דיון - מה היה קורה אם

../images/Emo40.gifדיון - מה היה קורה אם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo40.gif

הרשתי לעצמי לקחת את הדיון הזה מפורום אחר :) [אני חייבת לציין שעוד לא קראתי את הספר] אז לדעתכם מה היה קורה אם פתאום דיימון כמו בספר היה מנשק את אלנה והיא הייתה בוחרת בו? לדעתכם סטפן היה מתערב?נלחם בו?כל העולם של הערפדים יהפוך למוזר? לדעתכם אם דיימון או סטפן ישנו את אלנה? לדעתכם קלאוס?(הערפד המקורי)ידע אם הם ישנו? לדעתכם אלנה חשבה על זה שאולי עדיף לה להיות ערפדית? לדעתכם אי פעם אלנה תשים לב שדימון אוהב אותה? תענו בכנות!!

Ayelet 363

New member
המממ, לדעתי

לחלק מהדברים קשה לי לענות. לשני האחרונים: לדעתי היא כן חשבה על זה שאולי עדיף לה להיות ערפדית- זה נראה לי בלתי נמנע כשהיא יוצאת עם ערפד (אני לא אומרת שהיא תשתנה או תרצה להשתות, אבל אני מאמינה שהיא חשבה על זה). לדעתי היא תשים לב שהוא אוהב אותה. לדעתי היא גם שמה לב כבר, לפחות חלקית.

ווואוו.. מגה ../images/Emo58.gif לספרים בתוך ההודעה מעלי

אמנם ספוילר משמח
אבל עדיין... ותשובות: אז לדעתכם מה היה קורה אם פתאום דיימון כמו בספר היה מנשק את אלנה והיא הייתה בוחרת בו? זה די מתאר מה היה קורה לא? היא היתה בוחרת בו
לדעתכם סטפן היה מתערב?נלחם בו?כל העולם של הערפדים יהפוך למוזר? לא הבנתי למה שכל העולם של הערפדים יהפוך למוזר... ולדעתי יהיה מגניב אם בעקבות זה סטפן ייתחרפן ויהפך לרע לדעתכם אם דיימון או סטפן ישנו את אלנה? לדעתי זה צריך לקרות, אבל הם בטח לא יעשו את זה כי זה יהיה דומה מדי לטוויילייט. עדיפות לדיימון לדעתכם קלאוס?(הערפד המקורי)ידע אם הם ישנו? אה.. כנראה שכן, אם יספרו לו. לא נראה לי שהוא על חושי או משהו כזה... לדעתכם אלנה חשבה על זה שאולי עדיף לה להיות ערפדית?בטוח שכן. למען האמת אני מופתעת שלא דיברו על זה בכלל עד עכשיו. לדעתכם אי פעם אלנה תשים לב שדימון אוהב אותה? אלוהים אני מקווה שכן. ואני מקווה שזה יהיה אדיר
אם כי אני מסיכמה עם איילת- אני חושבת שהיא כבר יודעת את זה, אבל מסרבת להכיר בזה.

lady blah blah

New member
לדעתי... ../images/Emo58.gif

מתישהו חייב לקרות בין אלנה ודיימון משהו, זה די מתבקש. נראה לי שפשוט מנסים לבנות לנו את הסיפור והמתח לקטע שממש יקרה ביניהם משהו כי אם אלנה פתאום תבחר בדיימון זה ישבור את כל האופי של הדמות שלה.. ואני מסכימה עם מי שמעליי, אם זה יקרה וסטפן יתחרפן ויחזור להיות איך שהוא היה ממש אחרי שהוא נהפך לערפד, קצת רע כזה, זה יהיה מעולה מכל הבחינות כי סוף סוף נראה דמות רצינית ולא משעממת

למעלה