דיון: איך אתם מגיעים למוזיקה שלכם

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo40.gifדיון: איך אתם מגיעים למוזיקה שלכם../images/Emo40.gif

בעקבות הדיון הפורום של פורום אמטיוי על הורדות לא חוקיות הגעתי שם לאיזה תגובה של מישהי שטוענת שבלי הורדות היא לא הייתה מצליחה להגיע לכל כך הרבה אמנים שונים ומגוונים. וזה הביא אותי לשאלה - איך אתם מגיעים לאמנים חדשים? אם אתם מורידים או לא זה לא כל כך עקרוני כי בכלל אי אפשר להשיג את האלבומים של רוב האמנים שאנחנו אוהבים בארץ אז לא על זה יהיה הדיון. השאלה היא, איך אתם שומעים על אמנים חדשים? מחפשים במצעדים? ביוטיוב? שומעים מאנשים אחרים המלצות? בפורום? בפייסבוק? רדיו? אתרי קאנטרי? אמנים אוהבים עליכם? שתפו איתנו את הדרכים שלכם להכרת אמנים חדשים ואולי ככה נוכל להרחיב את מעגל האמנים המצומצם שלנו. כמובן שאתם יותר ממוזמנים להמליץ לנו על אמנים חדשים שהכרתם לאחרונה ונראה לכם שנאהב. אגב לאלו מאיתנו כמו דרורית ואורית שאנחנו חושבים שהן מכירות אמנים רלוונטים והן לא(
) אפשר לעשות רשימה של אמני הקאנטרי שאתם ~כן~ מכירים ואוהבים כדי שנדע על מה אפשר להמליץ ועל מה לא. כמובן שאפשר גם להמלית רק על שירים ולא על אמנים שלמים במקרה שאתם אוהבים רק שיר אחד שלהם. דיון פורה

dolytush

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק שלעומת אורית אין לי אחד שאני הכי אוהבת ולכן יש רשימה ממש ארוכה של אמנים כך שעליי לוותר. אניווי, היא ממש צודקת ההיא מאמטיוי. במיוחד בז'אנר כמו קאנטרי שפשוט בלתי אפשרי או ממש יקר להשיג אלבומים שלהם בארץ אז זה לגיטימי
בכל מקרה, אני חייבת לציין שמרבית השירים החדשים אני מכירה בזכות דילן, הפורום, יוטיוב וסיאמטי. אם זה אמנים שכבר אני מכירה אז מן הסתם אני מכירה כאשר הם מוציאים סינגל או אלבום חדש. ובאמת שתפו שתפו, אני אמנם לא בתקופת בצורת אבל זה תמיד טוב
.

LeAnnDylan

Well-known member
גם רשימות ארוכות זה אחלה

אני אוהבת רשימות ארוכות;; חוץ מזה שהיא בטוח לא תהיה יותר ארוכה משלי;;

LeAnnDylan

Well-known member
שלחתי לפניי שהספקתי להוסיף

שדווקא אלה שיש להן רק אמן אחד שהן אוהבות (אורית
) אין צורך שציינו זאת|הא| כולנו מכירים את שאניה. דווקא כשאוהבים די הרבה אמנים יש כאלה נשכחים שרובנו לא מכירים.

dolytush

New member
אבל אני חותמת לכן שאתם מכירים את כולם

טוב, אולי חוץ ממתן ואורית. אני באמת לא כזאת יצירתית, כשיש אז יש
אבל אני אחפש בבוידעם אולי יש פנים לא מוכרות.

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר האקדמיה ללשון קבעה שאם יש רוב של

נשים ניתן להשתמש בצורת רבים נקבתית. ותעשי רשימה בכל זאת, להזיק זה לא יזיק וגם מתן ואורית הם חלק מהפורום

