מכבי ראשון לציון-עירוני נהריה

../images/Emo40.gifמכבי ראשון לציון-עירוני נהריה

19:40, היום בגן נחום!! 25 ש"ח כניסה לילדים/נערים/חיילים וסטודנטים(בהצגת תעודה) מבוגרים כ-50 ש"ח!! כולם באים, חשוב מאד לצבוע את ההיכל שלנו בכתום! לא יכול להיות שעיר עם 300 אלף איש בקושי תמלא אולם של 1300..

אם המחירים היו סבירים ושווים לערך הקבוצה אזי

היו מגיעים כל משחק אולם מלא, שזה אומר. כל משחק מחלקים 300-500 כרטיסים חינם לילדים שמשחקים במחלקת הנוער והילדים של מכבי ראשון בכל העיר. חיילים, תלמידים, ילדים וסטודנטים היו נכנסים ב10 שקל ומבוגרים ב25. אם היו מחלקים פלאיירים וקמפיין שיווקי טוב עם פרסומות ענק בכל העיר. היו רואים מסורת של כדורסל בראשון, אם העירייה תשקיע כסף ויביאו משקיע חיצוני שיביא 2-3 שחקנים בסדר גודל של מכבי ת"א והפועל ירושלים, והיית רואה פה זר או שניים ברמת יורוליג ושני ישראלים מהטופ האירופאי.. אז היה פה מסורת. צריך לקדם את העיר הזאת מבחינת כדורסל כי בכדורגל העסק לא נראה טוב למראית עין.

מחלקים חינם..האמן לי

אבל זה לא קשור, אנשים צריכים לבוא לראות את הקב'. יש פרסומות בכל העיר, מצטער להגיד לך.. תראה לי קב' בליגה שיש לה זרים טובים?!(חוץ ממכבי וירושלים)

אם כולם יקפצו מהחלון גם אתה תקפוץ ?

אם לכל הקבוצות בליגה(חוץ מי-ם ות"א) יש קבוצות זבל וזרים זבל אז צריך להדמות להם? ראשל"צ זאת עיר שגובה ארנונה גבוהה, עושקת את התושבים בעלי הרכבים בדו"חות חניה כמו מים, עיר מפותחת בעלת שטח ענק ומס' תושבים גדול מאוד. אני חושב שמגיע לעיר הזאת קבוצת כדורגל איכותית בליגה הראשונה וקבוצת כדורסל בליגה הראשונה, ושיגיעו לפחות לחצי מההישגים של קבוצות הכדוריד הראשוניות שזה אומר שלפחות יהיו בליגה הראשונה וייבנו שם אחלה קבוצות עם נוער ראשוני וזרים איכותיים ומחירי מנויים שווים לכל נפש. אז כן, זה מה שאני דורש, ואני דורש שהעיריה תתן את כספה הרב שנתון בידיה ותתרום קצת להרמת הכדורגל והכדורסל בעיר הזאת. כי זה עצוב מה שהולך, מכבי ראשון זה לא אותו מועדון שהיה פעם כשאני הייתי ילד וגאלי שיחק שם ועוד שחקנים גדולים והם היו דרך קבע ברביעייה הראשונה בליגה. ולא עירוני ראשון לציון שבילתה שנים רבות בתחתית עד מרכז טבלת הליגה הלאומית דאז הליגה הראשונה בכדורגל. אנשים יבואו לראות את הקבוצה כשיהיה מה לראות, גם לא יזיק להתחרות בירושלים ותל אביב ולבנות אולם ספורט ענק בשולי העיר כמו איצטדיון הסופרלנד, לא יזיק להקים איזה היכל ספורט שיכיל בין 6000עד 12000 צופים. ראשון רק תרוויח מאירועים בתוכו.

שתחייה במציאות נדבר.

אנחנו עם תקציב של 1.2 מ', מכבי עם 17 מ', יושלים עם 10 מ' ואתה מצפה שנגיע לשם. שב שב... מה שאתה רואה שהולך בכוריד בראשון, זה סתם..גם שם אין שחקנים טובים כ"כ. פשוט השחקנים שיש שם הכי טובים במדינה. ולגבי זרים-אני מעדיף לראות ישראלים טובים מאשר זרים טובים(ויש השנה בראשון זרים טובים!!!)

אז שיגדילו את התקציב בעזרת העיריה או משקיעים

ל5-6 מיליון. ואז יביאו עוד ישראלי בכיר, זר בכיר בסדר גודל של טופ-8 ביורוליג.. ומאמן ברמה. ישקיעו קצת בנוער, ויבנו בסיס לקבוצת צמרת שמתמודדת על מקום 2-3 דרך קבע ועל גביע המדינה.

DoveBird

New member
בושה....

כמו שהקבוצה הזו נראית המשחקים האלה צריכים להיות כניסה חינם לאנשים ואז היית רואה אולם מלא מעודדים אמיתיים שדוחפים את הקבוצה הזו מכל הלב ומכל הנשמה,אוהדים שהיו מרימים את גן נחום בשריקות בוזזזזזזזז שהכדור אצל היריבה ושרים שירים על השחקנים כי כמו שאני רואה ראשון שוב נראה הולכת לסיים פה את העונה בין המקומות 7 9ככה....אז אני רוצה לראות את הפראייר שישלם 50שח חחחחחחחחחחחחחחחח יאלללללללללה ראשוןןןןןןן

למעלה