כתבות וספוילרים

../images/Emo40.gif כתבות וספוילרים ../images/Emo58.gif

מצאתם ספוילר
נא לשרשר לכאן בתוספת האיקון
בנושא ההודעה
--- מצאתם כתבה על אחד מכוכבי "חשופים"
בבקשה לשרשר את הכתבה לכאן
וגם אם יש לכם דעות לגבי הדמויות... גם זה לכאן

../images/Emo20.gif הילי ילון נאחסית ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

יום רע ומר עבר על אקס "השמינייה" הלוהטת – לא רק שגררו לה את האוטו, גם היה לה פנצ'ר. וואלה! סלבס תמיד חשבה שגוררים רק את המכונית של נינט
http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1316254

אסור לך לסרוק מעיתונים ישראלים ../images/Emo4.gif

אם מישהו ירצה שיבקש ממך במסר
ותגיד יש משהו על אבי קורניק

פיגמיסט

New member
יון תומרקין בבית הספר

מתוך ראש 1 איזה מין תלמיד היית? תלמיד טוב עם ציונים גבוהים אבל שנאתי לחרוש. במתמטיקה הכנתי שיעורי בית כי זה היה חשוב איזה מקצוע הכי אהבת? אהבתי בעיקר את מגמת הקולנוע. היינו מנתחים סרטים, ובכל שנה היינו מפיקים סרט. הסרט הכי חשוב היה בי"ב, אני כתבתי את התסריט וביימתי מה הייתם עושים בהפסקות? היינו יוצאים מתחומי בית הספר ואוכלים בחוץ, או יושבים כל החברים יחד יש לך טיפ לשנה החדשה? שיהיו תלמידים טובים, זה חשוב. יחד עם זאת חשוב לשלב את בית הספר עם פעילויות נוספות כדי להנות

פיגמיסט

New member
ליטל רוזנצוייג(אלה) בבית הספר-דברים שלא ידעתם

איזה מין תלמידה היית? הייתי תלמידה טובה - חננה. לא הייתי מבריזה ואהבתי להשתתף בכל השיעורים, היו מחברות מדוגמות. אבל בבית לא הייתי מסוגלת לשבת יותר מחצי שעה בכדי ללמוד. מה המקצוע שהכי אהבת? אהבתי היסטוריה, היה לי כיף לדעת. כמובן שגם אהבתי מאוד תיאטרון. באילו תירוצים היית משתמשת? הייתי עד כדי כך חננה שכאשר לא עשיתי שיעורי בית זה היה בסדר, המורים היו איתי ממש סבבה. מה את מאחלת לתלמידים? שינצלו את התקופה הזאת בבית הספר, שייהנו, שיחייכו, שיאהבו את עצמם ושיקחו נשימה ארוכה ויתנהגו כבוגרים. אמא שלי ואחותי מורותף אז בבקשה: תהיו ילדים טובים כי זו עבודה לא קלה.

פיגמיסט

New member
אז מה הקשר בין יום תומרקין לטלי אורן(סמדר)?

שניהם למדו בבית ספר עירוני א' תל אביב שהוקם בשנת 1931 כגימנסיה פרטית. הבית ספר מפורסם בזכות מגמת התיאטרון שבו למדו הרבה שחקנים כמו: יום תומרקין, טלי אורן, מאור כהן, רמי הויברגר, רותם אבואב, הנרי דויד, דניאלה וירצר ועוד רבים וטובים. מתומצת מתוך ראש אחד

פיגמיסט

New member
תחרות גדולה ב"נבחרי הילדים"

כמו בכל שנה ערוץ הילדים בוחר את נבחרי הילדים ויש לחשופים ולבובות נציגות רבה בקטגוריית שחקן השנה - יום תומרקין, אנחל בונני, גיא לואל, רן בכור ולבובות - שרון אלקסנדר, דודו טופז, זוהר ליבה, אלי אלטוניו בקטגוריית שחקנית השנה - יעל בר זוהר, ליטל רוזנצוויג, צופית גרנט ולבובות - דנה פרידר, מיקי קם, מירי בוהדנה, גילי סער, גאלה קוגן, גל גדות בקטגוריית סדרת השנה - קרב מוחץ בין בובות ולחשופים. אז במי תבחרו? תגלית השנה - נעמה שנדר ולבובות - גל גדות, גילי סער, גיא סלניק

לא ידעתי ש"חשופים" יהיו מועמדים השנה.

ותודה על כל הכתבות
והנה הקישור להצבעה
http://www.kidstv.co.il/nivcharey2008/index.asp ^ כמה שיותר להצביע: "בובות" או "חשופים" וכמובן לשחקן שהכי אהוב עליכם בטלנובלות האלו
שיהיה בהצלחה לכולם
חבל שאבי קורניק לא מועמד
הביאוס...

../images/Emo58.gif לגבי החתונה של אלה וגידי ועוד ../images/Emo185.gif

אז כצפוי, דניאל תגרום לביטול החתונה שלהם, לא יודע בדיוק איך אבל היא תצליח בנקמה שלה באלה אבל אלה תתאושש מזה מהר מאור. הא וגם דניאל תשאר בארץ. הא וגם איתן יעבור תאונה..זה דווקא מסקרן..מעניין איך ולמה.

אחלה של ../images/Emo58.gif

רק חבל שקראתי
אופפ הרסתי לעצמי את הכל...
--- מנסה להתעלם מספוילרים וזה לא מצליח לי. זה כ"כ מזכיר לי את המערכון של "ארץ נהדרת" עם האיש שיודע הכל לפני כולם ואז אורנה בנאי צועקת - ספוילר

למעלה