(
) מה קורה כשנגמרות המילים?

(../images/Emo40.gif) מה קורה כשנגמרות המילים?

"טוב, לא בדיוק נגמרות המילים, אבל נושא שפעם העסיק את כל הזמן השלי עד כדי כך שפתחתי עליו בלוג, פתאום פחות מעניין אותי. פתאום אני מוצא את עצמי דוחה את הכתיבה עליו, דוחה את הקריאה עליו ודוחה את כל ההתעסקויות בו." (כתיבה חמה) http://copy.kotvim.co.il/?p=69 גם אני מכיר את המצב הזה (מה שקורה לי עכשיו). מה עושים כשאין על מה לכתוב, או כשאין רצון לכתוב?

הגבתי בבלוג ואני מגיבה גם כאן:

כשנגמרות המילים, עוברים למשהו ויזואלי, תמונות מטיולים, תמונות של תחביב שאתה עוסק בו וכו’, כל דבר שאנשים יכולים להתחבר אליו בקלות, להתרגש ולהנות. בהצלחה!

ע ל ו מ ה

New member
ההתלבטות של אורי היתה ספציפית על בלוג כתיבה

מבין כמה וכמה בלוגים שיש לו ועדיין מתפתחים. בעצם ישנן שתי שאלות: השאלה האחת היא על בלוג בודד שנותר ריק ונשאלת השאלה איך להתמודד איתו. יש שנלחצים מהריקנות ומחפשים פתרונות אחרים, ויש שנותנים לו לנוח בשקט (כמו שענתה טליה, כמו שאני עושה בבלוג שלי). השאלה השניה היא על ניהול מספר בלוגים לנושאים שונים, ומה עושים כשנושא אחד פתאום נגמר. פתרון של איחוד כל הבלוגים מאפשר התמודדות קלה עם הבעיה הזו, כי מדור אחד יתפתח פחות מאחרים וזה לאו דווקא יהיה מורגש. אבל ניהול מספר בלוגים יש לו את היתרונות שלו (בלוג ממוקד תוכן, קהל שונה לכל בלוג). נראה לי שבמקרה כזה, לגיטימי להשאיר את הבלוג הדומם, דומם לזמן מה. התוכן שלו עדיין יהיה מעניין ורלוונטי למי שימצא אותו בגוגל תוך חיפוש אחר נושאו. ומעקב אחר הבלוגר עצמו ייעשה בבלוגיו האחרים.

דנטל

New member
מחכים שהן יחזרו, אם בכלל

לא פתחתי בלוג בשביל להשתעבד לו, למרות שספציפית במקרה שלי הוא נועד לגרום לי להתמיד, ובכל זאת אני לא אמורה לכתוב בו בכח. אם יש - כותבים. אם לא - הוא ישב לו שם ויחכה שיהיה לי.

למעלה