צריך עוד אנשים לפורום

coacain

New member
../images/Emo40.gif צריך עוד אנשים לפורום

ככה זה סתם כמו מסנג'ר, גטו תודה על האימונים המעולים,, עדיין תפוס לי הצואר. פומה - הדיסק יגיע - לא לדאוג. ולכולם -

זה נכון

צריך לעשות איזה משהו גורף-תפוזי שכל מיני קפואריסטים יראו שיש. יש איזה רעיון? (אפשר תחרויות מכל מיני סוגים, תפוז גם יכולים לספק פרסים
יש רעיון למישהו?)

ailag

New member
וצריך יותר אנשים שלא באבאדה

כי זה מתחיל גם להשמע קצת כמו צ'אט פרטי :) תחרויות? אם משעמם לנו ובא לנו ממש להשקיע אפשר תחרות וידאו/סטילז, שאנחנו מצלמים את עצמנו עושים דברים מגניבים (אני לא. אני אולי אצלם אותי עושה ארמאדה ונופלת) או מצחיקים (כמו גליה עושה ארמאדה ונופלת) וכו' שקשורים בקפוארה. אפשר גם משימות בסגנון שימקד את מה שצריך להיות בוידאו (עשר מיה לואה > פרללה > עשר מיה לואה. עשו לנו ככה עם מספרים שונים בלפחות שלושה אימונים וזה נוראי!) או תחרות מי עושה דברים יותר כואבים לקול תשואות הקהל. אבל שניהם דורשים יותר מהשקעה מינימלית.. אגב, כמו שכבר הציעו, לא יזיק לעשות איזה מפגש מחוץ לאימוני אבאדה ת"א.. אבל זה בלי קשר.

אני עדיין פה.

קורא כל יום. מה התקדמתי? אני עושה מקקו 80 אחוז ככה. שזה יפה מאוד בשבילי. הגלגלון שלי השתפר מאוד. והדבר היחיד שמטריף אותי זה לעבור מגשר לקדה ג'יהינס אני פשוט לא מצליח ): אבל זה יבוא... עצות? חוץ מלהתאמן על זה הרבה כי את זה אני עושה. אההה וגם הארמדה שלי מאוד השתפרה. אנשים אמרו לי שהיא ממש מאה אחוז. מקווה שהם דוברי אמת ): אה ו.... אני שונא נגצ'יבות!!! זה עושה לי כאבים ברגל ומכיוון שהמליצו לי פה לא להעמיס יותר מדי אז כשיש תרגיל עם נגצ'יבות אני רק עושה אותו כדי לקלוט. ואז אני הולך הצידה ומתאמן על דברים אחרים.

למעלה