נעמה יקירתי.....(כנסיייי!!)
אז ככה, (לא יצא לנו ה-מ-ו-ן זמן לדבר במסנגר מסיבות שלא באשמתנו.. מכבי, לימודים ,חיים.. ) אז אני נאלצת להגיד את זה פה, ואולי זה אפילו מקום יותר טוב. דבר ראשון, עזבי עד שתהי שמינית. יש משפט יפה שבא מאיזשהו קטע שפעם נתנו לי. ואת אפילו אולי מכירה אותו. ("בני האדם חושבים בחרדה על העתיד, כך שאינם חיים לא בהווה, ולא בעתיד.") וזה מאוד נכון, ככה שאני ממליצה לך לחשוב על הרגע . ובקשר להרגע. המירוצים זה לפי דעתי לא מה שיעשה לך את החשק להישאר או לעזוב את מכבי. מכבי (חוץ מהראנשים שבאים בשביל סיבה שאני לא מבינה מהי ) באים בשביל חברים , כיף, וגם יש את החלק של הערכים. אני יודעת שאני נהנת במכבי. ומכבי זה דבר נפלא. ואני חושבת שכדאי שתחשבי על מכבי כדבר חיובי. בכל שלב בחיים את יכולה לעזוב בלי שום בעיה גדולה את מכבי. אבל זה סתם להיכנע. בחיים בכלל, לא כל מה שלא הולך עוזבים ישר, וכדאי לנסות את זה. (ואני אומרת לך מניסיוני ((וואי אני נשמעת זקנה...)) אני כמעט נכנעתי, ובסוף , גיליתי שזה לא כדאי. בקיצור נעמה, אל תעזבי. הרי את תתחרטי על זה. ולי את תרגישי הקלה בהתחלה. משהו גדול ירד. אבך עד מהרה לדעתי, זה יהיה חסר לך . חסר מאוד אפילו. ולכי תדעי מה יהיה את שמינית. אולי יהיו עוד ילדים אחראים מהשכבה שלך. ואם לא, יהיה שביעיסטים ועוד חטניקים כרגע, שיהיו תותחים. ויהיה בסדר. באמת. אני אוהבת אותך, ושווה לך להישאר במכבי בשבילי.. חחחחחח זהוווווווווו ., אני לא בטוחה בכלל שמישהו הבין את המסר שלי בהודעה הזאתי, אם משהו רוצה את זה יותר מובן... אז למסרים... אבל אם הבנתם, זה חשוב וקחו את זה לתשומת לבכם. גם את נעמה וגם כל חברי תנועת הנוער.
אוהבת אותכם!