הראיון השבועי!!!

assafein

New member
../images/Emo40.gifהראיון השבועי!!!../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אז אחרי שהפינה לא הופיעה כמה שבועות(2 אאל"ט) בגללי ואך ורק בגללי
נזכרתי בזה היום, והנה אנחנו חוזרים... אז המתכונת הרגילה... בתום הראיון, מתבקשת המרואיינת השבועית לבחור את המרואיין הבא שהיא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר(אם המרואיינת לא תשלח לי עד יום שבת בערב את השם של המרואיין הבא אני אבחר מי זה יהיה
). אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו
המרואיינת שנבחרה לשבוע זה ותאלץ לענות על שאלותיהם הנוקבות והחודרות של של חברי הפורום, היא: mayag6 לסיפתח, עני על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצי להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

assafein

New member
וכדי לעזור לך לבחור את המרואיין הבא

רשימת חברי הפורום שכבר השתתפו בפינה: assafein john middas loves ch yoyole123 idanshaf2 נועלה ויס נוני וזהו ועכשיו כמובן תורה של mayag6 לענות... בהצלחה

mayag6

New member
עונה

שם: מאיה גיל: 16 סניף: נתניה תפקיד בסניף: מדריכת ו' תחביבים: מכבי.. לסוע על סקייט רולר קניות.. משהו נוסף שתרצי להוסיף: שירלי אני אוהבת אותך..

מאיה

הקלתי עליך אז עניתי במקומך:) חחחחח תגידי איזה צבע את הכי אוהבת? איזה מזל את? תאריך לידה? בובספוג או מיקי מאוס? כחול או לבן? לבן או שחור.? ים או בריכה?

mayag6

New member
עונה..:]

תגידי איזה צבע את הכי אוהבת? כתום/סגול..
איזה מזל את? אריה.. שולטט :]
תאריך לידה?11.8
בובספוג או מיקי מאוס? קשה.. ממ שניהם..
כחול או לבן? כחול
לבן או שחור.? שחור
ים או בריכה? ים

השאלון הקבווע שילי. ../images/Emo3.gif

מוכנה? למקומות.. היכון
רווווווווווץ.
(טוב, קצת נספחתי..
, בהצלחה!). שם: משפחה: תאריך לידה: מזל: מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : שם האב: שם האמא: אחים ואחיות, גילאים ושמות: חיות מחמד: חיה האהובה: צבע אהוב: מספר המזל/ מספר אהוב: חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): חברה של השמפו/מרכך: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דיסק אהוב: מקצוע אהוב: ספר אהוב: לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום: הכי שונא את יום: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: פריט לבוש אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: בחיים אני לא אוכל: חברה מועדפת לקניית בגדים: אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי: לחוץ: מצחיק: ספונטני: רגיש: סבלני: רומנטי: בזבזן: גמיש: חברותי: עצבני: מאוהב: אופטימי: מאושר: חייכן: פחדן: שמח: אוהב את החיים: משתעמם מהר: הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי: הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: הכי שונא בעולם ש..: הכי מפחד מ: החלום הכי גדול שלי הוא: השאיפה שלי לעתיד היא: כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מה היית עושה במיליון דולר: שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מחשב או טלוויזיה? פלאפון או טלפון? חלב או שוקו? לילה או יום? שוקו או וניל? פפסי או קולה? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? חתול או כלב? ספר או עיתון? מותגים או שוק? סוכריה או מסטיק? אייסיקיו או מסנג'ר? קיץ או חורף? אביב או סתיו? זול או יקר? כסף או מתנה? ברכה כתובה או ברכה במילים? חיבוק או נשיקה? שמש או ירח? מזגן או מאוורר? Yes או Hot? תפוז או קלמנטינה? מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע? שחור או לבן? ים או בריכה? מלפפון או עגבניה? קולנוע או בבית? לרקוד או לשיר? DVD או וידאו? חידות או בדיחות? תמונה או פוסטר? קור או חום? לישון או לקום? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה?

