רעיון!

UrBaN Man

New member
../images/Emo40.gif רעיון! ../images/Emo40.gif ../images/Emo18.gif

ישלי רעיון. בגלל שמישהי אמרה לי שהיא בדקה בהרבה חנויות מוזיקה,ואין בהם דיסקים של THE USED,החלטתי לפשוט על הטאוור רקורדס בעזריאלי
. זה אומר,שאנחנו נגיע לשם,בשלב כלשהו כולנו נכנס ונבקש מהם שיביאו לפה דה יוזד ומהר!
. נגיד להם שזה להקה מוכרת מאוד בארץ "כן בטח.. " ושהגיע הזמן לייבא דיסקים שלהם לארצנו הקטנה. מישבעד שיעשה
ומי שלא בעד,שילך מפה,פויה.
חעחע סתם. שיעשה פשוט

../images/Emo45.gif, אבל

גם עקרונית אם כל אחד שבאיזור יקפוץ לשם וישאל אם יש זה יהיה טוב, כי הם יראו שיש ביקוש מהמון אנשים.

אבל יש בטאוור רקורדס!

אני כמעט קניתי את אין לאב ודאט הבעיה היא שיש לי הורים מעצבנים גם את הדיסק הראשון אמרו שיש, מה שצריך לשגע אותם זה שיביאו את הDVD כי אותו אני ממש רוצה ואין

O L g i T

New member
../images/Emo31.gif

שני כבר זיינה להם תשכל על זה, וזה לא הכי עזר כמו שאפשר לראות... טאוור זה פוי. את THE USED יש בדיסק סנטר, תקנו אותו שם =]

yaelrs

New member
../images/Emo31.gif

אפשר להשיג את דיסקים שלהם בכל מיני חנויות.. אם כבר אז כמו שספיר אמרה, שיביאו את הDVD!!

V e r t i c a l

New member
לא צריך שכולם ילכו לשם.

גם ם מישהו 1 יבקש הם יביאו
אבל מה זה משנה לי
יש לי את שניהם גמככה

../images/Emo45.gifנעשה מפגש פורום../images/Emo163.gif

בתוך טאוורקורדס
תוך כדי קירצוץ מתמיד למוכרים

whatascene

New member
יש את שני הדיסקים בטאוור

ואת מייבי ממוריז לא מביאים לארץ, ככה שלהציק לא יעזור יותר מדי.. ביררתי כבר עם מוכרים ורק אחד אמר שהוא יכול דרך מישהו להשיג את זה, אבל גם אליו לא חוזרים בינתיים עם הצעת מחיר. הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לכם בקשר לדיסק הזה זה להתקשר למטאליסט (www.metalist.co.il ויש גם חנות בת"א) ולבקש מהם שיביאו אותו.

למעלה