שרשור פרק122 - נבואה אנחנו כבר בשבוע השישי, וכמעט מגיעים לחצי תהנו
ש שירטע New member 24/1/10 #1 ../images/Emo40.gif שרשור פרק122 - נבואה ../images/Emo40.gif אנחנו כבר בשבוע השישי, וכמעט מגיעים לחצי תהנו
../images/Emo40.gif שרשור פרק122 - נבואה ../images/Emo40.gif אנחנו כבר בשבוע השישי, וכמעט מגיעים לחצי תהנו
Z zimi5 New member 24/1/10 #3 דיי איזה פחד! בדיוק שחשבתי על זה שבטח יום הדין זה משהו שקשור לקאירן ושהוא יביא תא האסון או משהו , פתאום אני רואה אותו חח ענק..
דיי איזה פחד! בדיוק שחשבתי על זה שבטח יום הדין זה משהו שקשור לקאירן ושהוא יביא תא האסון או משהו , פתאום אני רואה אותו חח ענק..
א אודי אפוטה 8 New member 24/1/10 #5 מתישהו זה ישתלב אם אני זוכר אז גם העונה הקודמת היתה מחולקת ל- 2 תקופות שהשתלבו בסוף.
G gilad94 New member 24/1/10 #6 =\ עונה לא משהו..יכול היה להיות הרבה יותר טוב הפרק היה משעמם כמו כל החלק של ימי הביניים (ורטיגו יותר מעניין) ואולי קאירן יעשה את זה מענין,טוב שהוא חזר
=\ עונה לא משהו..יכול היה להיות הרבה יותר טוב הפרק היה משעמם כמו כל החלק של ימי הביניים (ורטיגו יותר מעניין) ואולי קאירן יעשה את זה מענין,טוב שהוא חזר
N ny22 New member מנהל 24/1/10 #7 אהבתי את המשחק של דניאל מורשת היה פרק נחמד. היה לי ברור שמתישהו יגלו את האמת לגבי האביר זורו.. העלילה הולכת ונהיית מעניינת...
אהבתי את המשחק של דניאל מורשת היה פרק נחמד. היה לי ברור שמתישהו יגלו את האמת לגבי האביר זורו.. העלילה הולכת ונהיית מעניינת...
D Daniel44862 New member 26/1/10 #8 עלללייתיי עלל משהו!! בפרק הראשון רואים שהשודדים מוציאים ספר שחור מהתיק של דילן ב1406 אולי זה אותו ספר שחור שיש לנביא?
עלללייתיי עלל משהו!! בפרק הראשון רואים שהשודדים מוציאים ספר שחור מהתיק של דילן ב1406 אולי זה אותו ספר שחור שיש לנביא?