תכנון שבועי

ריהותם

New member
../images/Emo40.gifתכנון שבועי

יום ראשון:ללמוד ללשון
יום שני:ללמוד ללשון
יום שלישי:ללמוד ללשון והיסטוריה
יום רביעי:ללמוד ללשון והיסטוריה
יום חמישי:בגרות בלשון
יום שישי:ללמוד להיסטוריה
יום שבת:ללמוד להיסטוריה עוד 8 ימים וזה מאחורי! שבוע טוב לכולן!

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifתכנוניישן

יום ראשון: ללמוד לאזרחות
יום שני: בגרות באזרחות ובערב חגיגות סוף אזרחות
יום שלישי: חזרה בלשון
יום רביעי: ללמוד ללשון
יום חמישי: בגרות בלשון ואולי יציאה בערב עם חברות
יום שישי: בצהרים ללמוד להיסטוריה ואולי משהו בערב
יום שבת: ללמוד לבגרות האחרונה שלי בחיים - להיסטוריה
שבוע טוב לכולן!! ושובע האחרון ללימודים שמח

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמתכננת D:

יום ראשון - היה יום ספורט אתגרי בבצפר, בערב סרט או משו D: יום שני - יום סרטים בבצפר, בטח סתם לצאת לאנשהו יום שלישי - שוק קיץ בבצפר, מפגש מחזור עם חברה שלא ראיתי מגיל 4 O: יום רביעי - יום שיא בערבית בבצפר [אינמצב אני באה] יום חופש, לאדעת מה התוכניות D: יום חמישי - לא זוכרת איזה פעילות יש ביום הזה O: ולאדעת מה התוכניות יום שישי - יום משחקים מפעם בבצפר, לצאת לאנשהו בערב יום שבת - לישון ^-^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתכננת . :)

יום ראשון: מבחן בספרות.>: יום שני: ללמוד להיסטוריה. -.-" יום שלישי: ללמוד להיסטוריה + שמו"צ יום רביעי: מבחן בהיסטוריה. יום חמישי: איזה אירוע במועצה עם מוקי. D: יום שישי: כלום. :X יום שבת: לישוווון.~ וווואי איזה כיייף , שבוע אחרון לבצפר. אתן פאקינג קולטות את זה?! *~* עוד מעט חווווופפשששששששש . D: אני מאוד אשמח לא לראות את הפרצוף של המורה שלי חודשיים עכשיו, אני לא סובלת אותהXD וגם הרכז שכבה שהרגיז אותי, הוא עוזב. -.-" אייייייייזה כיףףףף. וווווופפפפפפי D: ~סיום התלהבות~ LOL

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהוא עיצבן אותי ואני לא סובלת אותו. XD

הוא כל הזמן קורא לי חופרת, והוא גם ממש הרגיז אותי ביום חמישי. :X הוא מאוס כבר, מרגיז שכמותו. -.-"

The Other NS

New member
מתכננת D:

ראשון - צמח עם ג'ול ואז נוסעת לטבריה עם חברות לקניות :) שני - מקליטה את השירים להצגה (המעפנה!) שלנו ומגיעה לבצפר אחרי יותר מחצי יום
, צמח עם ג'ול כמובן
שלישי - נוסעת לצמח אחרי בצפר ואז אימון כדורעף רביעי - טבריה, כנראה עוד קניות עם אמא
חמישי - ישנה אצל חברה עם עוד כמה בנות בחוקוק :) שישי - משלימה שעות שינה (כרגיל
) ומנקה את הבית שבת - זורמים :) שבוע טוב לכולן

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתיכנוניהה ../images/Emo6.gif

ראשון:
בצפר עד 11:45 לא לומדים רק חזרות למסיבת סיום. ללכת לחניתה להסתכל על הנעליים שאמא אמרה לי
שני:
התבטל שעת אפס מתמטיקה~!!! מתמטיקה שעתיים ואז שעתיים חזרות עד 11:45 . להיות עם יובלון
שלישי:
אטרף חזרות בבית אבא חושי ובערב מסיבת סיום. כלומר- יום חופש
<- אנלא משתתפת במסיבה. בטח אני אלך לגרנד או משו
רביעי:
בצפר עד 11:45 החזרת ספרים ^-^ התנחלות אצל מישהו אקראי
חמישי:
מ-י-מ-ד-י-ו-ן עם כל הכיתהה
שישי:
יום חסר פואנטה
+ יציאה בערבב
שבת:
לישוןןן~ ים אולי :)

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif תכנון :]

יום ראשון: הלכנו לבריכה כל השכבה והיה הכי כייף בעולם :] בערב ליומולדת של קורל יום שני: מסיבת סיום בקמפוס יום שלישי: קמפוס אנגלית S: יום רביעי:בטח אני אלך לענבל או לסיוון חמישי: כבר נקבע..נראה :] שישי: התנחלות אצל ענבל,נראה סרט :) שבת: נצא עם כולן :)

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אוי איזה מסכנות כולכןXD

לי כבר נגמרו המבנים אני איזה שבועיים בלי מבחניםםם ואתן עוד חורשותתת יואו אני מרגישה לא נעים עם התכנונים שליXD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעוד מעט,בין אם שנה שנתיים או שלוש

את תחווי על בשרך את התועבה שנקראת מבחן בגרות:)

למעלה