שאלות ובקשות

V1rTu4L

New member
עזרה | כנסו .

אני רוצה לשלוח סרטון , מישהו מוכן להסביר לי, איך לעשות את זה? אני מאוד מבין בפורומים אני גולש במלא אבל אין לי כוח =/ זה פורום קצת יותר .. ממ איך אני יסביר .. פגום? LOL לא משנה , תודה לעוזרים :)

ש ג י א11

New member
יש לי שאלה לניק נט

שלום אני העלתי ביום חמישי סירטון ולא ראיתי את הסרטון שלי בהכי חדשים וכבר היום יום ראשון והסרטון שלי לא באתר מתי הוא יהיה? קישור לסרטון http://www.flix.co.il/tapuz/nicknet/showVideo.asp?m=2712464

sheli in wet

New member
שאלה

העלתי תסירטון שלי לפליקס לאתר. מה אני צריך לעשות עכשיו כדי שיכנס לתוכנית??

תישמעו שניה ,

נכון בניק נט ? , אפשר להישתתף במישחק ההוא מהבית , אני רוצה להישתתף , איך נירשמים ומישתתפים ? תחזרו אלי לאימייל .. [email protected] תודה :)

אמויאלי

New member
שאלה

אני שואלת שוב את אותה שאלה בגלל שלא שמתי לב ואת השאלה הקודם רשמתי בתור תשובה לשאלה אחרת .. בקיצוור .. שלחתי סרטון והסרטון עלה לאתר אך איני יודעת אם הוא התקבל לתוכנית !! תוכלו לעזור לי ?!? תוודה לכל מי שיעזור לי !! (:) זוהי כתובת הסרטון : http://www.flix.co.il/tapuz/nicknet/showVideo.asp?m=2719157

איך יודעים מה ולמר בסרטון?

הורדתי את הסרטון בלי המילים.. אבל איך אני יודעת מה צריך לומר כשאני מדבבת?

zivoosh10

New member
הקובץ וידאו ב-u-tv זה הסרטון שלי?

ב-u-tv כשמצרפים קובץ וידאו זה המוזיקה\הסרטון\משהו אחר?...

bendk

New member
שלחתי שני סרטונים אח דיבוב ואחריי יומיים...

הם עדיין לא עלו השם של הסרטון הוא דיבוב לא רגיל ולא קובנציונלי. (אני נותן את השם כי הוא עוד לא עלה לאתר)

eransk8

New member
היי רק שתדעו אני ערן נוי (צוות שופטי ניק נט)<

אני אשמח לענות על הרבה שאלות כמו "איך אני יודע מתי הסירטון שלי ישודר"וכדומה יום נעים ערן נוי

Lay An Nuf

New member
אני יכול לעזור!

תיכנס לדף הראשי של ניק-נט תראה שם דף שכתןב עליו "הוסף סרטון" כנס אליו ואתה תדע כבר מה לעשות!

ש ג י א11

New member
זו אותה השאלה שגם אני רציתי לשאול!

אז מה התשובה אני רוצה לדעת גם בשבילי!!!!!!!!!!!!

אמויאלי

New member
שאלה

שלחתי סרטון ביום שבת האחרון (19.7.08) . והסרטון עלה לאתר אך איני יודעת עם הוא התקבל לתוכנית .. הודע לכם אם תוכלו לעזור לי .. תווודהה !! (:)

אמויאלי

New member
תודה לכל מי שניסה לעזור..

קיבלתי תשובה לשאלה תוודה לכל מי שניסה לעזור !! :)

העליתי סרטון

אתמול העליתי סרטון דיבוב של ICARLY. רציתי לדעת מתי הוא יעלה לאתר, ואיך אני יודעת שהוא ישודר.

למעלה