שאלת "מתנות"צרפת- ליאון ופאריס

איולי

New member
../images/Emo40.gifשאלת "מתנות"צרפת- ליאון ופאריס

או קיי, אז הגיס שלי אמור להגיע משם ואני יכולה לבקש משהו, מישהי אולי יודעת אם יש משהו שווה שם בעיקר מבחינת חומרים וספרים שאין כאן? תודה

elloshnimi

New member
../images/Emo77.gifאני הייתי מבקשת צמר לסריגה...

יש להם סוגי צמרים מדהימים וטבעיים באיכויות שלא תמיד אפשר להשיג בארץ: צמר אלפקה,למה,מרינו בשלל צבעים,צמר במבוקים, אבל אני לא זוכרת אם את אוהבת לסרוג..

איולי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifאיזה כיף! תודה על התשובה

אני אוהבת לסרוג יש לך מושג איפה בערך (או אולי בדיוק יש חנויות כאלה בליאון?)

elloshnimi

New member
../images/Emo203.gifצמר במבוקים

נראה ממש כמו צמר רגיל-אולי עם פחות"שניצים" צימריים.. הוא קצת מזכיר מרינו בצורה,טיפ טיפה פחות רך,יש בו משהו גמיש.. לי באופו אישי הביאו בגודל של שלוש וחצי אז אני לא ממש יודעת אם יש יותר עבה, האלפקה-כשהוא איכותי פשוט מדהים-רך כל כך ונעימי.. לפי מה שסיפרו לי אז גם המבחר מרינו גדול יותר-שזה ממש כייף:) אבל לצערי אין לי כתובות לתת לך,אולי פשוט לשאול מקומיים כשמגיעים..או לחפש ברשת.. נראה לי שבאירופה ובאזורים שתיארת לא צריכה להיות בעיה מיוחדת כי זאת מדינה קרה ושם תמיד יש ביקוש..(מקווה שההגיון שלי פועל נכון
)איזה כייף לך!

elloshnimi

New member
אה, ואולי תבקשי ספרים של גזרות

יש כאן בפורום הרבה השראה מ"טילדה",וגם ראיתי שיש המון ספרים של ליבוד ברשת.. אבל הבנתי שצריך להבין נורווגית או משהו כזה
נראה לי שאורית או אירית יכולות להמליץ על דברים טובים :)

טלושקלה

New member
מכיוון שעיסוקי בחוטים מחומרים שונים אסביר...

חוטי צמר מרינו הינם חוטים מצמר מלא מכבשה ממשפחת המרינו חוטי אלפקה עשוים מפרוות האלפקה וחוטי במבוק להבדיל מצמר מלא עשויים מסיבים מעץ במבוק והם צמחיים ודומים לכותנה ומאד נעימים למגע יש להם אפילו ברק של משי אבל הם לא דומים במאומה לצמר לא במראה ולא במגע אי אפשר להתבלבל ביניהם מהכרותי את איולוש היא תעדיף את מגע הבמבוק מקווה שעזרתי מעט

איולי

New member
../images/Emo25.gifעזרתן לי מאוד! תודה!

טלושוקה יש לך צמר במבוק אצלך? אמנם אני הולכת עכשיו לנדנד לגיס שלי אבל ליתר ביטחון...

טלושקלה

New member
כן החוט לסריגת קיץ או למי שאלרגית לצמר ניתן

לסרוג בשתי מסרגות למספרים בין 5 עד 8 תלוי לאיזו צפיפות רוצים להגיע בקרושה לא ניסיתי לסרוג אבל העובי שלו מתאים למספרים 4 עד 7 במסרגת קרושה

למעלה