מחליפים/מוכרים/מחפשים....

happyhappy

New member
לקים של שיק בתל אביב

שלום שלום, איפה יש חנות בת"א עם מבחר גדול של שיק? בעקבות השרשור עם הסווצ'ים אני רוצה לקנות לי כמה... תודה ויום טוב!

bashmorsh

New member
למשהי במקרה יש ruby pumps שהיא לא רוצה?../images/Emo2.gif

התאהבתי בלק הזה, אבל אני לא יכולה לקנות אותו בשום מקום, כי טרנסדיזיין זו כבר לא אפשרות... ובאיביי אני לא קונה. למישהי במקרה יש אותו והיא מוכנה להחליף/למכור?
למרות שאני יודעת שזה ממש לא סביר, כי הוא כזה יפה... תמונה באדיבות vampy varnish

m i a u

New member
orly-lift thr veil להחלפה

חברה שלי קנתה לי אותו בטעות, אני חיפשתי גוון כהה יותר. ולא מוכנים להחליף לי בסופר פארם. אני יכולה להפגש כל יום בעזריאלי. מחפשת לק בגוון ורוד קצת יותר כהה-עדיף של אורלי. חשוב לציין שמעבר למריחה אחת על 3 ציפורניים לא עשיתי בו שימוש :) מישהי מעוניינת?

angell4

New member
לא חסר

בעיקר המון חנויות על רחוב אלנבי ונראה לי שגם ביציאה מהסנטר יש חנות עם סטנד ענק

m i a u

New member
ובונוס Sally Hansen-Chameleon

למי שתחליף איתי (ותיהיה מעוניינת), לק שמצאתי אצלי במצב טוב,השתמשתי ברבע בקבוק וחבל לי לזרוק. הוא מתחלף בתאורה בגווני סגול-ירוק.

bashmorsh

New member
הוא באמת דומה:)

תודה! אני אנסה למצוא אותו בסופר פראמים. אני מניחה שזה ידרוש ביקור בכמה סניפים כי יש מבחר שונה לגמרי בכל אחד..

סקרמנטה

New member
באלנבי המון חנויות?! את בטוחה?!

יש ליידי קר, ויש חנויות עם כל מיני לקים זולים, אבל שיק?! האמת, יצא לי לאחרונה לעבור שם יותר מפעם אחת אבל לא ראיתי את הלקים של שיק למעט החנות של ביוטי סטור (נחלת בינימין/רמב"ם פינת אלנבי). תוכלי לציין לטובת כולנו איפה בדיוק באלנבי? תודה :)

angell4

New member
האמת שאני לא זוכרת

הייתי שם לפני חצי שנה ואני זוכרת שראיתי כל הזמן סטנדים מקווה לקפוץ לשם לעשות סיבוב בהזדמנות, שיהיה לי קצת יותר זמן ואני מבטיחה לעדכן :)

סקרמנטה

New member
הזכרתי כמה חנויות בשרשור על שיק

יש בדיזנגוף סנטר ממש בכניסה מקינג-ג'ורג (בצד שקרוב לבוגרשוב), בתחנה מרכזית חדשה בחוץ בלוינסקי ועוד אחת בפנים בהמשך למקדונלד'ס, בס"פ דיזנגוף פינת גורדון, בביוטי סטור ברח' רמב"ם/ נחלת בנימין/ אלנבי, ב-H&O ... ובטח יש עוד הרבה שאני לא זוכרת או לא מכירה (אבל גם אני אשמח להכיר).

dhara

New member
../images/Emo207.gif טופ-ביוטי - איפה קונים??

מחפשת בנרות את טופ-ביוטי מס' 101, איפה יש לקים שלהם??

Harlot

New member
לא יודעת איפה את גרה

אבל אני נתקלתי בהם בחנות קוסמטיקה זולה (כזאת עם הרבה מוצרים של ים המלח ואיפור זול) ברחוב סוקולוב בהרצליה. היה שם סטנד די גדול של טופ ביוטי עם מבחר עצום.

סקרמנטה

New member
בת"א? בתחנה מרכזית חדשה מול מקדונלדס

יש סטנד ענק שלהם. 5 ש"ח לאחד. ויש גם בשוק בצלאל מבחר גדול בסלסלאות (בכל אופן היה לפני כמה חודשים).

dhara

New member
תודה לכן :)

חברה של אחי תגיע היום לתחנה המרכזית, שלחתי אותה עם משימה

efrat7

New member
בסופר פארם בדיזינגוף פינת גורדון

בשבוע שעבר ראיתי שם (וקניתי) סטנד ענק עם המון צבעים.

sHiR TaDmOr

New member
בראשון לציון, רחוב רוטשילד בחנות בשם LUKA

ויש עוד חנות בהמשך הרחוב, פינת רוטשילד-ז'בוטינסקי, אבל לא מזמן העלו שם את המחיר של שיק ל11 או 12 ש"ח.

Marble Arch

New member
../images/Emo40.gifמחליפים/מוכרים/מחפשים....

מחפשת לק בצבע ירוק שמיים עם נצנוץ סגול? זה המקום לשאול! מחפשת למכור או להחליף לק? זה השרשור לפרסם!

למעלה