שנה טובה!D:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif שנה טובה!D:

מאחלת לכולכן שנה מדהימה ומלאה בגשם וקור
שתספיקו המון דברים ושתיהיה השנה הכי טובה שיכולה להיותD; וכמובן,שנה מדהימה למייכמ המדהימים
אוהבת אתכן
שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק:: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifג'ג'אנג~~

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? אה היו הרבה אבל לא זוכרת כרגעXD בעיקר לופין אני מניחה? ממש התמכרתי אליו, לאדעת למה~~~ והיה עוד משהו אבל שכחתי.
אמן/אלבום השבוע? ... הכל נו.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-
ספר- קול למתים~ תוכנית- אחים ואחיות~ ;; פופס אין סיאול
ותוכניות הופעות~ וידיאו- טוב זה לא ממש וידיאו אבל ההופעה של SBS גאיו דאג'ון~ ראיתי רק חצי בינתיים והחצי השני עדיין בהורדה אבלאבלאבלאבל גאיו דאג'ון3333333333333333333333333333333333333> [גאיו דאג'ון זה, אמ, הופעה. לא סגורה על איך להגדיר את זה. לא משנה, לא אנסה.]
דבר טוב/רע שקרה השבוע? ... שכחתי
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? לא למות?XD סתם
תמונת השבוע? ליידי היהי יחד עם מימי. D: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
תזכירי לי מי זה מימי? XP

ולול, ליידי היהי! כזה הזוי XDDDD ומה זה "קול למתים"? O:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכמה פעמיםםםםםםםםםםםםםם

מימי=מי=ז'ו מי= הסיני הסופר גבוה [185+++] מסופר ג'וניור M! כמה אפשר לחפור על בן אדם בלי שתזכרי מי הוא ;_; וקול למתים זה הספר השני בסדרה "המשחק של אנדר" D: שזו בערך אחת הסדרות הכי מושלמות שקיימות בעולם המד"ב, אגב

Wrath Within

New member
He's a one stop shop.." ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
אין! ביי!
שיר השבוע בכללי?
Candyman - Christina Aguilera ועוד מלאמלא שאין לי כח ;;
אמן/אלבום השבוע?
LOTS.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
סדרה - המורדים [
] תוכנית - האח הגדול יאללה שכולם יעופו ורק ג'קי יישאר!!!!
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הוא
יהיה בסדר. לא מוכנה ליפול יותר.
שוב רוצים להעבירו אותנו.
אבל עוד לא אמרתי את המילה האחרונה.
ציטוטי השבוע?
"מים גנובים ימתקו." - מעצבן כמה שזה נכון.
תכנונים לשבוע הבא?
לשרוד בהצלחה
להתחמק מזה שלא עשיתי כלום בסילבסטר ולא להרגיש רע לגבי זה.
תמונת השבוע?
ס'חמוד נכון?

QueenCryBaby

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי בטוחה

שזה אריק משנות השבעים לרגע, ואני כאילו "רגע מה הוא עושה בגוסיפ גירל?"

lilison13

New member
../images/Emo139.gifעונה :)

שיר השבוע של MCR? DESOLITION ROW
שיר השבוע בכללי? 3 שירים של מארון 5: this love,harder&harder to breath,will be loved
אמן/אלבום השבוע? מארון 5
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר -שם הרוח קניתי מתנה לחברה שלי לנובי גוד,ספר אחד המדהימים!!!
דבר טוב/רע שקרה השבוע? טוב: נובי גוד רע: אמא הרסה אותו היה ריב ענקי,בסוף השתכרתי וחגגתי עם עצמי XD חח לא חשוב מי שרוצה מוזמן לשאול את הסיפור המלא :)
ציטוטי השבוע? ואי לא מצליחה להיזכר בכלום חחח
תכנונים לשבוע הבא? ללמוד חחח
תמונת השבוע? כל השבוע חשבתי על התמונה הזאת כשהיה לי קר חחח ואני לא מוצאת אותה זה תמוהנ של ג'רארד עם כובע כזה חמים ונעים וכתוב שם I FEEL WARMY AND SNUGGLY משו כזה

NoAmItA ChAn

New member
שבוע ראשון ל-2011 נהדר לכולם! D:

שיר השבוע של MCR? סאמרטיים, קנסר, WTTBP
ועוד מלא XD שיר השבוע בכללי? Lips Of An Angel - Hinder Knocking On Heaven's Door - Bob Dylan אמן/אלבום השבוע? שלושת האלבומים האחרונים של מכ"ר
!! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר - בקושי קראתי השבוע, אבל שיהיה "תמונתו של דוריאן גריי" (אני צריכה לסיים אותו כבר XD) תוכנית - אבודים, האח הגדול.. זהו נראה לי O: דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ביליארד עם ידיד שלי :)
באתי לידיד שלי ^-^
ההורים טסו לאיטליה לשבוע~
שיעור גיטרה.
עבדתי עשר שעות ושרדתי! בערך.
ישנתי אצל חברה והיה ממש כיף!
חזרתי מצוננת T_T ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? פריקינ קונצרט! X_______X אני הולכת למות!!! וגם שיעורי נהיגה, ההורים חוזרים מאיטליה ואולי קארין באה לישון :) תמונת השבוע? X

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR? אממ...אין לי מושג כל השירים יפים ולא התמקדתי במשהו אחד שיר השבוע בכללי? אותו דבר אמן/אלבום השבוע?MCR
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?אין דבר טוב/רע שקרה השבוע?לא זוכרת ציטוטי השבוע?אין תכנונים לשבוע הבא?לנסות להשיג את האלבום... תמונת השבוע?אין לי שבוע טוב ושנה אזרחית טובה

XoLilMissLolaoX

New member
עונה!../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR? you know what they do to guys like us in prison שיר השבוע בכללי? nine inch nails - somewhat damaged אמן/אלבום השבוע? nine inch nails סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? inception
דבר טוב/רע שקרה השבוע? -------- חחח ציטוטי השבוע? *Frank taking his shirt off* Ray: "Keep going baby, keep going." Gerard: "KEEP GOING, KEEP GOING." וכמה מתוקים של פרנק
: "According to the New England Journal of Medicine, listening to MCR while pregnant can greatly improve your child’s handsomness." "I took karate lessons as a kid.. My friends brother then wanted to fight me & I said "No! I only fight for freedom." So he kicked my ass." "He taught me what it means to be a man. And if I could be one percent of what he is when I grow up, I’ll be happy." (about his grandfather) תכנונים לשבוע הבא? מבחן במתמטיקה....
וחרישות נוספות תמונת השבוע? לא נראה לי שיש צורך להסביר

למעלה