ני-ני-ניחושים
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo40.gifני-ני-ניחושים../images/Emo40.gif_../images/Emo189.gif

כאן תרשמו מי נראה לכם יזכה, לאו דווקא מי שהצבעתם לו כי בינינו () אנחנו יודעים שאנחנו מצביעים לפעמים למישהו למרות ש99% שהוא לא יזכה רק כדי להרגיש טוב עם עצמנו ואולי לגרום גם לו להרגיש טוב שמישהו כן הצביע אז תרשמו בכל קטגוריה למי נראה לכם יש הכי הרבה סיכוי לזכות ! בלי קשר למי הצבעתם המועמדים: זמר השנה - אביב גפן , ארכדי דוכין , הראל סקעת , מוש בן ארי , שי גבסו זמרת השנה - איה כורם , דין דין אביב , נינט טייב , סיון שביט , קרן פלס להקת השנה - ג'ירפות , הדג נחש , סינרגיה , שייגעצ , הדורבנים תגלית השנה - איה כורם , אריק ברמן , העברית , עידן יניב , קרן פלס אלבום השנה - פורטיסחרוף - על המשמרת , ג'ירפות - גג , שגיא צורף ואלעד כהן - שלושים , הדג נחש - בעזרת הג'אם , אהוד בנאי - ממשיך לנסוע שיר השנה - ג'ירפות - גג , דין דין אביב - מוכרת לי מפעם , הדג נחש - הנה אני בא , הראל סקעת - ואת , עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה קליפ השנה - אביב גפן - עם הזמן , טלי פיין - שלוש דקות ועשרים , אפרת בן צור -אבוא אליך , כלא שש - דרך המלך , פורטרט - במקום לבכות

Funky Giraffe

New member
גהשהגדש

זמר השנה - הראל סקעת זמרת השנה -נינט טייב להקת השנה - סינרגיה תגלית השנה - עידן יניב אלבום השנה - הדג נחש - בעזרת הג'אם שיר השנה -עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה קליפ השנה - כלא שש - דרך המלך

ItsNotMe1

New member
הניחשושים שלי

זמר השנה - הראל (למרות שרציתי את מוש) זמרת - נינט להקת השנה - סינרגיה תגלית - עידן יניב אלבום השנה - הדגנחש שיר השנה - חושב עליה קליפ השנה - כלא6- דרך המלך

dsol

New member
ניחושים או שזה צפוי ?_../images/Emo189.gif

זמר השנה - אביב גפן , ארכדי דוכין , הראל סקעת , מוש בן ארי , שי גבסו זמרת השנה - איה כורם , דין דין אביב , נינט טייב , סיון שביט , קרן פלס להקת השנה - ג'ירפות , הדג נחש , סינרגיה , שייגעצ , הדורבנים תגלית השנה - איה כורם , אריק ברמן , העברית , עידן יניב , קרן פלס אלבום השנה - פורטיסחרוף - על המשמרת , ג'ירפות - גג , שגיא צורף ואלעד כהן - שלושים , הדג נחש - בעזרת הג'אם , אהוד בנאי - ממשיך לנסוע שיר השנה - ג'ירפות - גג , דין דין אביב - מוכרת לי מפעם , הדג נחש - הנה אני בא , הראל סקעת - ואת , עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה קליפ השנה - אביב גפן - עם הזמן , טלי פיין - שלוש דקות ועשרים , אפרת בן צור -אבוא אליך , כלא שש - דרך המלך , פורטרט - במקום לבכות

אה

זמר השנה - אביב גפן
, ארכדי דוכין , הראל סקעת , מוש בן ארי , שי גבסו זמרת השנה - איה כורם , דין דין אביב , נינט טייב , סיון שביט , קרן פלס
להקת השנה - ג'ירפות , הדג נחש , סינרגיה
, שייגעצ , הדורבנים תגלית השנה - איה כורם , אריק ברמן , העברית , עידן יניב , קרן פלס
אלבום השנה - פורטיסחרוף - על המשמרת , ג'ירפות - גג , שגיא צורף ואלעד כהן - שלושים , הדג נחש - בעזרת הג'אם , אהוד בנאי - ממשיך לנסוע
שיר השנה - ג'ירפות - גג , דין דין אביב - מוכרת לי מפעם , הדג נחש - הנה אני בא , הראל סקעת - ואת
, עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה קליפ השנה - אביב גפן - עם הזמן
, טלי פיין - שלוש דקות ועשרים , אפרת בן צור -אבוא אליך , כלא שש - דרך המלך , פורטרט - במקום לבכות

