עזרה לזולת
ושילובה בחיינו

../images/Emo40.gif עזרה לזולת../images/Emo140.gif ושילובה בחיינו ../images/Emo13.gif

כיצד אתם משלבים בחייכם-ביומיום ובכלל- תרומה לקהילה ועזרה לזולת
מה זה תרומה לקהילה עבורכם-האם בהכרח זה חובה להיות משהו "גדול" כמו להתנדב בבית חולים, או שגם "הדברים הקטנים" נחשבים כגון: עזרה לקשישים במעבר חצייה

i c u 2

New member
טוב אז אני ראשון?

מכירים את הפרויקט מחויבות אישית הזה בבצפר? שצריך לתת 60 שעות למען הקהילה? להתנדב בצער בעלי חיים או משו בסגנון. הקיצר, הלכתי להתנדב בשירותי כבאות והצלה ת"א. טחנתי משמרות, ימים, לילות, שבועות, שריפות וחילוצים במשך 6 שנים. עברתי קורסים בכמויות וכו'. הייתי אחראי על ההדרכות של המתנדבים. ללא ספק משהו שהתחיל כ"חובה" מסוימת הסתיים לו בכיף וסיפוק עצום. הקניית ערכים שאי אפשר לקבל או ללמוד במקום אחר כלשהוא. מה זה תרומה לקהילה בשבילי? לא באמת אפשר להגדיר את זה כי כל אחד ומה שהוא יכול לתרום, במקרה שלי זה היה ההתנדבות בכיבוי ת"א, במקרה של מישהו אחר זה יכול להיות כמו שאמרת לעזור לזקנה לעבור ת'כביש. כל דבר שתורם למישהו משהו הוא תרומה לקהילה.

Fun Fair

New member
כל דבר- חשוב ../images/Emo13.gif

אני חושבת שהרבה לפני שאנחנו עושים את הדברים הגדולים, צריך לשים את הדגש על הדברים הקטנים. זו חכמה מאוד קטנה, לדעתי, לתרום סכום גדול לעמותה (למשל) ושניה אחרי זה להשליך פסולת על המדרכה ברחוב, לא לתת זכות קדימה להולך רגל או לדחוף קשישה ברחוב.

למעלה