טוב נו אשתף אתכן בסודותיי הגדולים...
את אהבתי למוזיקת קאנטרי רכשתי מזמן כאמור וזה היה בזכות VH1. אחרי זה הכרתי אמנים בעיקר בזכות חברים מעבר לים שהיו מדווחים לי מה כדאי לשמוע. כיוון שאין לי יותר חברים הייתי צריכה להתחיל לרכוש לי מוזיקה חדשה בעצמי.
היו כמה זמרים שהכרתי בזכות יוטיוב כשבטעות הגעתי אליהם מאיזה רילייטד וידאו אבל מעטים מהם מוכרים או שווים משהו או שיש להם מעבר לשיר אחד ורבע. אחת מאלה שהכרתי ואני אוהבת היא CJayeLeRose שהיום הורדתי את האלבום שלה והוא ממש נחמד
יש לה שיר שנקרא סינדרלה שאני ממש ממש אוהבת. יש לה שירים קצת הזויים אבל היא משעשעת עם חוש הומור קצת חולני.
חן פעם הכירה לי איזה בלוג שנקרא Smoking Hot Music שכבר הספיק להיסגר
והוא היה המקום הכי טוב להשיג שירים חדשים. מאז היא שילחה אותי לבלוג אחר
http://www.israbox.com/country אני לא תמיד מצליחה להוריד ממנו אבל האמת שאני גם לא ממש מנסה. בדר"כ אני פשוט מציצה בו לראות אם יש אנשים שיכולים לענין אותי. בדר"כ אני נמשכת רק לנקבות עם תמונות אממ "מעניינות" על הקאבר של האלבום ואז אם אני לא מצליחה להוריד משם אני פונה לטורנט חברי הטוב ביותר. דרך הבלוגים האלה הכרתי את Allison Moore, Beccy Cole, Caitlin Rose, Carolyn Dawn Johnson, Court Yard Hounds, Elizabeth Cook, Gloriana, Heidi Montag, Jessie James, Ladies of the Canyon ועוד אחרות.
אם אני לא מוצאת אותם בטורנט אני פונה ליוטיוב לחפש עוד שיר או שניים ובדר"כ כשזה אמנים חדשים עם איזה שיר או שניים תמיד ברילייטד יש עוד אמנים חדשים עם שיר חדש אז אם יש סבלנות ניתן להגיע לאמנים לא רעים בזכותם עד שמגיעים לאיזה מישהו די מוכר שכבר כן נמצא בטורנט עם אלבום שלם. דרך יוטיוב הכרתי את The Higgins, Bomshel, Jesse Lee, Joanna Smith, Kristy Lee Akers, Megan Mullins, Miss Willie Brown, Shea Fisher, Victoria Baillie
יש את תוכניות הריאלטי למינהן; איידול, Nashville Star, Can You Duet, CMT Next Superstar, Platinum Hit וכו' דרכם הכרתי (אם להוריד את המוכרים מאוד) את צ'לסי אוקס, אושייז, קייט וקייסי, סטל'ז, סטיל מגנוליה (גם אם לא ממש אוהבת אותם, לפחות ידעתי להימנע מהם
), קארן וולדראפ,
קריסטן מקנאמארה, וויטני דאנקן, כריס יאנג, אריקה ג'ו ועוד אחרים.
ואם כבר טורנט אז אחת לחודש יוצא אלבום שנקרא "Promo Only" כל חודש הוא יוצא עם השם של החודש הבא עליו ז"א החודש נגיד יוצא האלבום Promo Only Country July 2011 ובדר"כ יש שם בין 10 ל-20 שירים שעתידים לכבוש את המצעדים בחודש הבא. רוב האמנים בדיסק הם גברים והאמת שלרוב חלקם לא מוכרים אז זו דרך טובה להכיר אנשים חדשים. אבל כמובן שצריך להיות במוד נכון לשמיעת שירים חדשים ואנשים חדשים. אם אני שומעת שם שיר שאני אוהבת אני ישר ניגשת לטורנט להוריד את האלבום של אותו אחד (לרוב זו אחת) וזו בעצם הדרך העיקרית שלי להכיר אמנים חדשים. דרך האלבום הכרתי את Sarah Darling, Luck Bryan, Easton Corbin, Josh Turner, Dierks Bentley, Katie Armiger, The Band Perry, Jessica Harp, Jack Ingram, Jennette McCurdy, The Janedear Girls, Stealing Angels, Sunny Sweeney,Thompson Square ויש עוד מלא אבל אין לי כוח למנות את כולם עכשיו
כמובן שיש גם את CMT ו-GAC והמצעדים שלהם אבל באמת שכמעט ואין שם אמנים שלא מופיעים בפרומו אונלי. מישהו לאחרונה שזכור לי שהכרתי דרכם זה האנטר הייז שהמלצתי לכם עליו פה לא מזמן.
יש איזה קבוצה בפייסבוק שנקרא Country Music ואנשים כל הזמן מעלים לשם זמרי קאנטרי שלא שמעתי עליהם מעולם. הבעיה היא שרובם משמשים אז לא תמיד אפשר למצוא שם מציאות אבל לפעמים זה נחמד. דרכם הכרתי את
Chely Wright
יש לי את תחנת הרדיו שאני מאזינה לה בפלאפון שלי שנקראת Country Power Station שהשירים שם פשוט מעולים ותמיד להיטים אז אם יש איזה מישהו שמתנגן שם ואני לא מכירה זו גם דרך לחפש ביוטיוב ולהוריד.
יש את התחנה שאורית המליצה עליה של ה-Girls Only שהאמת הקשבתי לה כל היום אתמול וזה היה כאילו שמתי את הפלייליסט שלי על שאפל. מתוך איזה 200 שירים שהקשבתי להם היו רק 2 או 3 שירים שלא היו קיימים אצלי בפלייליסט. וכיוון שהתחנה כולה לפי טעמי האישי אז כשיש מישהי שלא מופיעה אצלי כנראה זו מישהי שאני אוהב... אתמול למשל הכרתי דרכם את
Kellie Coffey (היא ממש טובה!)
יש את טקסי הפרסים כמובן שדרך ההופעות שם ניתן להכיר כל מיני שירים מעניינים. דרכם החלטתי שהשיר של ג'ייסון אלדין הוא דווקא בסדר. והכרתי את לורה בל בנדי. ובזכותם יש איזה שיר של משמש שאני אוהבת
מה גם כשיש את כל הטקסי הוקרה לקשישים משמשים מגלים שיש להם שירים לא רעים
כמו במקרה של משמש או של ברוקס אנד דאן.
ולאסט באט נוט ליסט. היו כמה אמנים שהכרתי בזכות הדרורה
מי יכול לשכוח את התקופה שאישתי הייתה חלק מ"החברים הלאסביים של דרורית"
אחחח היו תקופות |נוסטלגי| |סחפירה|