דיון השבוע

StayAwake

New member
../images/Emo40.gifדיון השבוע../images/Emo40.gif

והפעם... מה לדעתכן יכול לעזור לנו לגרום לאול טיים לואו להגיע לארץ? (זה יעזור גם לפינה של אטל לישראל
)

Adi641

New member
אמממ...

קודם כל להגדיל את קהילת המעריצים/מעריצות בארץ. אח"כ, לנסות להעביר להם משהו שיגרום להם להבין שאנחנו מדינה אמיתית שרוצה אותם פה!!! ואח"כ..... לא יודעת... :)

Xx Haley xX

New member
תפוזבל!XD חתך לי.

דבר ראשון, להגדיל את המודעות ללהקה בארץ. אישית אני לא מכירה הרבה ששומעים אותם ~.~" ואחרי שנצליח בזה? פרסום! "רעש" שיבחינו שאנחנו נימצאים פה. לשלוח להם מכתב, סרטונים. לבקשל שיבואו, להעיר את המודעות שלהם. לעשות דברים שאתן יודעות~כי אני לא~ שהם אוהבים ושזה ימשוך אותם וכל מיני שטויות כאלה. D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif חח לא.

אתם לא. כאילו אני בטוחה שעשיתם משהו, ושאתם עושים ומתאמצים. אבל זה לא מספיק, ואף פעם לא לוותר! אבל על פני השתח זה שואף ל - 0. עובדה שלא רואים את זה, מבינה? D: ולפני הסרטונים, והטוויטים תמיד יכולים להיות. צריך להרחיב את הקהילה. את המודעות שהלהקה הזאת קיימת. לפרסם בכל מקום. לתלות שלטים, פוסטרים. לשלוח לראש אחד מכתבים ולמעריב לנוער מכתבים. להעיר את המודעות!<: ואז לעשות מפגש ענקקק! וצלם הכל. ולעשות כל מיני דברים מגניבים, להכין דברים ובלה בלה. להשקיע. לדבר איתם אפילו דרך סרטנים, לעשות אפילו צחוקים. כל מיני שטויות. ליצור קשר עם -מפיק (?) הלהקה ולשלוח בקשה שיבואו, ודברים כאלה. ולגם בארץ לשגרירות של... ארצות הברית? איפה שהם לא נימצאים.XD ולשאול, לבקש ובלה בלה. וליצור קשר על הלהקה. אוי כבר אמרתי.XD ונו, כל מיני שטויות. גם לשלוח להם את הסרטונים שאנחנו מכינים מהמפגשים ודברים כאלה. ^^

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifלהרחיב את הקהילה בארץ ../images/Emo221.gif

ואז לעשות המון רעש על זה...צריך לדחוף את רעש1 וכל אלה לשים אותם הרבהD: רק שאין לי שמץ איך עושים את זהO_0

Xx Haley xX

New member
שולחים מייל.

זאת לא הפעם הראשונה שאני אעשה את זה.XD אני אוהבת לעזור בדברים כאלה.XD אבל אני בשושו.XD ואני יכולה להביא את האימייל של ראש 1 ולנסות להסיג את של מעריב לנוער.

2MayaN2

New member
אוי כן זה יהיה טובD: ../images/Emo221.gif

ונשלח גם מייל לשוקי וייס (שהוא מלך כי הוא הביא את לינקין
)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח מה פתאום!XD

אין צורך תכלס. אני שלחתי להם מכתב אחד, שדיבר על להקה והכול. הם ישר פרסמו. פשוט צריך לנסח מכתב טוב כמו שצריך. כמובן להחמיא להם על התחת, אפילו המכתב יהיה ארוך מצידי.~XD ואז גם לכתבו על הלהקה ולבקש תמונה. אפילו להביא להם קישור לתמונה עם ירצו. יעני בלי קשר למכתב, אלה מתחתיו ולשאול עם הם רוצים ובלה בלה. ולשים במכתב קישור לפורום כמובן ולבלוג ולכל מה שצריך. D: בקיצור לשלב את המכתב עם מחמאות על העיתון ועל הלהקה ובלה בלה.XD

2MayaN2

New member
אה אוקיי חח ../images/Emo221.gif

אם כל אחת מאיתנו תשלח אולי זה יעזורD:

StayAwake

New member
אנחנו לא נפנה לשגרירות../images/Emo6.gif

זה פשוט יהיה הדבר האחרון שיעניין את השגרירות וחוץ מזה שיש עוד מליון להקות בארה"ב ואטל לא כאלה מוכרים שם

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gifחחח ברור.

לא אמרתי עכשיו. התכוונתי. אחרי שנשיג קהל, אחרי שנגרום להיות להיות מוכרים. אחרי שניצור איתם קשר~אולי כבר לא נצמטרך את זה~ וז אולי שגרירות, יעני לשאול ובלה בלה ואולי הם יוכלו לעזור וכאלה.XD או למקומות אחרים וחברות כאלה שמביאים להקות.זה לא כל כך משנה.XD אלה רק רעיונותXD

2MayaN2

New member
חוץ מכל מה שאנחנו כבר עושות/שעשיתן ../images/Emo221.gif

שזה סרטונים,פלאיירים,פרסום הלהקה בכל מיני מקומות, הצפות בטוויטר וכו', אני חושבת שלדבר עם מפיקים בארץ ולהראות להם שיש ללהקה קהל גם יעזור...

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אבל קודם צריך להשיג קהל ובגלל זה... טמטמטם... יש לנו את המפגש

StayAwake

New member
../images/Emo207.gif עדי! מצאתי תמונה שתתאים לחולצהD:

פשוט לגזור את הראשים או משהו D: למרות שזה ממש קטן

AdiA12

New member
חחח את ענקייית! תודה D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

זה ממש טוב אבל אבל זה לא קצת מוזר עם כל התוספות השחורות?..

למעלה