mayag6

New member
ואווווווווווו

שם: מאיה משפחה:גרבר תאריך לידה:11.8 מזל:אריה מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : לא שם האב:דני שם האמא:חנה אחים ואחיות, גילאים ושמות: אח אסף 13. אחות מוריה 6 חיות מחמד: מתו חיה האהובה:אריה צבע אהוב: כתום/סגול מספר המזל/ מספר אהוב:2/6 חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת):זאת של טויטי ובקסטר חברה של השמפו/מרכך:הוואי סדרת טלוויזיה אהובה:בובספוג ה- אוסיי.. סרט אהוב: ווימבלדון אהבה בלבן שיר אהוב: הרבה.. להקה אהובה: בית הבובות אביב גפן והלהקה שלו.. דיסק אהוב:מדפים מקצוע אהוב:מטמתיקה ספר אהוב:אני כריסטינה פ לו"ז כללי- ראשון:עבודה - העין השלישית - קניון שני:אין כלום.. שלישי:מורה פרטית אנגלית - קניון רביעי:מורה פרטית מטמתיקה - קניון חמישי: עבודה - מנטה - העין השלישית - קניון שישי:מכבי - סבאסבתא - יוצאים שבת:יוצאים אני הכי אוהב את יום:שלישי הכי שונא את יום:רבעי מקצוע אהוב:מטמתיקה מקצוע שנוא:ס]רות פריט לבוש אהוב:גינס מאכל אהוב:ציפס משקה אהוב:מים בחיים אני לא אוכל:לחם חברה מועדפת לקניית בגדים:לי קופר אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן:7 יצירתי:9 לחוץ:6 מצחיק:3 ספונטני:9 רגיש:7 סבלני:6 רומנטי:10 בזבזן:10 גמיש:6 חברותי:10 עצבני:7 מאוהב:10 אופטימי:10 מאושר:10 חייכן:10 פחדן:5 שמח:10 אוהב את החיים:10 משתעמם מהר:4 הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי:דפים הכי הייתי רוצה עכשיו ש..:הוא יהיה פה הרגל מגונה שלי זה:לקצוץ ציפורנים הכי אוהב בעולם ש..: אומרים לי שאוהבים אותי/מביאים לי חיבוק/נשיקה הכי שונא בעולם ש..:נותנים לי ביסים או נשיקות באוזן (אהם אהם) הכי מפחד מ:לאכזב את ההורים החלום הכי גדול שלי הוא:לטוס לנוי יורק וללונדון שוב.. השאיפה שלי לעתיד היא:ללמוד עיצוב אופנה כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..:מעצבת אופנה או _______ (שמור מערכת) מה היית עושה במיליון דולר:עד כמה שזה נישמע קיטשי (איך שלא כותבים את זה..) אני היתי רוצה לשקם הומלס.. להביא לו בית אוכל הדברים הבסיסיים שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד:את ניסים, אולר, אוכל זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה?לא ולא מחשב או טלוויזיה? מחשב פלאפון או טלפון? פלא חלב או שוקו? חלב לילה או יום? לילה שוקו או וניל? וניל פפסי או קולה? לא ולא רוק או ראפ? רוק פופ או פאנק? פאנק זקנה או נעורים? נעורים.. גבוה או נמוך? נמוך חתול או כלב? לא ולא ספר או עיתון? שניהם מותגים או שוק? מותגים... אישזה שאלה.. סוכריה או מסטיק? שניהםםםםם יאמי.. :] אייסיקיו או מסנג'ר? איסיי קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב זול או יקר? טלוי כסף או מתנה? זה האדם שנותן מחלית...מה שנוח לו יותר ברכה כתובה או ברכה במילים?כנ"ל חיבוק או נשיקה? שניהםםם :]]]]]]]] שמש או ירח? ירח מזגן או מאוורר? מזגן Yes או Hot? יאס תפוז או קלמנטינה? לא ולא מסעדה או ג'אנק-פוד? שניהםםם מכונית או אופנוע? אופנוע שחור או לבן? שחור ים או בריכה? ים מלפפון או עגבניה? מלפפון קולנוע או בבית? קלנוע לרקוד או לשיר? לא ולא DVD או וידאו? מזה משנה? העיקר רואים.. חידות או בדיחות? לא ולא תמונה או פוסטר?טלוי קור או חום? חום לישון או לקום? לישון גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה?שקיעה עוד משו?

