פינת הכתבנית

bustedit

New member
../images/Emo40.gifפינת הכתבנית../images/Emo40.gif

אז מה יש לנו היום בראש1? ובכן, הפעם יש לנו כתבה קטנה [אך חביבה] על ג'יימסי!!
בעמוד של ה"תוכן עניינים" יש תמונה קטנה שלו, ובעמוד (40) של הכתבה עצמה יש תמונה של ג'יימסי מהפרימיירה של "צ'ארלי וממלכת השוקולד". אחחח כפרותתתת איזה חמודדדד!!!
והנה הכתבה הנחמדה: "כנראה שג'יימס בורן לקח את ההמלצה שלנו משבוע שעבר ברצינות. פליז באסטד הקים לעצמו להקה חדשה, והוא מבטיח שהאלבום שלה ייצא לקראת סוף השנה. בורן מבטיח שלהקה שלו תהיה "כמו באסטד, אבל כבדה ומהירה יותר", ומודה שדי מוזר לו לנגן עם אחרים. "אני לא יודע מה יקרה איתנו, אבל יש לנו אחלה אלבום. כבר סיימנו לכתוב אותו, ועכשיו הוא בשלב ההפקה." ואני אומרת: אולהההההההה
סופסוף! ג'יימסי אכן נראה מאושר, ובקרוב הוא והלהקה שלו יוציאו אלבום. ואני מקווה שיצליחו ובגדול! (איך לא? הרי ג'יימסי שם!) איזה יופי
שיהיה לו הרבה הרבה הרבה בהצלחה
והאמת? אני כבר מתה לדעת מה השם של הלהקה שלו!!!

MayLuvsDoug

New member
כפרעליו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

איזה תמונההההה. וואי איך אני שמחה בשבילו. איי קאנט וויט. ולשם שינוי שהזונות האלה בראש1 כותבים משו חיובי.

loserontheloose

New member
חיובי אבל באיזה מחיר?

"ג'יימס לקח את העצה שלנו"... טוב. דגנראטים. אף אחד לא קורא את העיתון שלכם וטוב שנזכרתם שבוע שעבר לפרסם ידיעה מלפני חודשים וכן, במקרה ובשגגה ג'יימס "הקשיב לעצה שלכם". אני שונאת את ראש 1. הם לא יכולים לכפר על כל העוונות שלהם ע"י פרסום יעידה קטנה טובה. כשהם יפרסמו כתבה שלמה על ג'יימס ולהלקה שלו, אז נחשוב של מחילה.

MayLuvsDoug

New member
אפחד לא מחל להם.

הם עדיין מסומנים אצלי ב
גדול מאוד. מעריב לנוער עדיף! הם אולי לא כותבים על מקפליי או באסטד כלום, אבל זה כל כך עדיף מלכתוב בולשיט ודברים מעצבנים! את קולטת?? מזה עיצבן אותי שהם כתבו לפני איזה חודש או חודשיים על הכניסה של מאט למכון גמילה, באיחור של כמה שבועות כמובן... אבל כאילו, שבועות הם לא כותבים אליהם כשיש כל כך הרבה דברים חיוביים, אבל הו! פתאום יש רכילות שלילית אז ישר הם יקפצו עליה.

loserontheloose

New member
הם גם נטפלים ללהקות אחרות

הם נורא אוהבים להציק לבקסטריט בויז. במיוחד לניק. הם הפכו את זה למשימה לקרוא לניק "פרחח" לפחות פעם אחת בכל גיליון. לפעמים הם מגדילים לעשות ופשוט כותבים "פרחח פרחח פרחח!"

MayLuvsDoug

New member
אני לא טורחת כבר

לעבור על הגיליון השבועי כשאני אצל חברה שלי. רק כשיש ידיעה על באסטד או מקפליי אני קוראת אותה בכל זאת.

DesertRose7

New member
תודה../images/Emo140.gif

גם אני ראתי את זה.. איהז חמודי הוא.. ותודה לראש1 ששוב כותב ולא מתעלם כמו עיתונים אחרים *אהם*אהם*

T a l14

New member
תודה!

ג'ימי אכן נראה מאושר!
אני כבר מתה לשמוע דברים של הלהקה החדשה שלו...

למעלה