the Girl of Love
New member
../images/Emo40.gifמילים מהשיר../images/Emo40.gif
אתם בוחרים משפט שאתם אוהבים/מזדהים איתו,אתם יכולים גם לבחור משפט ולהחליף במשפט אחר.. והפעם השיר:"קצב החיים", שזכה במקום השני ב"מצעד השירים" של הפורום!!
""אולי אף אחד לא מסוגל את הכאב ממני למחוק. ליבי אומר לי שאתה תוכל להמתיק לי את היום, וכמו פעם שוב לתת לי לצחוק... פזמון: אם אתה יודע איך, אם אתה יודע איך קח אותי את תוך הקצב של החיים אם אתה יודע איך, אם אתה יודע איך קח אותי את תוך הקצב בלי מילים מילים, מילים של החיים טו, טו, טו.......... מילים, מילים טו, טו......... בוא, בוא נברח רחוק מכאן, נלך ביחד עד סוף העולם אף פעם לא אשאל אותך לאן, אני כבר מוכנה אז בוא אלי וקח אותי לשם. פזמון: אם אתה יודע איך, אם אתה יודע איך קח אותי את תוך הקצב של החיים אם אתה יודע איך, אם אתה יודע איך קח אותי את תוך הקצב בלי מילים מילים, מילים של החיים טו, טו, טו.......... מילים, מילים, מילים.... בוא וקח אותי אל הקצב הסוחף של החיים. או... בוא קח אותי ונגן לי את הקצב בלי מילים מילים,מילים,מילים של החיים טו, טו, טו.......... מילים, מילים, מילים...
אתם בוחרים משפט שאתם אוהבים/מזדהים איתו,אתם יכולים גם לבחור משפט ולהחליף במשפט אחר.. והפעם השיר:"קצב החיים", שזכה במקום השני ב"מצעד השירים" של הפורום!!