פינת הכתבנית

bustedit

New member
../images/Emo40.gifפינת הכתבנית../images/Emo40.gif

הו הו אז מה היה לנו השבוע בראש1? ובכן, הנה לה כתבה קטנה אך נחמדה על הלהקה החדשה של ג'יימסי!
(משום מה, הם לא מעודכנים לגבי השם.. ואם כבר גלשנו לזה.. "בן של חנון?!" כאילו.. מה?!!? נכון שהוא אמר שהשמות שהם חשבו עליהם לא משו אבל זה כבר ממש הגזמה!!! חשבתי dark יענו חושך לא dork- חנון!!! בעע) טוב ועכשיו לכתבה: "ג'יימס בורן כמעט התייאש והפסיק לחפש מועמדים טובים ללהקה החדשה שלו, כי לדבריו "המון מוזיקאים גרועים הגיעו לאודישנים והורידו לי את כל המוטיבציה". אולם בסופו של דבר החבר'ה הראויים נמצאו, והפרויקט החדש של פליט באסטד יצא לדרך. "יש לי אחלה להקה ואנחנו מתרגשים לקראת העתיד", מוסר בורן. השלב הבא: מציאת שם ללהקה. "זה בהחלט קשה. יש לי כמה רעיונות, אבל הם לא מספיק טובים". ובלי קשר, מישהו שמע על פייטסטאר לאחרונה? גם אנחנו לא". ~~ זהו.. הם גם פרסמו תמונה קטנה שלו שבטח ראיתם.. מה נשאר לי לומר שכבר אמרתי 100 אלף פעם? ב
ה
צ
ל
ח
ה|

D4Ever

New member
שיהיה המון בהצלחה!!!!../images/Emo24.gif

ורסמי לא שמענו על פייטסטאר המון זמן..

DesertRose7

New member
תודה../images/Emo140.gif

מתי את מקבלת את העיתון? כי אני שמתי לב שתמיד את כותבת רק איזה כמה ימים אחרי העיתון יוצא וכן.. ראש1 בדיליי של שבוע (גם לגבי הפירסום של המצעדים שם למטה) אבל זה עדיף על כלום

bustedit

New member
חחחחח

נגמר לי המנוי.. אני צריכה לעשות שוב.. לבינתיים אני קונה אותו אבל זה לא קשור כי אני קונה מתי שהוא יוצא- יום רביעי. פשוט לא תמיד אני על המחשב וגם ההורים שלי למדו שיטה חדשה. כל פעם שמשו לא מוצא חן בעיניהם או שהם רוצים שאני אלמד- הם מנתקים לי ת'אינטרנט
חחחחח אז מתי שאני נכנסת אני ישר כותבת.. חח

Hip Hop star

New member
תודה קרין!../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

האמתי שזה לא נחמד מצד ג'יימס להגיד שהיו מוזיקאים גרועים...כי זה דיי מעליב את כל מי שבא להיבחן... אולי להגיד שלא היו טובים,אבל להגיד גרועים זה ממש ממש לא לעניין. ושיהיה באמת בהצלחה לג'יימס. נמנממנמנמ... מפייטסטאר באמת לא שמענו המון זמן..בעצם כן.. בתחילת החודש הם היו בפסטיבל של האוקסיג'ן הזה,אבל לא ראיתי את ההופעה שלהם..ראיתי רק את של הקלירז,ושל הסטריט...אחחחח...מייק
ושוב פעם תודה קרין!

bustedit

New member
עלודבר../images/Emo9.gif

ופייטסטאר אכן נעלמו.. אני ממש מקווה שיהיה לג'יימס בהצלחה עם הלהקה שלו
כפרות עליו אני ימות בשבילו
אבל השם פשוט זעזע אותי לגמרי!!! בהתחלה חשבתי "דארק" יענו "בן של חושך".. אבל "דורק"?! "בן של חנון"?! כאילו.. WTF?! מה נסגר עם הבחור הזה??? חחחחחח

Hip Hop star

New member
כן,גם אני חשבתי...

חשבתי שזה דארק... ולא לצחוק,אבל יישר העלה לי לראש את הקליפ של פייטסטאר.. פלאפוניק לאט'אר... אז דמיינתי לרגע את ג'יימס במקום צ'ארלי..לא מתאים לי.. כי זה נשמע כזה נורא מטאל(?)... ובאמת למה לא אש? והורדתי לפניי שבוע וחצי את ההופעה של פייטסטאר ב-CDUK... ואני יודעת שהם עובדים עכשיו על האלבום השלם שלהם נראה לי...

PunK RocK 1o1

New member
ג'יימס מקורי חחחח

מטאל? זה כ"כ רחוק מלהיות מטאל.. רק עכשיו על השלם.. חסר לו את ג'יימס שכותב שירים בתדירות לא נורמלית.. הוא כבר הספיק לכתוב אלבום שלם!

למעלה