gif

אז איך משחקים?
פעם בשבוע, מעלים תמונה חדשה, המטרה שלכן היא לדובב את התמונה, מה זאת אומרת? פשוט לכתוב מה נראה שהבנים אומרים, בצורה הזאת:
דאגי: " בלהבלהבלהבלה"
הארי: " בלהבלהבלהבלה"
דאני: "בלהבלהבלהבלה"
טום: "בלהבלהבלהבלה" (איפה שכתוב בלהבלהבלה זה מה שהם אומרים, למי שלא הבינה
) אז נתחיל?
* שימו
, בתמונה גם פרקני מופיעה, אז צריך לדבב גם אותה,
*

MadBerry

New member
מנסה משהו מפגר ../images/Emo6.gif

Harry: "I'm a sexy bitch!" Dougie: "Dude, you're blocking my girlfriend!" ואין לי מה לכתוב על פרנקי

אהמ

דאגי: פראנקי את עונסת לי את הארי! פראנקי: יש לי מוניטין יותר נמוך מפילגש הארי: דאגי בוא גם אתה, פראנקי עופי!

DannyMcFly

New member
מנסה../images/Emo9.gif

הארי : gad im sexy ! דאגי : If Ill tuch his deck, will he noudes? פרנקי : אני חשה דוגמנית על חיחי חיחי (אין לי מושג איך לכתוב את זה באנגלית
)

polly88

New member
../images/Emo182.gifמנסה XD

הארי:"פרנקי תגרדי לי את הגב בבקשה?" פרנקי:"בתענוג רב" דאג:"היי הארי זאת העבודה שלי!!!!!!><" (גורעה באנגלית!מודה באשמה!)

LovE BuSTeD

New member
אני

הארי: מה מצלמה עכשיו מגרד לי הגבבב...פרנקי תגרדי לי את הגב..!! פרנקי: ששש מה אתה רציני יש פה מצלמה תן לי לחושש.. דאגי: אוף אני עייף בוא נזוז כבררר מפהה...

Ms Brightside D

New member
טוב גמאני מנסה..

הארי: "חדש! הדיאורדורנט החדש של מקפליי! פרנקי: " הריח מושך את כל הבנות!" דאגי:" הארי! תוריד ת'יד.. קצת שחכת לשים היום דיאורדורנט.."

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחח מנסה

הארי : וואי נראלי שנתפס לי הגב ! דאגי : ואווו נראה שאתה זקוק למסאג' טוב .אולי משחה תעזור! פרנקי : דאמ שכחתי לשים עדשות . - מפגר אני יודעת XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

הארי:יואו איזה בריזה שווה!רק חבל שהקציה הזו דבוקה לי לתחת... פרנקי:מה לעזאזל אני עושה עם דאגי?אני חושבת שאני אלך עם הארי,התחת לשו הרבה יורת מוצק דאגי:"תם טקס יום הזיכרון" או "הארי,תחליף כבר תחתונים,זה מייאש אחי.אני לא מבין מה פרנקי מתלהבת כ"כ,אם היא הייתה יודעת שהוא לא החליף תחתונים..."

DannyMcFly

New member
אם אני זוכרת נכון אז יש לו ב12 למרץ (5 ימים

לפני אחי הקטןןן
)

למעלה