היום ב
אנשים

../images/Emo40.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo95.gif

פורום מכבי צעיר יצא לדרך! עצבו לוגו, השתתפו בתחרות ואולי יהיה זה הלוגו שלכם שיתנוסס בכניסה לפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1487&msgid=71282846
הידעתם ש 10% מהילדים שנולדים בארץ הינם פגים? הידעתם ש50% ממקרי מוות של תינוקות בארץ הם של פגים (לעומת 5% מות עריסה)? ילדינו בסכנה, אנו מנסים לשנות את המצב. חותמים על העצומה למען הפגים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=444&msgid=71305642

לבנדר א

New member
נצל"ש ;-;

עומדים למחוק לי את כל המחשב. >: הצילו. >: מלפפוניה, תתחברי למסן, שאני ישתמש בך כמחסן. >:

Sakai Shana

New member
תכניסי לזיפ ותעלי לאינטרנט ואז

כשהמחשב יחזור תורידי הכל חזרה? XD

RaVeN IYI

New member
אמ"ג היה לי יום נורא..

כואב לי הראש תחת. היה לי תנ"ך על הבוקר והמורה אשכרה התכוונה שאני אעשה את העבודה >.> לא שעשיתי בכל מקרה. הברזתי, שוב, משיעור היסטוריה עם המורה הלבקן הג'ינג'י לשעבר ;~; ובאתי אתמול רק בשביל להיכנס לשיעור שלו !! גיליתי שהוא בן 65 *_* אמ"ג תעשה לי צ'יבימוניש !! המנהל קרא לי למשרד שלו ~.~ ושאל אותי על החלון. ;; ידעתי שהוא יגלהההה >.> אז אמרתי לו שלא שברתי אותו בכוונה ושהאבן ברחה לי מהיד ;; 3: והוא היה נחמד אליי ואמר שהוא ידע של עשיתי בכוונה XD ~.~ ואם כן אז מה? לא הצלחתי להירדם כל החמש שעות שהייתי בחדר של הפנימיסטיות ;^; איזה איכסה !! >.> בשעה רבע לאחת התחילו להישמע צעקות של "אוכל! אוכל! אוכל!" בכל מביתן @@ אמ"ג זה היה מפחיד כי היו שם איזה 20 בנות XD ~.~ מורעבות. ;; וקיבלתי לימון!!1 3>~ דאייסקי לימון ;; ואז חיכיתי להסעה ושרי זיינה לי ת'מח.. -.- אז קיללתי אותה. ראינו טרוי שוב XDD אורלנו בלום תעשה לי גבההה !!1 3> ~.~ אריק באנה סגין לגמרי.. ;; למה אף אחד לא רואה כמה הוא סקסי..??? אמצעי תקשורת באו לצלם את הלוויה של האשה הזו שנרצחה במונית בפתח תקוה.. וזה ליד הבית ~.~ וההורים היו שם. מעניין אם יראו את אבא
ולסיום ;~; מכונית זבל שפכה את המים המסריחים שלה על הכביש בגבעה.. איכ זה כלכך מסריח ;-; !!1

coral chan

New member
החוויות שלך מהבצפר הזויותביותר../images/Emo210.gif

@____@;;; יוםחמישיוםחמישי 33>

RaVeN IYI

New member
יום חמישיייי 3> אתאצלי שלושה ימיםםם

קורלהימה דאייסקי!!1

Fay Wood

New member
יוםחמישיייי~~~ ../images/Emo168.gif

וזה עוד כלום לעומת אצלנו ._. לפחות לא מדמיינים שרואים ילדים קופצים מעל גדרות. ושאני אחת מהם!11 X___X

Fay Wood

New member
לא קפצתי מעל הגדר!11 X__X ../images/Emo168.gif

עברתי מתחתיו. אבל הש.

Goggle Girl

New member
יום חמישי *^-^*

האם תיזכו לראותי? או שמא תמשיכו לחיות בפנטזיות? כל זאת ועוד... ביום חמישי...

בני נוער משועממים

נוטים לעבריינות וסמים. משעמם לייייי
רואים? כבר הדרדרתי לסמים. אני מסניפה מרכך כביסה ומזריקה רנג'י/ביאקויה M. תגידו, לדגדג בזדון אנשים חפים מפשע נחשב כעבריינות? אה. בעצם, איילת לא חפה מפשע, לא ממש.

RaVeN IYI

New member
רק היום הבנתי;; מתגוררלי מסומם בבית

המכונת כביסה הזו מסניפה אבקה לבנה ;; ולא רק זה, היא גם פתחה לנו נמל תעופה באמבטיה ;; איך אני אמורה להתקלח עם החשש שכל רגע ינחת לי מטוס ויצאו תיירים ;O;

RaVeN IYI

New member
;; פרי צ'אן דאייסקי לנצח 33>~

נמו רוצחת שכירה דסו~ X3 שתעשה לי גרזן *_*

למעלה