הציטוטים של העונה הראשונה

../images/Emo40.gifהציטוטים של העונה הראשונה../images/Emo40.gif

לאחר שנגמרה לה העונה הראשונה.. הגיעו הציטוטים!!
איזה ציטוטים מהסדרה הכי אהבתם/הצחיקו אתכם?? מוזמנים לרשום כאן.. שיהיה סופ"ש נעים

Lee Cooper1

New member
כמה ציטוטים שאהבתי :)

אני בטוחה שכולכם מכירים את זה.. אז עדיין זה הציטוט האהוב עלי.. "תמיד פחדתי מהרגע הזה, זה שבו אני צריכה לבחור בין מי שאני- למה שאני. אבל אני אף פעם לא מצליחה, אני תמיד נשארת חצויה" ... הנה עוד כמה נחמדים: זוהר: "ליאו הזמנתי לנו כרטיסים לסרט" ואז ליאו אומר: " ראיתי. הוא מת בסוף" ליאו: "עוד בית ספר אחד ואני רושם את עצמי לפנימייה" עומר: "אני מחיק...כמו לוח מחיק...אני מחוק...אני אמחוק את עצמי...אל תהרוג אותי"! .

../images/Emo60.gifציטוט שאהבתי..

למרות שהיו מלא..אם אני אזכר אני אשים
שליאו אמר לפאתון: "אני משתין עלייך פאתון!"

יש לי מלא! ../images/Emo6.gif

"עוד בית ספר אחד ואני עובר לפנימייה" (ליאו)
למה את צועקת? אף אחד לא יציל אותך. סתם, אני מציל אותך, תגידי תודה." (ליאו)
"אני יכול לחזור לבנות שכן מתהבות ממני?" (ליאו)
"מצלמות אבטחה בבית ספר? לאן הידרדרנו... השלב הבא לכל תלמיד יש נשק" (ליאו) ---
"הבנת שזה לא או שאני אסמס לך?" (זוהר) -- "גלשתי באינטרנט כל הלילה." "זה לא לגיל שלך עומר." "אוף מה יש לכם לכולם? לא, קראתי על ערפדים. קראתי שבכל מקום בעולם זה התפתח אחרת, ושאתם יכולים לצאת באור השמש." "באמת? אז אני יכול להפסיק למרוח קרם הגנה?" --
"אולי אתה בכלל לא ערפד? מה אם אתה רק פיה עם שיניים?" (אתוס לליאו) --
"מלח? אורז? פתיתים? מה אתה מבשל לנו מר טנא? -- "קניתי לנו כרטיסים לסרט" (זוהר) "ראיתי. הוא מת בסוף" (ליאו) --
"אחי אני הזמנתי אותך פעם שעברה כדי להציל את המצב, ממש אין צורך לתפוס על זה כרטיסייה" (גיא לעומר) --
"מה אמרת לה מתחת לשפם כשלא הקשבתי?!" (ליאו לעומר) -- גיא לזוהר: "תחזיקי חזק ותנשמי טוב, כי אני הולך להפעיל עליך את כל הקסם שלי" זוהר לגיא: "לא מאמינה בקוסמים"

ניתי XD

New member
../images/Emo29.gifהציטוטים

"אז מה אני תנשמת?" ליאו לאלה
לאה חושבת "אני צריכה פיפי" וליאו אומר לה "ואני צריך דם"
זוהר לגיא "חבר את חופר" XD
פאתון לליאו "ליאו יפה לך מבולבל. זה... מוסיף לסקס אפיל שלי"
זוהר לניקי "היי" וניקי אומרת לאלה משפט כזה ארוך היא לא אמרה לי מאז הגן"
ליאו לעומר "תבדוק אם אני בספריה עכשיו" יש עוד הרבה אבל זה שאני הכי אוהבת

../images/Emo60.gifעוד כמה../images/Emo9.gif

גיא על ליאו בארוחת ערב: "הוא קצין וג'נטלמן ..אני כמעט נדלקתי עליו" גיא: "אין לי מושג איפה הוא גר. תגידי אימא יכול להיות שנדלקת על תלמיד בתיכון? אני רק מזכיר לך שזה לא חוקי אמא, ברצינות." אלה: אין דבר כזה ערפדים. ליאו: אז מה אני? תנשמת? גיא: אז חטפתם גם ילדה, וגם שמיכה! זוהר לגיא: "מישהו פתח פה חלון או שסתם מישהו עושה פה רוח?" יא: קשה להשגה? זוהר: קשה תפיסה? -גיא: תתכונני אני הולך להפעיל עלייך את הקסם שלי. זוהר: לא מאמנה בקוסמים!" "דימה: ברוסיה אנחנו היינו מפילים אחד את השני לנהר ערומים -18 מעלות בישביל הכיף עד שסשקה מת וזה כבר לא היה כיף." עומר מפזר מלח. אמנון: עומר אתה מוצא את בית הספר חסר טעם? עומר מפזר אורז. אמנון: מלח, אחר כך אורז, פתיתים. עומר מה אתה מבשל לנו פה?" זוהר: "המאמן אתה לא מבין שההורים שלו החליטו להתגרש?! דימה: "נו אז מה? אני נילחמתי טוב מאוד לילה אחרי שדוב טרף את אבא וסבתא שלי!" זוהר:"סושי!" דימה:"מה קרה?" זוהר:"מה קרה?! הוא התעלף!" דימה:"להתעלף זה טוב, זה כמו לעשות ריסטרט למחשב"
והיה גם את הקטע שעומר וליאו עשו חזרות לדייט עם אלה..זה היה קטע טוב

Dead Immortal

New member
שכחתם את ההכי טובים!

אמנון גרין בכל הזדמנות אפשרית - "בסדר." אמנון:"בסדר." עומר:"בסדר?" אמנון:"בסדר." אמנון:"בסדר." סושי:"בסדר." *יוצא ונכנס חזרה* אמנון:"אני אמרתי שבסדר לא??" סושי:"כן..בסדר.." אמנון:"הממ..בסדר." שחר:"בסדר." אמנון:"בסדר." שחר:"בסדר." חחחח וכמובן שכל הצורות והדרכים שאפשר להגיד את המשפט הידוע של פאתון (שבעצם אולי רק אני שמתי לב לזה): "מי אתה בכלל???" סליחה, אני לא קבועה פה, אבל רק רציתי להוסיף חחחחחחח

למעלה