דיון:אליסה כבנאדם מפורסם

spelling

New member
../images/Emo40.gifדיון:אליסה כבנאדם מפורסם../images/Emo40.gif

בתור האדום החדש של הפורום רציתי לעורר תשומת לב לנושא מסויים.. אם אני לא טועה עשינו על זה דיון קטן אבל מאז עבר המון זמן ויש לנו חדשים כאן... בחודש חודשיים האחרונים אנחנו יכולים לשים לב לתופעה שהופכת להיות נפוצה בקרב סלבריטאים בחו"ל שאיתם נמצאת אליסה שלנו! בלי להזכיר שמות(למרות שתבינו) אפשר לראות כמה מקרים של :נהיגה בשכרות,אנורקסיה,נישואין\גירושין,כלא,גמילה שיש בהוליווד... נהיה מאוד אופנתי העניין של הגמילה reahb....אם אפשר לקשר את זה לאליסה אפשר לראות המון הבדלים! אליסה מעולם לא נתפסה שיכורה,נוהגת בשכרות,אנורקסית או חס וחלילה בגמילה..מה שיש לאליסה במשותף עם הילדי הוליווד האלה זה שהם מפורסמים מגיל צעיר... אתם חושבים שיש הבדל ביניהם בקטע של התמודדות עם פרסום בגיל צעיר? האם המשפחה של אליסה לוקחת אחוז חשוב בהתנהגותש לה כיום? איך אתם חושביםש אליסה נמנעת מכאלה דברים? בכלל האם לדעתכם המשך מדיון שעבר שאמרנו שעליה להעלות את הפרופיל שלה בהוליווד יכול לגרום רק לבעיות מהסוג הזה?

spelling

New member
../images/Emo181.gifעונה לעצמי...

לדעתי אליסה הצליחה להתמודד עם פרסום בגיל צעיר מכמה סיבות.... כנראה שיש בבחורה הזאת חוזק מסויים שלא נתן לה לצאת מכלל שליטה! ולמשפחה יש חלק עצום אצלה בהתנהגות ואיך שהיא מעוצבת היום...אם אל ההורים שלה ואח שלה שתומכים ועוזרים לה..אימא שלה מנהלת אישית שלה יש פה הרבה שמירה בעצם על אליסה והיום היא פשוט יודעת לשמור על עצמה מצויין.. אנחנו רואים את המפורסמים של היום מטיילים בין מרכזי הגמילה ותחנות המשטרה כאשר אליסה מטיילת בהודו ומקומות שונים בעולם לעזור לילדים...אני חושב שהטיולים גם הם עזרו לה להבין ממה להזהר ולמה לשים יותר לב בחיים! לדעתי גם אם היא תעלה תפרופיל שלה בהוליווד היא כנראה מחוסנת(לא 100%) מלעשות שטויות מהסוג הזה! חפרתייייייייייייייייי

always be me mc

New member
אדם אלו אחלה של תשובות../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

האמת קצת חבל ששכחתי בתשובתי את הקטע שהאמא מנהלת אישית ואת הודו אבל אפשר להבין לאן חתרתי
ואני בהחלט מסכימה איתך
(ומקווה שאני לא סותרת את עצמי חח)

always be me mc

New member
עונה../images/Emo140.gif

עכשיו כשאני חושבת על זה בעולם הבידור באמת יש הרבה נפילות של כוכבים לבעיות של סמים וכדומה ולא רק אלו שהתפרסמו בגיל צעיר אבל מה שכן באמת יש הרבה מאלו ולדעתי הסיבה שאליסה לא נפלה לאותם בעיות זה כי היא הייתה בסביבה חמה ותומכת שאוהבים אותה יותר בתור ילדה(היא ציינה שטוני רואה אותה כבת שלו) מאשר בתור סלבריטאית.. זה,המשפחה, והאופי שלה הם אלו שגרמו לה לא ליפול לאותם בעיות כי אתם מבינים.. אני חושבת שלאליסה יש יצר הישרדות ונחישות רבה וזה מה שגרם לה להמשיך כפי שהמשיכה במקום להתמכר לסמים וכדומה.
כן לדעתי למשפחתה יש חלק חשוב בהתנהגות שלה כיום, אני מאמינה שבגלל שהם כה קרובים הם מצליחים לגרום לה להיות תמיד מחוברת למציאות ולא להסחף אז כן, הם בהחלט לוקחים חלק.
איך היא נמנעת מכאלו דברים? כמו סמים? בעזרת האהבה והתמיכה של המשפחה, החברים וכמובן האופטימיות והרצון להמשיך הלאה.
העלאת הפרופיל בהוליווד יכולה להביא בעיות מסוג כאלה(האובססיה לרזון וכדומה), לרוב המפורסמים אבל אליסה זו אליסה. אני לא מאמינה שהיא תהיה מסונוורת מהוליווד עד כדי כך שהיא תשתמש בסמים ותשנה בקיצוניות את הופעתה החיצונית. ואדם להבא אני ממליצה שתעשה שורה חדשה לכל שאלה כי ככה זה קצת מסורבל ומעייף לקרוא
אבל בעקרון דיון נחמד

