כתבות+-

Yarinv

New member
../images/Emo40.gifכתבות+-

שימו לב לשכלול: עכשיו זה לא רק כתבות פלוס - עכשיו זה כתבות פלוס מינוס, כלומר, כתבות וכאלו שהן לא בדיוק כתבות. XBB זאת השעה, גם אני לא יודע מה אני עושה כאן בשעה הזאת.

Yarinv

New member
תמונה של מיה בראשי של תפוז

בהודעה על הסקר שיש ב"גומרות הולכות"

ילד רע 15

New member
הנה התוכן לעצלנים:

זהו פרסום ראשון! דגן תגלם אחות אמצעית במשפחה שמתאחדת מחדש, בסדרה ’אבידות ומציאות’ שתעלה לשידור ב’רשת’ מיה דגן תככב בסדרת הדרמה החדשה של דנה מודן ושבי גביזון, כך נודע לאייס. צילומי הסדרה החדשה, בהפקת ’ענת אסולין הפקות’, יחלו בחודש פברואר 2007, והליהוקים עדיין בתחילתם, כשהמלהקת היא הילה יובל. עלילת הסדרה החדשה, שתקרא ’אבידות ומציאות’ ועתידה להיות משודרת ב’רשת’, מספרת על 3 אחיות שנפגשות בגלל שאביהן חטף שבץ ומאושפז בבית חולים. כשאחת האחיות מגיעה מחו"ל, המשפחה נפגשת מחדש. מיה דגן עתידה לגלם את דמותה של האחות האמצעית. ממשרד ההפקות ’ענת אסולין’ אישרו את השתתפותה של מיה דגן בסדרה.
ל- ICE על המידע

Yarinv

New member
מסיבת סיום צילומי "האקס המיתולוגי"

http://www.eonline.co.il/content.asp?id=32166&sid=75 בין האורחים פגשנו את מיה דגן, שסיפרה לכתב Eonline כי "בחודש פברואר הקרוב אני עולה בהצגה חדשה בתיאטרון בית ליסין, יחד עם יונה אליאן". כשניסנו להוציא ממנה עוד פרטים הגיע מכר של דגן ונמרח עליה כאילו גיא המאירי לא היה בסביבה.

למעלה