blah blah story

New member
השם שלי מוזכר בשרשור הזה יותר מדי פעמים ../images/Emo11.gif

לא יפה. אני אוהבת יותר מאומן אחד
שוגרלנד, שידייזי, ליידי A , מרטינה (ככה ככה) , גם בלייק התחלתי עכשיו, באנד פרי גם התחלתי, לב"ט גם. זה שאני אובססיבית ברמות מטורפות לשאניה - זה לא אומר שרק אותה אני אוהבת. היא פשוט היחידה שגורמת לי להתעלף. אבל לשאלתך - בעבר הייתי מכירה דרך MTV או יותר נכון VH1 כי שם מוזיקה שווה יותר. ועכשיו בעיקר דרך הפורום הזה . אני לא אוהבת לשמוע רדיו כי אני שונאת פרסומות ודיבורים (חוץ מטל ואביעד..אבל אז כשיש פרסומות אני עוברת לדיסק ושוכחת לחזור
) אז אני לא מכירה כ"כ את השירים העכשווים - אז לפעמים כשמתחשק לי אני מורידה את המצעד האחרון ושומעת מה שווה ומה לא - ולרוב לא שווה. (אני מתכוונת לפופ) אני באמת לא אוהבת את הכיוון שפופ הולך אליו - כמו ליידי גאגא - יכול להיות שהשירים שלה טובים ברמת הליריקס - אבל אני לא אוהבת את כל מה שמסביב. טוב, מספיק לחפור לעכשיו...

LeAnnDylan

Well-known member
טוב נו אשתף אתכן בסודותיי הגדולים...

את אהבתי למוזיקת קאנטרי רכשתי מזמן כאמור וזה היה בזכות VH1. אחרי זה הכרתי אמנים בעיקר בזכות חברים מעבר לים שהיו מדווחים לי מה כדאי לשמוע. כיוון שאין לי יותר חברים הייתי צריכה להתחיל לרכוש לי מוזיקה חדשה בעצמי.
היו כמה זמרים שהכרתי בזכות יוטיוב כשבטעות הגעתי אליהם מאיזה רילייטד וידאו אבל מעטים מהם מוכרים או שווים משהו או שיש להם מעבר לשיר אחד ורבע. אחת מאלה שהכרתי ואני אוהבת היא CJayeLeRose שהיום הורדתי את האלבום שלה והוא ממש נחמד
יש לה שיר שנקרא סינדרלה שאני ממש ממש אוהבת. יש לה שירים קצת הזויים אבל היא משעשעת עם חוש הומור קצת חולני.
חן פעם הכירה לי איזה בלוג שנקרא Smoking Hot Music שכבר הספיק להיסגר
והוא היה המקום הכי טוב להשיג שירים חדשים. מאז היא שילחה אותי לבלוג אחר http://www.israbox.com/country אני לא תמיד מצליחה להוריד ממנו אבל האמת שאני גם לא ממש מנסה. בדר"כ אני פשוט מציצה בו לראות אם יש אנשים שיכולים לענין אותי. בדר"כ אני נמשכת רק לנקבות עם תמונות אממ "מעניינות" על הקאבר של האלבום ואז אם אני לא מצליחה להוריד משם אני פונה לטורנט חברי הטוב ביותר. דרך הבלוגים האלה הכרתי את Allison Moore, Beccy Cole, Caitlin Rose, Carolyn Dawn Johnson, Court Yard Hounds, Elizabeth Cook, Gloriana, Heidi Montag, Jessie James, Ladies of the Canyon ועוד אחרות.
אם אני לא מוצאת אותם בטורנט אני פונה ליוטיוב לחפש עוד שיר או שניים ובדר"כ כשזה אמנים חדשים עם איזה שיר או שניים תמיד ברילייטד יש עוד אמנים חדשים עם שיר חדש אז אם יש סבלנות ניתן להגיע לאמנים לא רעים בזכותם עד שמגיעים לאיזה מישהו די מוכר שכבר כן נמצא בטורנט עם אלבום שלם. דרך יוטיוב הכרתי את The Higgins, Bomshel, Jesse Lee, Joanna Smith, Kristy Lee Akers, Megan Mullins, Miss Willie Brown, Shea Fisher, Victoria Baillie
יש את תוכניות הריאלטי למינהן; איידול, Nashville Star, Can You Duet, CMT Next Superstar, Platinum Hit וכו' דרכם הכרתי (אם להוריד את המוכרים מאוד) את צ'לסי אוקס, אושייז, קייט וקייסי, סטל'ז, סטיל מגנוליה (גם אם לא ממש אוהבת אותם, לפחות ידעתי להימנע מהם
), קארן וולדראפ, קריסטן מקנאמארה, וויטני דאנקן, כריס יאנג, אריקה ג'ו ועוד אחרים.
