אם כולם יקפצו מהחלון גם אתה תקפוץ ?
אם לכל הקבוצות בליגה(חוץ מי-ם ות"א) יש קבוצות זבל וזרים זבל אז צריך להדמות להם? ראשל"צ זאת עיר שגובה ארנונה גבוהה, עושקת את התושבים בעלי הרכבים בדו"חות חניה כמו מים, עיר מפותחת בעלת שטח ענק ומס' תושבים גדול מאוד. אני חושב שמגיע לעיר הזאת קבוצת כדורגל איכותית בליגה הראשונה וקבוצת כדורסל בליגה הראשונה, ושיגיעו לפחות לחצי מההישגים של קבוצות הכדוריד הראשוניות שזה אומר שלפחות יהיו בליגה הראשונה וייבנו שם אחלה קבוצות עם נוער ראשוני וזרים איכותיים ומחירי מנויים שווים לכל נפש. אז כן, זה מה שאני דורש, ואני דורש שהעיריה תתן את כספה הרב שנתון בידיה ותתרום קצת להרמת הכדורגל והכדורסל בעיר הזאת. כי זה עצוב מה שהולך, מכבי ראשון זה לא אותו מועדון שהיה פעם כשאני הייתי ילד וגאלי שיחק שם ועוד שחקנים גדולים והם היו דרך קבע ברביעייה הראשונה בליגה. ולא עירוני ראשון לציון שבילתה שנים רבות בתחתית עד מרכז טבלת הליגה הלאומית דאז הליגה הראשונה בכדורגל. אנשים יבואו לראות את הקבוצה כשיהיה מה לראות, גם לא יזיק להתחרות בירושלים ותל אביב ולבנות אולם ספורט ענק בשולי העיר כמו איצטדיון הסופרלנד, לא יזיק להקים איזה היכל ספורט שיכיל בין 6000עד 12000 צופים. ראשון רק תרוויח מאירועים בתוכו.