דיון

YaEl 15

New member
../images/Emo40.gif דיון ../images/Emo17.gif

* מה דעתכם על "הערב החדש של הוט3"? האם יש תוכניות בשרשרת השידור הזאת שאתם מרוצים מהן? (גיא פינס, אישי עם גיל ריבה, בנות, וכו'...) ** מה לדעתכם חסר בהוט3? ומה יש יותר מידי? איזה תכנים הייתם מוסיפים או/ו מורידים כדי לשפר את הערוץ? *** האם אתם בסה"כ מרוצים מהאופן שבו הערוץ מתנהל? למרות שאני קצת חוזרת על עצמי, אשמח אם תענו... לילה טוב

danielle23

New member
הממ..

הערב החדש של הוט 3 - אני ממש לא אוהבת.. אני לא רואה אף אחת מהתוכניות! פעם בחודשיים בערך אני רואה פרק אחת של גיא פינס וזהו. אני ממש לא אהבתי. הייתי מורידה מהערוץ את הטלנובלות הברזילאיות, האופרות סבון, אפילו האלופה אבל זה לא משהו שבאמת יקרה. מאז שיש את אקסטרה הוט אז רוב הסדרות הטובות שם אבל עדיין הייתי מביאה להוט 3 יותר סדרות טובות, לא כאלה שמתבטלות אחרי אונה אחת. בסך הכל העדפתי את הערוץ כמו שהיה לפני שנה-שנתיים. אפילו יותר. הערוץ קצת ירד אבל עדיין יש כמה סדרות טובות.

danielle23

New member
פרק אחד* עונה*..

והייתי מורידה מהערוץ כמובן את כל הערב החדש של הוט 3 חוץ מאת גיא פינס שהייתי מצמצמת לפעם בשבוע. כמה רכילויות צריך כבר לשמוע? עדיף שייתרכזו יותר בסרטים חדשים וסדרות.
אקסטרה מתעלים על 3 בזמן האחרון!

always be me mc

New member
גם AXN מתעלים על הוט בזמן האחרון

אולי זה בגלל סמולוויל בעיקר שאני חושבת ככה
אבל לא רק. בAXN יודעים אילו סדרות הקהל שלהם אוהב וצופה ושמים אותם בשבילם שוב ושוב..לדעתי זה מאוד נחמד

danielle23

New member
כן..

לאט לאט אני מוצאת את עצמי רואה לא מעט AXN ופחות ערוץ 3. המקסימום שאני רואה בהוט 3 זה פרק אחד של סדרה ביום וגם זה לא תמיד (חוץ מיום שבת שלפעמים יש מעט סדרות נחמדות).

YaEl 15

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה ההתרגשות-->

סביב סמולוויל?
זה ניראה סדרה ממוצעת, לא משהו, [[מלאה בקיטש
(בלי להעליב
)]] למה כולם ממש אוהבים את זה?? אשמח אם תסבירו לי למה כולם כ"כ מתלהבים מזה... תודה מראש...

danielle23

New member
אממ..

האמת שבהתחלה ממש אהבתי אותה. אחר כך היא נהייתה קצת.. איך להסביר את זה.. קיטשית ומתוסבכת במערכות יחסים. מיני מיני מיני אופרת סבון, אבל מגניבה יותר
. חחח.. בכלליות, זאת סדרה דיי חמודה. וחוץ מזה, אני אוהבת את סופרמן =]. כמה פרקים ראית של הסדרה? וראית אותה מההתחלה?

YaEl 15

New member
ראיתי מעט מאוד פרקים- 2,3 ...

אבל כל החברות שלי מסביבי רואות את זה, וטוחנות לי על זה. ואת האמת? החברות שלי קיטשיות בטירוף, ואי אפשר לסמוך עליהן בקטעים האלה... ושמעתי מה קורה שם, (קלואי-קלארק-לאנה, בלה בלה בלה), ונשמע לי יותר כמו תוכנית לילדות נאיביות בנות 12... אולי בגלל שלא ראיתי מספיק, לא יודעת...

danielle23

New member
חחח.. ../images/Emo9.gif

זה לא שזה בדיוק ההפך ממה שאת חושבת, אבל זה גם לא רק ככה. לפחות בעונות הראשונות. את צריכה לראות יותר פרקים בשביל להבין.

