שתיים במחיר אחד (בה"ד מבצע)

joshh

New member
../images/Emo40.gifשתיים במחיר אחד (בה"ד מבצע)

לפני כמה ימים הייתי בבה"ד גם אני תובע ... סיפור מורכב אל תשאלו... בכל מקרה, רציתי לדבר על תופעה שראיתי שם שניראה קצת מוזר. עכשיו אני לא נוהג לבלות בבית משפט לכן אני לא מכיר באמת איך מתנהלים שמה. יכול להיות שמה שראיתי מקובל מאוד בבתי משפט בארץ, לי זה היה נראה הזוי. כניכנסו לאולם בדיוק יצאו חבר'ה אחרים שהדיינו באולם לפני כן. בזמן שהתחלנו את משפטנו ניכסו אותם חבר'ה והמשיכו להידיין, אנו עצרנו את משפטנו והמתנו בסבלנות לסיום הדיון שלהם. העו"ד היו אדישים שכנראה זה דבר מאוד נפוץ בבה"ד בת"א או בכלל בישראל. לאחר שסיומו להידיין יצאו להחליט אישהי החלטה ובנתיים אנחנו המשכנו במשפטנו. לאחר כ 10-220 דק' שוב החבר'ה נכנסו ואנחנו עצרנו הכל.. אחרי כ 20 דק' שהם סיימו חזרנו לשיגרת המשפט. ניראה קצת מוזר ושוב מה אני מבין הרבה בהתנהלויות של בתי משפט ... אבל מה שכן אני מבין זה בשיפור תהליכים. ואני רואה בבתי המשפט מגמה טובה, במקום לנהל דיון אחד, שופט אחד יכול לנהל 7 דיונים במקביל. כך, הם יכולים לספיק יותר ולסיים יותר ויותר תיקים במינימום זמן. כך, יהיה פחות לחץ על בתי המשפט. כך, השופטים לא יקרסו מהלחץ הינה מצאתי את הפטנט. אתם רואים, למה אומרים שאין פתרון ללחץ של בתי המשפט ? Joshua

TheSverd

New member
נשמע מעניין

בכל מקרה, אני זוכר כשאני תבעתי, זה היה קצת אחרת. להזכירכם - לפני שנה וחודשיים. מדובר היה בבניין המשפט הגדול והחדש בחיפה, ששם כנראה גם שוכנים שופטים של בית דין לעבודה. בכל מקרה ,המשפט התנהל בחדרה של שופטת ולא באולם דיונים, ולמיטב הבנתי הדלת ננעלה לפני תחילת הדיון, וכך גם היה עם החבר'ה שהיו לפנינו. שום הפרעות, כלום. אני , הנתבע, אחיינו(הוא הביא איתו איזה בחור בן 14-15, כנראה אחיין, או בן, או קרוב משפחה אחר כלשהו, שישב והקשיב - צעד מאוד נכון לדעתי, לתת לילדים בגיל צעיר להיכנס לתחום ולהבין מה הולך ואיך זה נראה), הקלדנית והשופטת.

joshh

New member
כנראה השופטים בחיפה...

יותר איכותיים.... אני לא יודע .... אולי המדיניות של בה"ד בחיפה יותר מתחשב.... אני לא אגיד (עדיין) מה אני חושב על התנהלות המשפט כולו, זה יקרה לאחר הכרעה בפסק דין. בתקווה בקרוב מאוד... joshua

למעלה