כמה מילים על מה שמאחורי העונה החדשה

Yarinv

New member
../images/Emo40.gif כמה מילים על מה שמאחורי העונה החדשה

כמו שבן כתב לפני כמה ימים, ביקרנו כמה פעמים בצילומים של העונה השניה בזמן החופש הגדול האחרון. בגלל שההודעה דיי נדחקה לתחתית העמוד ולא יכולתי להוסיף קצת מחשבות משלי בימים האחרונים, אני פותח הודעה חדשה
קודם כל מדובר בחוייה מטורפת ומטריפה - להיות מאחורי המצלמות (ולפעמים גם לפניהן) ולהביט איך שעובדים על הסדרה והפרקים שאוטוטו כבר יופיעו ערוכים וארוזים בעונה חדשה על המסך. לא לקח הרבה זמן עד שהתחברנו עם האנשים שעבדו על הסט, אם מדובר באנשי ההפקה (שעושים עבודה טובה במיוחד), אם בצוות השחקנים ואם גיורא. יצא לנו להיות ביום צילומים של עיר ההומלסים (סצנות ששודרו בפרק הקודם), ביום צילומים שכלל את הרצח של ליבי ואת הפגישה של ליבי עם גורדון מילר (מהפרק של היום) ובעוד כמה ימי צילום באולפנים ובסטים המרהיבים של העונה החדשה - סצנות שתזכו לראות לאורך העונה. אז אחרי כל הפעמים האלו האנשים על הסט כבר התחילו להתרגל לנוכחות הכמעט-קבועה שלנו שם (היו כמה שאפילו טענו שאנחנו מופיעים יותר מיון
בצחוק כמובן). חלק מהשחקנים אפילו זיהו אותנו על פי השמות (וחלק סיפרו שבתקופת העונה הראשונה יצא להם פעם או פעמיים להכנס לפורום ולקרוא). אני התרשמתי שצוות השחקנים וצוות הפקה מאוד מגובשים, במיוחד השבעה הראשיים (+תמר שבהמשך אכתוב עליה). גיורא - במילה אחת - מלך. יצא לנו לפגוש אותו מספר פעמים בצילומים והוא שמח לראות אותנו שם. הוא ארגן עונה מצויינת ומשוגעת שהיה תענוג לראות איך היא נוצרת מולנו ויהיה תענוג לראות אותה מקבלת צורה על המסך. אולי נמאס לו לשמוע את זה ממני בכל פעם אבל אני חושב שמגיעה לו תודה ענקית! דניאל - יכול להיות שזה בגלל שאנחנו באותו טווח גילאים, אבל הוא בן אדם כל כך (!!!) נחמד, נטול כל פוזה או התנשאות. בזמן הפנוי הוא ישב איתנו, דיבר איתנו ממש כמו חבר. יצא לנו לפגוש אותו ברוב הצילומים שהיינו ופשוט היה כיף אדיר להיות איתו שם. גם שפגשנו אותו באירוע בשישי הוא ישר זיהה אותנו ושמח לדבר איתנו. יעל - כל כך אבל כל כך מקסימה. לי אישית יצא לבלות איתה את כמה סצנות אחד ליד השניה ונהנתי במיוחד. אני חושב שבמידה מסויימת היא לא רחוקה מג'יני שאנחנו רואים על המסך, היא באמת חייכנית במיוחד (והיו רגעים שלא ידעתי אם היא מחייכת בגלל שזה חלק מהסצנות או סתם כי היא בן אדם חייכן
וגיליתי שזה עירבוב של שתי האפשרויות). גם כשהגענו לעוד יום צילומים איתה וגם בהשקה שהייתה היא זכרה אותנו ואפילו אמרה שהיא מאוד נהנתה בסצנות שהצטלמנו להן. היא פשוט בן אדם מקסים. אביגיל, עוז ויון - יצא לנו לחלוק סצנות עם שלושתם. עוז בן אדם מצחיק מאוד ואפילו זכר אותנו מהפורום. עם אביגיל יצא לנו לשבת בין הצילומים ולדבר איתה, היא סיפרה קצת מה היא עושה בימים אלו בצבא (משרתת בחיל חינוך). יון גם הכיר אותנו בתור אלו מהפורום ושמחנו להיות איתו על הסט. דנה ברגר ולירון לבו - יצא לנו לצלם כמה סצנות איתם ואפילו להיות איתם במונית הביתה מהאולפנים. דנה הייתה מאוד אכפתית והשתעשעה מאוד מאיך שהיא נראית בסחבות של סילביה ולירון התעניין בפורום, מה כותבים בו ואם מרכלים שם עליו
. היה מאוד כיף איתם
תמר עמית יוסף - השם אולי לא אומר לכם הרבה אבל זה רק בגלל שהיא עוד לא הופיעה. שחקנית צעירה חדשה מתל אביב, מאוד נחמדה שנהנתי לפגוש שם כמה פעמים. אולי כבר אמרתי לה את זה אבל אני אגיד שוב, שיהיה לה הרבה בהצלחה! חוץ מזה אני חייב להגיד ששיחקו אותה העונה עם ליהוקים מצויינים שעוד מעט תחשפו אליהם. כמו כן היה כיף 'לעבוד' עם אנשי ההפקה, במיוחד עם דורון סרי, ע.הפקה, שדיי התרוצץ באולפנים ויצא לנו להיות איתו מרבית הזמן והוא פשוט אחלה של בחור ונהננו מכל רגע. הולכת להיות עונה מפתיעה, מותחת, מטורפת, מצחיקה - פשוט חוויה. עושים שם בהפקה עבודה מצויינת (גם עכשיו כשגיורא והעורכים מבלי שעות בחדרי העריכה) ואני חושב שזה בא לידי ביטוי על המסך, ובגדול!
גיורא. (וכן, ניחשתם נכון - התמונה היא מהצילומים של סצנת הבריחה מהבית של הבן-עמים בפרק הראשון).

Yarinv

New member
לא יצא לי ממש לדבר איתה בצילומים

למרות שבאחד מהפעמים הייתי איתה במונית בדרך לצילומים, אבל גם היא וליאת היו נחמדות, מהמעט שהייתי איתן.

Rioter

New member
ירין, כתבת מקסים. ../images/Emo9.gif

ממש מרגיש כאילו הייתי שם... בטוחה שהם נהנו לקבל את הפידבק החיובי הזה, ועוד יותר נהנו מחברת הפורום

למעלה