adi love noa

New member
../images/Emo8.gif

אני לא ממש אוהבת את הערב החדש חוץ מגיא פינס אני לא רואה כלום בנות משעמם ואישי עם גיל ריבה עוד יותר בערוץ חסר סדרות טובות כמו של פעם (ג'ואן מארקדיה,מכושפות,ועוד מלא כאלה)ויש יותר מדי טלנובלות ואופרות סבון די כמה אפשר בשביל זה יש את ויוה! אני תמיד מרוצה מהערות למרות שאני מוצאת את עצמי צופה יותר באקסטרה הוט בכלליות זה ערוץ מצויין צריך פשוט להביא יותר סדרות מוצלחות ולא סתם דברים משעממים...

always be me mc

New member
עונה../images/Emo24.gif

*ערב לא משהו. מעדיפה לבלות אותו בערוצים אחרים(חוץ מימים שבהם יש אמריקן איידול שאני צופה בערוץ 3 למרות שכבר צפיתי בסטאר. זה פשוט כיף מדי מלראות רק פעם אחת חח) *חסרים בהוט לדעתי הרבה סדרות רכש טובות כמו פעם שלצערי במקום זה הם מביאים לנו כל מיני תוכניות ישראליות שלא מעניינות בגרוש כי בוא נודה באמת מי צופה בבנות או באישי עם גיל ריבה? גם בגיא פינס אני בקושי צופה כי זה נהיה ממוחזר ומשעמם ותוכניות ישראליות בסדר טוב עוד אפשר איכשהוא להשלים עם זה אבל טלנובלות ברזילאיות?(לא אכפת לי שאני ברזילאית אני מתנגדת לרכש הזה! חח), כבר העדפתי לראות את תשוקות
וגם הם צריכים לשדר סדרות שהן יותר מעונה 1, 2 הם צריכים סדרות שבאמת מצליחות כמו נמלטים, עקרות בית נואשות וכו'.. בקיצור ערוץ 3 צריכה שינוי וגדול כדי להצליח מהר לפני שתהפוך לערוץ ויוה
*יש יותר מדי טלונבלות ואופרות סבון למינהן
*מרוצים ? האמת? לא ממש. הערוץ היה יכול לממש את עצמו בצורה הרבה יותר טובה ובאמת שממש חבל לי על הבזבוז. טוב נו לפחות רפואה שלמה הם עוד משדרים
וגם מתחילות מחדש
רק חבל שמכושפות ושאר הסדרות המוכרות והאהובות עלינו מהעבר הם כבר לא משדרים.

YaEl 15

New member
עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

* מישהו באמת צופה בכלל ב"ערב החדש של הוט3", אני לא מצליח לחשוב על מישהו משועמם מספיק, שיישב לצפות בחבורה של נשים קולניות מדברות, או ראיונות אישיים מאולצים, ואם כן, מקומם בערוץ 7 - שאם כבר מדברים, הוא מיותר לגמרי... ** אני מסכימה איתכם. יש יותר מידי טלנובלות מקסיקניות בערוץ...וכמובן גם יותר מידי זבלים ישראלים.... הייתי שמחה עם הם ירכשו עוד סדרות טובות, ויפסיקו להיות גאים כ"כ ב"אלופה" וב"ערב החדש..." *** אני די מרוצה עכשיו, כי אני מרגישה שהערוץ מתחיל להשתפר. עונה חדשה של "מדיום" ושל "מלך השכונה", וגם "4400" (אני אישית, לא ממש צופה, אבל שמעתי שזה מוצלח) ועוד מעט "בוסטון ליגל" וכמובן-- "האוס". רק חבל שעוד מעט מגיעה אלינו העונה החדשה של "האלופה" וכל פירסומת שנייה, תיהיה פרסומת לפרק הבא... זו דעתי, מצטערת אם אני פוגעת במישהו (שחושב אחרת)
.

danielle23

New member
א. למה לעצמך?../images/Emo13.gif

ב. אני מסכימה עם הרוב. חוץ מזה שאני לא ממש מרוצה מהערוץ. אומנם יש כמה סדרות טובות, אבל הן בודדות, וחלקן לא משודרות כרגע, אלא בהפסקה בין עונות. [כמובן שיש את הדרכים הלא חוקיות אבל עדיין.]

danielle23

New member
אהה.. חח../images/Emo9.gif

פשוט לפעמים כותבים ככה בכוונה שכאילו לא קוראים את התגובות.. חח.. עזבי
הבנתי את עצמי XD

למעלה