anat135

New member
שאלה לא הכי קשורה...

אמממ ראיתי שאת מדריכה ו'.. אז רציתי לשאול אם יש קבוצה אחת של כיתות ו' בנתניה..ואז אם את מדריכה עם נעמה... ממממ כן?

mayag6

New member
...

במה את עבודת? ביביסייטר מה זה העניין השלישית? חנות שנטית כזו.. ממש יפה :]] את מוכרה לקניון? כה מאודדד!! היתי כמעט בכול קניון בארץ.. ואני מדריכה עם נעמה.. :]]

הקבועות שלי...

(סלחי לי אם אני חוזרת על שאלות, אני פשוט לא זוכרת מה היה ומה לא. אז אני אפציץ ומקסימום אל תעני עליהן... ) מה שעלה לי לראש: באיזו שנה הצטרפת למכבי? מה תרצי להיות כשתגדלי? באיזה מגמות את? הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך ממכבי: הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך בכלל: דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה: הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהחיים שלך בכלליות: מתיחה טובה לאחד באפריל: מוזיקה: האמן המוזיקלי הכי אהוב: זמר לועזי אהוב: זמרת לועזית אהובה: זמר ישראלי אהוב: זמרת ישראלית אהובה: להקה לועזית אהובה: להקה ישראלית אהובה: דיסק לועזי אהוב: דיסק ישראלי אהוב: שיר לועזי אהוב: שיר ישראלי אהוב: ציטוט חזק משיר לועזי: ציטוט חזק משיר ישראלי: שאלת הכן או ל - כוכב נולד - כן / לא? קולנוע: סרט אהוב: סרט ישראלי אהוב: סרט לועזי אהוב: סרט דרמה אהוב: סרט מתח אהוב: סרט קומדיה אהוב: סרט מצויר אהוב: שחקן קולנוע לועזי אהוב: שחקנית קולנוע לועזית אהובה: שחקן קולנוע ישראלי אהוב: שחקנית קולנוע ישראלית אהובה: שאלת הכן או לא - סרטי וולט דיסני - כן / לא? טלוויזיה: (את הרי יודעת מה הולך לבוא עכשיו.... ) תכנית טלוויזיה אהובה: סדרת טלוויזיה לועזית אהובה: סדרת טלוויזיה ישראלית אהובה: סדרת דרמה מועדפת: סדרת מתח מועדפת: סדרה קומית מועדפת: סדרה מצוירת מועדפת: תכנית אירוחל מועדפת: הטלנובלה הכי אהובה עד עכשיו: שחקן טלוויזיה לועזי אהוב: שחקנית טלוויזיה לועזית אהובה: שקן טלוויזיה ישראלי אהוב: שחקנית טלוויזיה ישראלית אהובה: שאלת הכן או לא - אנימה יפני - כן / לא? אוכל: מאכל אהוב: (מאכל לועזי אהוב: ) מי הבשלן הכי טוב במשפחה: מה את יודעת להכין: מה ארוחת הבוקר שלך בד"כ? מה ארוחת הצהריים שלך בד"כ? מה ארוחת הערב שלך בד"כ? הממתק המועדף עליך: החטיף המלוח המועדף: לאיזה מסעדות את נוהגת ללכת? ...ומה את נוהגת להזמין בהן? מה את שמה בפיתה עם הפאלפל: והקינוח המועדף: וכמובן - שאלת הכן או לא: ג'אנק פוד - כן / לא:

mayag6

New member
מה שווה לי?