עונה../images/Emo9.gif

אתם חושבים שיש הבדל ביניהם בקטע של התמודדות עם פרסום בגיל צעיר?אמ..זה תלוי לדעתי כבר מילדות היא שמה לב לתופעה של המפורסמים-כמו למשל גירושים רבים וכו..אני חושבת אבל שכל אחד לוקח איתו משהו לחיים ואליסה שהיא אישה בלי בעיות ושתורמת ועוזרת לקחה איתה משהו לחיים שהיא מפורסמת צעירה והיא לא רוצה להפוך להיות כמו אלה ששיכורים וכו.. האם המשפחה של אליסה לוקחת אחוז חשוב בהתנהגותש לה כיום?בהחלט כן...אם המשפחה הייתה מתנהגת אחרת אולי היינו רואים אליסה אחרת
איך אתם חושביםש אליסה נמנעת מכאלה דברים?אמ...לדעתי זה תלוי ממש תלוי אני חושבת שהיא פשוט רואה את ההשלכות והתוצאות של המעשים ומחליטה אם שווה או לא שווה לעשות אותם
וכמובן יש לה חברים שפווים.חח ויש לה משפחה וכו.. בכלל האם לדעתכם המשך מדיון שעבר שאמרנו שעליה להעלות את הפרופיל שלה בהוליווד יכול לגרום רק לבעיות מהסוג הזה?לדעתי כן ומרבית הסיכווים שכן אבל אני חושבת שאם אליסה תיקח את עצמה בידים אפשר להתפרסם גם בדרכים אחרות כמו למשל חתונה אמיתית לכל החיים סדרה חדשה ולאו דווקא סמים כלא וכו.. תודה אדם

spelling

New member
חח זה מאוד מעניין ש...

זה אחד הדיונים שכל מי שענה (בנתיים) מסכים אחד עם השני אבל תורם עוד דברים לדיון... ושלי הערה לאחת התשובות שלך..אני מניח שהתכוונת למשהו מאוד חיובי אבל שאמרת שאליסה לוקחת את עצמה בידיים אני חושב שזה לא כל כך נכון כי אין מה לתפוס תצמה בידיים..היא שפוייה לגמרי חחח לא שהיא עשתה טעות וישר קלטה וטיפלה בזה היא פשוט לא טועה חחחחח..אבל מאוד נכון המ שאמרת לגבי החברים השפויים..כי אנחנו בדכ מושפעים גם מהאנשים שאנחנו מסתובבים איתם...וגל גם צדקת בקשר להיותה של אליסה מפורסמת בגיל צעיר אבל גם עם תמיכה משפחתית מהסט צילומים חחח בונא מרגע שנהייתי אדום אני חש פסיכולוג..

כשאמרתי לתפוס את עצמה בידים

זה לא היה למשהו רע-זנה היה כאילו אם היא תעשה טעות היא תבין ולא תמשוך טעות לעוד טעות.. הכוונה בעיקר זה שאם תהיה טעות הבעיה תיפתר כי אליסה תבין לבד שהיא טעתה ותנסה לתקן

always be me mc

New member
גם לדעתי זה לא משהו רע../images/Emo45.gif

ואדם לכל אחד יש מה לתפוס תאמין לי

always be me mc

New member
אה כן ולדעתי אליסה כן יכולה לטעות

לא טעויות חמורות כמו סמים אבל יש טעויות בחיים וכי לכל אחד יש כי כל אחד אנושי

למעלה