דובב את התמונה

animfanatic

New member
../images/Emo40.gif דובב את התמונה ../images/Emo70.gif

הפורום מתייבש יותר ויותר בכל יום, אנחנו חייבים להחזיר אותו לחיים - ודחוף
בכל מקרה, אתם כבר יודעים מה צריך לעשות בפינה הזו. ואם לא, אז הסבר קצר... אני נותנת מספר תמונות ואתם צריכים לדובב אותן. פשוט לא
אז שתפו פעולה.
- - - שבוע טוב

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif *דבב, לא דובב!@$#!@# ]:<

אי קיל יו!. סתם P: טום: יאאאאאאאאש!@$!@ יאשששש! אני לא מאמין!#!@3 ניצחתי!@$!$# ביל! תראה אותי!@#@!#! אני שולטטטט!@#!@...היי...רגע...מה זה שם למעלה? חזייה על הפנס? איך היא הגיעה לשם? XD טוב, לא משנה ~חושב: אני כבר אקח אותה אחר כך D:<~

e t a

New member
../images/Emo218.gifשימו לב

טום: "לא אדוני השוטר, מישהו שם את זה בכובע שלי!!" "זה לא שלי!!!"

../images/Emo215.gifחיחי אל תצפו ממני לדיבוב שונה מזה, כן?

טומי:"או יה אנשים, היום אני הולך לאנוס את דנה, והווו !" חיחיחיחיחייחי

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif חח P:

טום: אתה רואה? אני כובש בחורות יותר טוב ממך! אפילו זכיתי בפרס על זה! [ראו תמונה 1]. ביל: בוא, בוא...אני אראה לך מי כובש יותר טוב. טום: לא רוצה T<T" ביל: נו בוא...אני מבטיח שאני לא אפגע בך... ~כן בטח~ *** ביל: האא? חתול?! יש חתול על הבמה! בוא...בוא לאבא...קססס...קססס..קססס... 3> ~מי הביא לכאן חתול לכל הרוחות~ -נלחץ-

../images/Emo215.gif ~מוקדש לידוסה אהובתי~

מישהו בקהל:"ביל, אני אאנוס את מישל !!!" ביל:"פחה, זין! היא שלי, היית מת ~מתחנגל~"

KameaChan

New member
|בועות| גוסטבון P:

גוסטב: חה חה... ככה אני בטוח כובש הכי הרבה בנות! הן מתות על גברים עם שרירים ;) נראה לי גם שטום לא יעז לרדת עלי יותר עכשיו D: טוב שהתאמנתי אתמול במכון תשע שעות! *** גוסטב שר עם הבן שלו: אבא חתיך, אבא מגניב...אבא מאצ'ו! D: [ניתנה השראה מאסי וגורי]

e t a

New member
../images/Emo6.gif

ביל: "אני כל כך יותר חתיך ממך" גאורג: "ררררר"

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif ואעה O_O

גיאורג: והנה הם שוב מתחילים להריב...עדיף שאני אברח מכאן לפני שעוד מישהו יפצע..

../images/Emo215.gif חחחחחחחחחחחחחח גיורא הזה

ג'ורג':"אני חתיך, אני כוסון על, אף אחד לא יכול להתעלות על הסקסיות שלי. הא ~מתחנגל~ חוץ מדיויד הסלהוף כפרות עליו ועואעוא שיעשה לי גדוד
"

למעלה