פרק 64

../images/Emo40.gif פרק 64

כל מה שיש לכם להגיד ולהגיב (ואני יודעת שיש) על הפרק של היום , נא לשרשר לכאן

evaed

New member
ה"היי בעל" של מירי עוד מעט יהיה "ביי בעל" -

באאסה...שוב אופיר רץ לגלי... שלא יהרסו את הזוגיות של מירי ואופיר... חוץ מזה ממשיך המתח והכל מתבהר! אחלה פרק וכמו תמיד שירים כייפים :)

אני לא מת על תקצירים

בד"כ הם מתחכמים כדי לא לגלות באמת את העלילה, והם לא במאת עוזרים בכלום. עדיף כבר לראות את הדבר האמיתי. עדיף תאריכים על תקצירים

LiRoOoZ

New member
לא מתבהר לי כלום.. יש משהו מהותי שלא הבנתי

הרי גלי בעצם הפילה את השופט ינאי... ושירה שהאשימה אותה בזה סיממה אותה והרסה לה תחיים וכל זה ואז גלי החליטה שהיא נוקמת בשירה.. ועכשיו עמו התאבד בשידור אז גלי מאשימה את שירה שבגללה עמוס התאבד אז איך? אם בעצם כל הקטע הוא שגלי חושבת שמגישי חדשות לא אשמים בהתאבדויות האלה (כמו שהיא לא היתה אשמה בהתאבדות של השופט) ובגלל זה היא כל כך כעסה ששירה האשימה אותה ובאה להרוס לה את החיים אז איך פתאום זה התהפך ועכשיו היא כן חושבת שעמוס התאבד בגלל שירה ? (או שהיא לא חושבת ככה ואני סתם חופרת)

דנה1982

New member
היא לא מאשימה את שירה

היא גם אמרה לה שהיא לא אשמה, כמו שגלי לא אשמה בהתאבדות של ינאי. היא מאשימה את המערכת ובעיקר את מירב, מי שמסלפת את המציאות ומעוותת את העובדות כדי שיתאימו לסיפור שבא לה לספר במהדורה, ושיביאו לה את הרייטינג לדעתה.

EFRATY10

New member
היתה גאה בגידי שאמר לאילנה:"אתן בישלתן

אתן תאכלו".

LiRoOoZ

New member
אבל

עובדה שמירי אמרה "ניצחנו, הפלנו את מרב, הפלנו את שירה" נראה לי שהן כועסות עליה רק בגלל מה שהיא עשתה לגלי, והדרך לנקום בה זה עם התוכנית הזאת חחח עזבו אני מתוסבכת

זה שני דברים שונים.

גלי לא מאשימה את שירה בהתאבדות של עמוס אבל שירה כן אשמה בנסיון האקטיבי להרוס לגלי את החיים בכלל ובסימום של גלי בפרט (זה אפילו עניין פלילי) - ועל העניין הזה הן 'הפילו' את שירה - שהתוודתה בשידור חי. הן לא כיוונו להפיל את שירה באופן ספציפי - התכנית שלהן כוונה למרב ולגישה העיתונאית בכלל, ההודאה הפומבית של שירה היתה סוג של בונוס. אה, ועדיין לא שודרה הכתבה של מירי... (הרי כל ה'בשידור חי' הזה היה במקרה, יש להן עוד כתבה מוכנה...)

sharzoe

New member
don't hold your breath

נראה לי שכל העניין עם הכתבה של מירי על ערוץ 4, זה באג בעלילה. הם (התסריטאים) ממש לא מתכוונים להעלות את הכתבה הזו, לפי דעתי הם בטח שכחו בכלל מהאיישיו הזה..(זה הרי היה אמור להעלות ביום הבחירות; או בגלל שה"מוות" של עמוס המכוער הזה השכיח את זה מהן, אבל לפחות הייתה צריכה להיות התייחסות לעניין..) וחבל. זה מקרין חובבנות של יוצרי הסדרה/תסריטאים/ווטאבר. יש עוד אישיוז כאלו, כלומר חורים בעלילה, שעושים עוול לאינטילגנציה של הצופים. האדוקים. אלו שממשיכים לראות אע"פ העלבון.

sharzoe

New member
אה, ו-

עוד חור מעצבן (וצועק חובבנות) הוא העלמותו של ראובן. לא שאכפת לי מהדמות שלו שגם ככה הייתה מיותרת מ DAY 1, אבל שוב, הזלזול והחובבנות מעצבנים לעיתים, כי יש לטלנובלה (?) הזו גם רגעים גדולים.

לא מראים לחמור חצי עבודה ../images/Emo13.gif

העונה עוד לא נגמרה - אני מניחה שהקצוות יסגרו בהמשך. שימרי את הביקורת לסוף העונה

sharzoe

New member
אלו קצוות שאמורים להיסגר

במשך העונה, ממש לא בסופה (הרי כולנו רוצים להאמין שחשופים בדרגמה מעל שאר הטלנובלות שבפרק האחרון פתאום מנסות לסגור את כל הרצוות בצורה גרוטסקית ולא אמינה). אני מדברת על קצוות בעלילות ראשיות ומשניות, קצוות שקשורות לכאן ועכשיו, לא לעוד 20 פרקים.

בואי נחכה ונראה מה יהיה ../images/Emo13.gif

לסדרה יש 80 פרקים אם אני לא טועה יש מספיק זמן לסגור קצוות בצורה אלגנטית גם מבלי לגרור הכל לרגע האחרון ולסגור הכל בצורה גרוטסקית ולא אמינה. נראה אם הם השכילו לעשות זאת

sharzoe

New member
כן, אני ממשיכה לצפות,

מקווה שאתבדה
ואגב, אני באמת ובתמים מתחברת לסדרה [אם כי לפעמים היא מביכה], ויש מצב שיש לי high expectations עבור הז'אנר הזה.....

sharzoe

New member
היא גם מאשימה את שירה

בכך שהעיפה אותה מה TV, סיממה אותה וגרמה לה להפיל וכו'...... אומנם לא מאשימה אותה במוות של עמוס, אבל כן במוות של דמותה הטלוויזיונית דאז.

למעלה