תמונות מדברות

DesertRose7

New member
../images/Emo40.gif תמונות מדברות ../images/Emo40.gif

(אניח לא בטוחה אם התמונה הזאת הייתה או לא) מה הארי דאגי דני וטום היו אומרים אם היינו יכולים לשמוע אותם מבעד לתמונה?!

may90

New member
אניניניני

דני- מי הדביק לי את השלט kick me?! דאגי- *מצחקק לו כדי לא לחשוף את התשובה* טום- אוי אני לא יכול יותררררר!!! זה היה דאגי! הארי- זה היה מצחיק!

beyonce3

New member
מנסה...

הארי:(גיק גיק איזה גוף מדליק...)..טום.?זה נכון שהתחתנת ולא הזמנת אותנו???*צוחק כי מצחיקה אותו המחשבה...* טום:חה חה חה,חו חו חו,חי חי חי,גוחו גוחו גוחו,גיחי גיחי גיחי,פחחחחחח דאגי:קייסי? דני:קייסי?!מי אמר קייסי?!מי אמר קייסי?!

beyonce3

New member
את לא יודעת?

ידידה של דני מבולטון,שטענה שהיא חברה שלו,ובסוף הסתבר שהיא סתם מכרה את זה,כדי לקדם את הלהקה,מאוד מאוד לא מצליחה שלה......חחח

PunK RocK 1o1

New member
לאא!!

זה לא היה ככה.. היא הזמינה את דני להופעה ואז אמרה לכולם שהיא חברה שלו.. אם אני לא טועה הם לא הכירו קודם..

beyonce3

New member
לא,לא...

הם הכירו מגיל קטן....והיא באמת הזמינה אותו...ואני חושבת שהוא בא להופעה עם הארי....והקיצר הם הצטלמו ביחד,והיא אמרה שהיא חברה שלו...אני חושבת שהיא גם סיפרה משהו כמו על זה שהוא אמר לכולם שהם חברים רק כדי להשכיב אותה או משהו כזה..או שזה מישהו אחר...

beyonce3

New member
מתקנת...

בטעות כתבתי בדאגי קייסי,אז אני מתקנת: (גיק גיק איזה גוף מקליד)טום,זה נכון שהתחתנת ולא הזמנת אותנו?*צוחק רק מהמחשבה* טום:חה חה חה,חו חו חו,חי חי חי,גוחו גוחו גוחו,גיחי גיחי גיחי,פחחחחחחח דאגי:יו אר קרייזי דני:קייסי?מי אמר קייסי?!איפה קייסי?!

M c F l y

New member
בוו אני אנסה

הארי: הו, איזה זחל יפה..
טום: דאגי אני לא מאמין באמת נפלו לך המכנסיים באמצע ההופעה אתמול?:|חעחעח דאגי: שששש שלא ישמעו |מסמיק| דני: למה היא עזבה אותי?

למעלה