סקר בנושא הקריירה של ציפי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo40.gifסקר בנושא הקריירה של ציפי../images/Emo3.gif

אז ככה, כפי שאתם יודעים ושמים לב ציפי משקיעה יותר בקריירה שלה בחו"ל ולא פה בארץ.. פה היא הוציאה אחרי כוכב נולד 2 סינגלים:הולכת ביחד איתך וזה לא על אהבה שלשנייהם יצאו קליפים. לסינגל הראשון הייתה הצלחה סבירה ולשני קצת פחות וחבל.לעומת זאת,במייספייס של ציפי יש עוד כמה שירים מדהימים שלה שיכלו להצליח יותר אם היא הייתה מנסה להשקיע בקריירה שלה גם בארץ. הסקר בא לשאול אתכם האם ציפי עושה נכון כאשר היא מופיעה בחו"ל ומשתתפת בפרוייקטים רחוק מהארץ או שאולי היא צריכה להיות פה יותר,להוציא אלבום ולנסות להתמקם בעולם המוסיקה הישראלי..
מקווה לשיתוף פעולה מלא

daniel rubin

New member
אממ..../images/Emo218.gif

בארץ יותר קל להצליח... הרבה יותר.. בחו"ל היא דיי נעלמת בין כולם.. בארץ יש לה את אלה שמחכים לה עוד מכוכב נולד... בחו"ל היא מתחילה מ0. אני הייתי מעדיפה שהיא תתמקד בארץ.. אבל מה שטוב לה

ג ב ש ו ש

New member
גם אני חושב ככה../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

היא צריכה לדעתי להתמקד יותר פה בארץ,לנסות ולראות תוצאות לדברים שהיא עושה פה ואחכ' הדרך עוד ארוכה ואני בטוח שהיא תצליח גם בחו"ל. בפרוייקט שהיא נמצאת בו כרגע אני בטוח שטוב לה ושהיא נהנת מכל רגע,אבל גם אנחנו היינו רוצים לשמוע אותה יותר ולראות מה היא מציעה לנו בעולם המוסיקה

אני אומרת,

מי יודע? כאילו, אתה בעצמך אמרת שהיא מצליחה יותר בחו"ל. אז אין לי בעיה עם זה שהיא תנסה בחו"ל, כי פה היא לא כ"כ הצליחה. להוציא אלבום בארץ - לא נראה לי שילך, בעיקר לא בתקופת הכוכב נולדניקים החדשים שצצים מכל עבר, הרימוניסטים והסתם-כאלה-לא-קשורים [מה שאני מנסה להגיד זה שדי קשה לצוץ לפלייליסט ולככב שם, כשיש את כל הפופולרים שעוד לא איבדו את הטיימינג]. אז... זה לא כ"כ משנה לי איפה, איפה שטוב לה - זה שם.

ג ב ש ו ש

New member
מסכים איתך../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

מאוד קשה להיכנס לפליילסט פה ולהצליח בגדול כל עוד יש אותם פופולריים..

למעלה