באיזו שנה הצטרפת למכבי? ג ד.. מה תרצי להיות כשתגדלי?מעצבת אופנה או משו אחר... באיזה מגמות את?סוציולוגיה פסיכולוגיה ואמונות הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך ממכבי:לא עולה לי.. הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך בכלל:אין.. דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה:יש הרבה.. הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהחיים שלך בכלליות:כנ"ל.. מתיחה טובה לאחד באפריל:לא אוהבת.. מוזיקה: האמן המוזיקלי הכי אהוב:יש הרבה.. זמר לועזי אהוב:אין מיוחד.. זמרת לועזית אהובה:אבריל זמר ישראלי אהוב:אביב גפן זמרת ישראלית אהובה:אין מיוחדת.. להקה לועזית אהובה:הרבה להקה ישראלית אהובה:בית הבובות דיסק לועזי אהוב: הרבה דיסק ישראלי אהוב:מדפים ועוד כמה שיר לועזי אהוב:יש הרבה שיר ישראלי אהוב:כנ"ל ציטוט חזק משיר לועזי:אין ציטוט חזק משיר ישראלי:אתה נולדתה לאהוב - משיר של אביב גפן שאלת הכן או ל - כוכב נולד - כן / לא? לא קולנוע: סרט אהוב:אהבה בלבן ועוד מלא.. סרט ישראלי אהוב:אין סרט לועזי אהוב:אהבה בלבן סרט דרמה אהוב:אין סרט מתח אהוב:אין סרט קומדיה אהוב:מלא.. סרט מצויר אהוב:בוספוג ארתור.. למרות שזה סדרה... :\ שחקן קולנוע לועזי אהוב:פיטר קולט.. שחקנית קולנוע לועזית אהובה:אין שחקן קולנוע ישראלי אהוב:אין שחקנית קולנוע ישראלית אהובה:אין שאלת הכן או לא - סרטי וולט דיסני - כן / לא? ברור כה טלוויזיה: (את הרי יודעת מה הולך לבוא עכשיו.... ) תכנית טלוויזיה אהובה:יש מלא.. סדרת טלוויזיה לועזית אהובה:אוסיי סדרת טלוויזיה ישראלית אהובה:אין סדרת דרמה מועדפת:אין מועדפת.. סדרת מתח מועדפת:כנ"ל סדרה קומית מועדפת:כנ"ל סדרה מצוירת מועדפת:ארתור בובספוג תכנית אירוחל מועדפת:אין.. הטלנובלה הכי אהובה עד עכשיו:אין שחקן טלוויזיה לועזי אהוב:פיטר קולט שחקנית טלוויזיה לועזית אהובה:אין שקן טלוויזיה ישראלי אהוב:אין שחקנית טלוויזיה ישראלית אהובה:אין שאלת הכן או לא - אנימה יפני - כן / לא?כה אוכל: מאכל אהוב:ציפס (מאכל לועזי אהוב:ציפס ? מי הבשלן הכי טוב במשפחה:אמא מה את יודעת להכין:ציפס ודברים בסיסיים מה ארוחת הבוקר שלך בד"כ?אין מה ארוחת הצהריים שלך בד"כ?אורז עם תפוח אדמה או משו בסיגנון מה ארוחת הערב שלך בד"כ? ציפס חביתה דברים כאלה.. הממתק המועדף עליך: שוקולד החטיף המלוח המועדף: אין מועדפת.. לאיזה מסעדות את נוהגת ללכת?כול מיני.. ...ומה את נוהגת להזמין בהן?מה שמגישים או ציפס.. מה את שמה בפיתה עם הפאלפל:לא אוכלת פלאפל.. והקינוח המועדף:אין משו מיוחד.. וכמובן - שאלת הכן או לא: ג'אנק פוד - כן / לא:כה :]

למעלה