שאלות שאלות שאלות

cool miki

New member
שלום לכולם :)

יש לי בקשה - מישהו יכול לשים לי פה תמונה של השחקן ששיחק את אוליבר בעונה 1? וגם של השחקן ששיחק את זאק בעונה 2... תודה!

זוהר57

New member
יש לי שאלה חשובה!!

איך קוראים לפרק 7 בסדרה עונה רביעית ממש חשוב תודה לכל העוזרים והעוזרות!!!

jess r

New member
../images/Emo13.gif

The Chrismukk-huh? - פרק 7 בעונה הרביעית. להבא: www.tv.com - שם אפשר למצוא רשימה של כל העונות והפרקים.

jess r

New member
שלום :)

שמו של השחקן שגילם את אוליבר הוא Taylor Handley, והקישור יוביל לעמוד שלו ב-IMDB, שם יש כמה תמונות שלו. שמו של השחקן שגילם את זאק הוא Michael Cassidy, גם לחיצה על הקישור הזה תוביל לעמוד שלו ב-IMDB.

שלום שאלה

האם היה פעם ראיון עם אוליביה ווילד/מישה ברטון על כל שלדמויות שלהן בסדרה היה קשר לסבי? אם כן מה הן אמרו?

Dark and Twisty

New member
מישה ביצעה כמה תפקידים לסביים

אני יודעת על שני סרטים, ועל האוסי...

jess r

New member
אהמ

ב"אבודות והוזות" היא מגלמת את השותפה לחדר של עוד 2 בנות שמקיימות מערכת יחסים. היא, לעומת זאת, לא נמצאת בשום קשר לסבי בסרט ההוא. בנוסף, היא שיחה בסידרה "להתחיל מחדש" ושם היא אכן היתה בת הזוג של איזו בחורה. לא ידוע לי על עוד תפקידים בסנגון, אבל את יכולה לבדוק בעמוד שלה ב-IMDB.

וואלה...

על אבודות והוזות אני יודעת אבל על להתחיל מחדש לא ידעתי... בכל מקרה התכוונתי בשאלתי אם הן דיברו על הקשר של מריסה ואלכס אבל תודה בכל אופן :)

P A T D F A N

New member
היה ראיון

לא מזמן אפילו, היה בערוץ E תוכנית של סיפורי הוליווד על מישה ועל זאתי מלגונה ביצ' .. ואז ראיינו את מישה ואוליבייה על הקטע הזה בסדרה .. אני זוכרת שאוליביה אמרה שזה לא היה ממש קשר לסבי זה היה בגדר התנסות .. ומישה אמרה משהו חמוד על זה שכל ההורים חושבים "omg my child wont do this!" במבטא הבריטי החמוד שלהXD אבל לא הכי הבנתי את השאלה שלך אז תגידי אם חפרתי בכיוון הלא נכון ..

חחח

הצחיק אותי מה שמישה אמרה... מי זאת מלגונה ביצ'? כן נראה לי הבנת את השאלה, פשוט עניין אותי לדעת אם הן דיברו על הקשר בין אלכס ומריסה ומה הן אמרו ואם כל אחת מהן דיברה על השחקנית השנייה שאיתה ומה היא אמרה עלייה, איך זה היה לעבוד איתה בסצנות האלו (למשל אם אוליביה דיברה על מישה בקשר של מריסה...יש מבין? חח)

וקבלו כמה תמונות לשטוף את העיינים :)

איזה מדהימות הן! אני אומרת לכם הן אלו שגרמו לי לרצות להתנסות עם אישה חח לפני שראיתי אותן בכלל לא חשבתי על זה אבל מאז... כי הן פשוט שתי יפות כאלו ושתיהן נשיות זה מה שעושה את זה...לא ככה?

למעלה