פינת הכתבנית

bustedit

New member
../images/Emo40.gifפינת הכתבנית../images/Emo40.gif

סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
בשעה טובה ומבורכת ראש1 היקרים נזכרו בפעם הראשונה בהיסטוריה להזכיר את "סאן אוף דורק" בעיתוןןןןןןןןןןןןןןןן..!! ב"פופקורן" שמו כתבה קטנה עם תמונה של ג'יימס
מה שהיה כתוב שם: "חשבתם שבאסטד התפרקו ברוח טובה ושהחבר'ה נשארו חברים טובים? כן, בטח, זה קורה רק באגדות. ג'יימס בורן שהקים לאחרונה להקה חדשה בשם סאן אוף דורק(!!!!!!!!!!!!!!!), פתח לאחרונה ת'פה על צ'ארלי סימפסון וירד עליו חבל על הזמן. "לדעתי, צ'רלי עושה צעד אמיץ בכך שהוא פונה עם פייטסטאר שלו לקהל של רוקרים, אבל אני חושב שהוא בסך הכל מנסה להוכיח לכולם שהוא מסוגל להיות יותר מחבר בלהקת בנים. אני, לעומתו, לא אוהב להופיע במועדונים קטנים רק כדי שיחשבו שאני עושה מוזיקה רצינית. אני מעדיף אצטדיונים". זה רק אני.. או שמשו לא נראה פה? טוב קיצור.. זאת הכתבה. ונראה לי שהראש1 האלה מתחילים לחרבש דברים.. אבל.. היי! הזכירו את SOD!!!!!!!
עכשיו רק נקווה שיטרחו ויכתבו עליהם איזה כתבה מעניינת.. ובנות, תתחילו להזיז עניינים ולשבת להם על הוריד!
 

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifג'יימס באמת אמר את זה..

אבל זו ממש לא הייתה "פתיחת פה" על צ'ארלי X__X שאלו אותו [את גי'ימס] אם הוא גם יעשה כמו צ'ארלי הופעות קטנות כאלה במועדונים קטנים ואז הוא אמר שלא ו... את כל מה שכתוב למעלה..
 

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

בואו נגיד שראש1 גרמו לזה להישמע יותר ממה שזה.. אבל הוא באמת אמר את זה.
 

Rowdy Girl

New member
וואו הם כ''כ אוהבים לנפח דברים:X

כמו אמא שלי...
לוחשוב...^_________^ יהיייייי הם רשמו על סאן אוף דורק
ג'יימס
 
למעלה