תמונות מדובבות

DesertRose7

New member
../images/Emo40.gifתמונות מדובבות../images/Emo40.gif

הסבר קצר: כל שבוע אני אעלה תמונה במסגרת הפינה. מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט ל"דובב" ולכתוב מה כל אחד מהם היה אומר בתמונה אם הוא היה יכול לדבר.. התמונה השבוע היא
דוגמא שלי.. הארי: אנגליה!! דני:אנגליה!!! טום: וואי תסתכלו על הכוסית הזאת דאגי:(מסתכל על הרגליים) תשתקו כבר, אתם מביכים אותי.. (אני לא מאמינה שמארתי כוסית..בעעע..) יש מבין?

may90

New member
האאאא

*הארי הרגע קלע סל* הארי-האאאאאאאאאאאא אני שולט!! דני-ישששששששששש קלעתתתתתתתת!!!!! טום אתה חייב לי 20 פאונד! טום- מהההההההההההההההההההההההההההההההה?!@?!?@!? (זה נראה כאילו הוא אומר ככה, לא?) דאגי-*מרחף ומדבר מתוך חלומות מהקיץ*- אחחח הג'קוזי!

Naite8

New member
שלי

דני: חבר'ה, קבלו את העיגולי זיעה שלי הארי: שלי יותר גדולימ!!!!! טומ תראה את שלכ ! טומ: לא רוצה עזבו אותי קיבלתי מכה בביצימ דאגי: יאאא איזה נמלה חמודה! ... (על הריצפה) חח אני גרועה

mayoosh4

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותייייי!!!

loner in love

New member
יש מבין

יעזור אם אני אראה את התמונה ואז בכלל אבין על מה דיברת!!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifחח...אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

גמאני מנסה לדובב: -אחרי שהארי ודני לקחו משו
הארי+דני:אנחנו ציפורים
,אנחנו עפיייים
טום:D,תסתמו ותעמדו ישר
,יא פאדחנים! דאגי:פחחחחחחחחח.....*מגחך*,אתם מצחיקים
... טום לדאגי:מה מצחיק?! דאגי:פחחחחחחחחחחחחחחחחח
-עזבו:p,אני גרועה

אני אנסהה...אבל אני לא טובה בזה..חח

אממ אוקיי... הארי: אני שולטים!!!
דני:...אנחנו שולטים...
טום: עזבו אותכם את זה.. אני חייב לשירותים!!!!
דאגי: טחחחח...נדפקת....
טוב אממ ניסיתי...

just jenny

New member
חחחח

הארי: "הבה נגילה, הבה נגילהה" דני: "יאסו!" טום: "חעחעחעחעחע עוד שניה אני משתין" דאגי: "חעחע" (צוחק בקול אדיש)

T a l14

New member
אוקי דוק

הארי:"אני מרים את הידים הכי גבוה! נהנה בנה נה!" דני:"אני מרים הכי גבוה, ואני גם מנפח את החזה! מי יכול עלי?!" טום:"שתקו רגע! הארי, מה הבוקסר שלי עושות עליך?!" דאגי: |חולם בהקיץ| "מרצפת אחת, שתי מרצפות, שלוש מרצפות, ארבע..."

mayoosh4

New member
טחחחח ../images/Emo9.gif

אהבתייי את הקטע עם הבוקסר!! קרעת אותיייי..

M c F l y

New member
הו, מצא חן בעיניי

מצא חן בעיני הארי: אני מלך דני: מגחך ובא לתת לו מכה בתחת טום: היית מת [צוחק] דאגגיי: דיי כבר לעשות פדיחות! [מתבייש]

למעלה