כתבות +

Yarinv

New member
../images/Emo40.gif כתבות +

במיוחד לשנת 2007 (וגם כי זה יצא ככה סתם במקרה) הרבה (יחסית) איזכורים דגניים.

Yarinv

New member
מיה דגן, ראויה לשבח (הלבוש והמראה)

http://www.nrg.co.il/online/12/ART1/524/759.html לחצו על התמונה השמאלית בשורה התחתונה של מיה וגיא המאירי. "אך השילה מיה דגן את האבוב ממותניה והנה היא כבר דוהרת ברחבי העיר ככוסית מדופלמת. מלבד חבר שהוא דוגמן בדימוס, היא מצוידת בימים אלה גם בחושי אופנה מחודדים: סקיני ג'ינס המחמיאים לירכיה הדקיקות, ז'קט נייבי הצופן בתוכו צעיף סתמי למדי ומגפיים מעודנים. ושאלה קטנה לפני פיזור: משהו עם הפנים, את מתכוונת לעשות? נגיד רוז'? צלליות? מסקרה, משהו?"

LEEkm

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif

תעשו לי ילדים
מיה שלנו השתנתה כ"כ, יאו... כל פעם אני בשוק מחדש. אבל לא איכפת לי, היא לא השתנתה בפנימיות, רק בחיצוניות... פאק, היא כ"כ מדהימה. תודה ירין

Yarinv

New member
נזיפה למיה דגן

מתוך המדור מלך הביצה של המוסף "המגזין" של מעריב: "ולסיום נזיפה למיה דגן: חיקוי המפונקת שמתייבבת בפני בן זוגה, כפי שהצגת שלשום אצל יאיר לפיד, שייך במקור לחברתך הטובה עדי אשכנזי. לפחות תני קרדיט."

LEEkm

New member
לאאאא!!!!1../images/Emo151.gif

נו, מה, אתם לא יודעים שמיה כותבת לעדי את הקטעים?! ז"א, חלק מהם... אבל אם היא השתמשה בזה בטוח היא כתבה.

Yarinv

New member
ומחר יהיו גם

2 סריקות מ"עיקר החדשות" של רייטינג... (הסורק בחדר של אחותי הקטנה, שישנה...)

Yarinv

New member
עשו לכם סטייליסט

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348007,00.html הראשונה שעולה על בימת הנאשמים XD קורבן אופנה: מיה דגן, האלטר אגו של ארז טל. יצא בחוץ: חגיגת סיום צילומי הסדרה "אמאל'ה", ב"ויסקי א-גוגו" בתל אביב. יציאה מהארון: מכנס קצרצר ואפרפר שחושף רגליים סקסיות ונותן אשליית אורך, מומלץ לשימוש חוזר. להחביא ומהר: סריג פסים, המעליב את דיאטת הכסאח ומחזיר אופטית את המראה העגעגל, כולל בחזה, ללא תוספת סיליקון מזקיר. בפעם הבאה לכי על חולצת מעטפת. תעשי טובה: ותטפחי סגנון אישי, ברגע שמתחילים להתבלבל בינך לבין עדי אשכנזי, יש סיכוי ששוב תצאי מקום שני.

LEEkm

New member
תשתקו, היא מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif

חוץ מזה, מה אתם מתפלאים?! הן החברות הכי טובות! הן אחת בתחת של השנייה כל הזמן! אז שלא ידברו אותו דבר ויתלבשו אותו דבר ויזכירו אחת את השנייה? גם אני והחברה הכי טובה שלי ככה. כי ככה זה. ארג...

Yarinv

New member
מיה ב"אבדות ומציאות"?

סדרה חדשה עם מיה? הלוואי!

LEEkm

New member
עע חשבתי שאסור לדבר על זה!../images/Emo151.gif

ידעתי על זה
וחשבתי שאסור לדבר על זה עדיין... נו יופי, סופסוף... אמןאמןןןןןן

Yarinv

New member
מיה תשיר לנו אימאלללההה ../images/Emo3.gif