שלמונזה

New member
לזה יש לי תשובה ../images/Emo168.gif

כי היא לא עשתה כלום השנה? משחק בילדות רעות לא מקנה זכות להתמודד על התואר הזה

dsol

New member
פעם הבאה תשרשרי למקום הנכון../images/Emo46.gif_../images/Emo189.gif

זה שירשור ניחושים לא שאלות... ! יש חוקים במקום הזה אני מצפה שיעמדו בהם

razpg

New member
הימור..

זמר השנה: הראל סקעת. זמרת השנה: קרן פלס. להקת השנה: סינרגיה (למרות שבחרתי בדורבנים) תגלית השנה: קרן פלס/אריק ברמן. שיר השנה: ואת. אלבום השנה: אהוד בנאי- ממשיך לנסוע. קליפ השנה: כלא שש- דרך המלך..

הניחושים שלי

זמר השנה - הראל סקעת/ שי גבסו (נראה לי ששי יקח בסוף! אבל אני לא סגורה על זה!) זמרת השנה - נינט טייב/ קרן פלס (יותר סביר שנינה) להקת השנה - סינרגיה תגלית השנה - אריק ברמן אלבום השנה - שגיא צורף ואלעד כהן - שלושים שיר השנה - הראל סקעת - ואת ,/עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה אחד מהם לא יכולה להחליט איזה ! קליפ השנה - כלא שש - דרך הלך

Drorrrrrr

New member
מנחש

זמר השנה - מוש בן ארי זמרת השנה - דין דין אביב להקת השנה - סינרגיה תגלית השנה - אריק ברמן אלבום השנה - פורטיסחרוף - על המשמרת שיר השנה - עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה קליפ השנה - כלא שש - דרך המלך

kombinaizer

New member
שוחין!!!!!!

זמר השנה - הראל סקעת זמרת השנה - קרן פלס להקת השנה - סינרגיה (מתלבט קשות ביניהם לג'ירפות) תגלית השנה - קרן פלס אלבום השנה - ג'ירפות שיר השנה - עידן יניב - חושב עליה קליפ השנה - כלא 6 - דרך המלך

Nimrod121

New member
הניחוש שלי.

זמר השנה - אביב גפן , ארכדי דוכין , הראל סקעת , מוש בן ארי , שי גבסו זמרת השנה - איה כורם , דין דין אביב , נינט טייב , סיון שביט , קרן פלס (סיכויים גדולים מאוד). להקת השנה - ג'ירפות , הדג נחש , סינרגיה , שייגעצ , הדורבנים תגלית השנה - איה כורם , אריק ברמן , העברית , עידן יניב , קרן פלס (אם לא זמרת השנה). אלבום השנה - פורטיסחרוף - על המשמרת , ג'ירפות - גג , שגיא צורף ואלעד כהן - שלושים , הדג נחש - בעזרת הג'אם , אהוד בנאי - ממשיך לנסוע. באמת שאין לי מושג, אני מהמר. שיר השנה - ג'ירפות - גג , דין דין אביב - מוכרת לי מפעם , הדג נחש - הנה אני בא , הראל סקעת - ואת , עידן יניב וליאור דטאוקר- חושב עליה קליפ השנה - אביב גפן - עם הזמן , טלי פיין - שלוש דקות ועשרים , אפרת בן צור -אבוא אליך , כלא שש - דרך המלך , פורטרט - במקום לבכות _______________________________________________________________________________ חשוב לי מאוד להוסיף שב"זמרת השנה" הייתי רוצה שאיה כורם או קרן פלס יקחו את התואר וכך גם בתגלית השנה- הייתי רוצה שאחת מהן או אריק ברמן יקטפו את התואר. אבל למעלה רשמתי באמת את הניחושים שנראה לי שיהיו התוצאות האמיתיות.

למעלה