ואם כבר טורנט אז אחת לחודש יוצא אלבום שנקרא "Promo Only" כל חודש הוא יוצא עם השם של החודש הבא עליו ז"א החודש נגיד יוצא האלבום Promo Only Country July 2011 ובדר"כ יש שם בין 10 ל-20 שירים שעתידים לכבוש את המצעדים בחודש הבא. רוב האמנים בדיסק הם גברים והאמת שלרוב חלקם לא מוכרים אז זו דרך טובה להכיר אנשים חדשים. אבל כמובן שצריך להיות במוד נכון לשמיעת שירים חדשים ואנשים חדשים. אם אני שומעת שם שיר שאני אוהבת אני ישר ניגשת לטורנט להוריד את האלבום של אותו אחד (לרוב זו אחת) וזו בעצם הדרך העיקרית שלי להכיר אמנים חדשים. דרך האלבום הכרתי את Sarah Darling, Luck Bryan, Easton Corbin, Josh Turner, Dierks Bentley, Katie Armiger, The Band Perry, Jessica Harp, Jack Ingram, Jennette McCurdy, The Janedear Girls, Stealing Angels, Sunny Sweeney,Thompson Square ויש עוד מלא אבל אין לי כוח למנות את כולם עכשיו
כמובן שיש גם את CMT ו-GAC והמצעדים שלהם אבל באמת שכמעט ואין שם אמנים שלא מופיעים בפרומו אונלי. מישהו לאחרונה שזכור לי שהכרתי דרכם זה האנטר הייז שהמלצתי לכם עליו פה לא מזמן.
יש איזה קבוצה בפייסבוק שנקרא Country Music ואנשים כל הזמן מעלים לשם זמרי קאנטרי שלא שמעתי עליהם מעולם. הבעיה היא שרובם משמשים אז לא תמיד אפשר למצוא שם מציאות אבל לפעמים זה נחמד. דרכם הכרתי את Chely Wright
יש לי את תחנת הרדיו שאני מאזינה לה בפלאפון שלי שנקראת Country Power Station שהשירים שם פשוט מעולים ותמיד להיטים אז אם יש איזה מישהו שמתנגן שם ואני לא מכירה זו גם דרך לחפש ביוטיוב ולהוריד.
יש את התחנה שאורית המליצה עליה של ה-Girls Only שהאמת הקשבתי לה כל היום אתמול וזה היה כאילו שמתי את הפלייליסט שלי על שאפל. מתוך איזה 200 שירים שהקשבתי להם היו רק 2 או 3 שירים שלא היו קיימים אצלי בפלייליסט. וכיוון שהתחנה כולה לפי טעמי האישי אז כשיש מישהי שלא מופיעה אצלי כנראה זו מישהי שאני אוהב... אתמול למשל הכרתי דרכם את Kellie Coffey (היא ממש טובה!)
יש את טקסי הפרסים כמובן שדרך ההופעות שם ניתן להכיר כל מיני שירים מעניינים. דרכם החלטתי שהשיר של ג'ייסון אלדין הוא דווקא בסדר. והכרתי את לורה בל בנדי. ובזכותם יש איזה שיר של משמש שאני אוהבת
מה גם כשיש את כל הטקסי הוקרה לקשישים משמשים מגלים שיש להם שירים לא רעים
כמו במקרה של משמש או של ברוקס אנד דאן.
ולאסט באט נוט ליסט. היו כמה אמנים שהכרתי בזכות הדרורה
מי יכול לשכוח את התקופה שאישתי הייתה חלק מ"החברים הלאסביים של דרורית"
אחחח היו תקופות |נוסטלגי| |סחפירה|

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo11.gif

אני לא מכורה אני יכולה להפסיק מתי שארצה |הא|

my world 88

New member
אווווווווייי זה קלל

טוב בגלל העובדה שהטעם שלי נע בין אינדי רוק לאינדי רוק גרוע, אני לוקח את מרבית האמנים מפסקולים של סדרות וסרטים, וככה מצאתי את the love language the naked and famous kids of 88 julian casablancas http://www.youtube.com/watch?v=B5GrUSU-QVA dirty vegas http://www.youtube.com/watch?v=8wALSRAuXaM guster http://www.youtube.com/watch?v=jnPXWffuScc jack's mannequin the postel service וכו'. ותודה לאתרי המעריצים של הסדרות
וכמובן שיש את דילן, את יוטיוב ולפעמים דרך האינטרנט

Guncrazy

New member
זה קל

אני מגיעה למוזיקה שלי מדילן
וגם קצת מהרדיו. יש המון תחנות רדיו של מוזיקת קאנטרי, כולן משדרות להיטים וקל מאוד למצוא שם שירים חדשים שווים. וגם כאן בפורום אני מכירה דברים חדשים אם כי זה נכנס לקטגורית דילן

למעלה