אליסה-אסוציאציות

spelling

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo17.gifאליסה-אסוציאציות../images/Emo17.gif../images/Emo40.gif

מכירים את משחק האסוצאציות נכון?? אבל הפעם זה שונה! תמיד היינו עושים אסוצאציה אישית של כל אחד מכם בכלליות..הפעם זה קשור אך ורק לאליסה! אני רושם מושגים ואתם אומרים מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כאשר אתם מקשרים תמושג לאליסה! בואו נתחיל!!!!!!!!!!!!!!!!! כשאני חושב\ת אליסה אז ה: צבע הוא- ריח הוא- מזג אוויר- שיר- מקום בעולם- ספורט- אוכל- שתיה- שמפו\סבון- חיה- צמח- מפורסם אחר-

Natali Milano

New member
עונה

צבע הוא- ורוד ריח הוא- ממ בושם? מזג אוויר- אביב שיר- אחת ממיליון מקום בעולם- איטליה ספורט- שחייה ( חח אנערף) אוכל- ירקות שתיה- נסטי שמפו\סבון- שמפו חיה- דולפין צמח- שושנה מפורסם אחר- חח לא יודעת

YaEl 15

New member
שלי:

צבע הוא- שחור, כחול. ריח הוא- פרחים? מזג אוויר- שמש. שיר- suddenly I see - שיר יפה, לבחורה יפה
מקום בעולם- LA ? ספורט- בייסבול. אוכל- בורגר, אפילו שהיא צימחונית. לא יודעת למה זה מה שהיא מזכירה לי... אבל היא נראית כמו מישהי שאוכלת טוב, וזה נפלא, כי אני שונאת את הדקיקות-על-סף-אנורקסיה של הוליווד. שתיה- קולה? שמפו\סבון- שמפו - H&S כי הוא מריח כ"כ טוב
חיה- לא יודעת. צמח- פרח כלשהו... יסמין? מפורסם אחר- הולי מארי קומבס.

עונה

צבע הוא-ורוד ריח הוא-ריח טוב..של גשם אולי מזג אוויר-נעים-לא חם ולא קר שיר-WHAT MAKES YOU DIFFERENT מקום בעולם-ארה"ב ספורט-לא מזיכיר בכלל אומנם הספורט האהוב על אליסה יכול להתאים אוכל-אמ...לא יודעת שתיה-קולה שמפו\סבון-פינוק חיה-כלבלב צמח-ורד מפורסם אחר-הולי

always be me mc

New member
עונה../images/Emo9.gif

כשאני חושב\ת אליסה אז ה: צבע הוא- אדום
בגלל תמונת הקידום של עונה 5
ריח הוא- של הפרחים או הבשמים המדהימים ביותר
מזג אוויר- יום קיץ נעים
שיר-You're Beautiful ו-Beautiful Soul
מקום בעולם- אנגולה
ספורט- בייסבול(בגלל שהיא מתה על זה) וכדורסל(כי היא הצטלמה עם זה)
אוכל- פסטה(כי אחרי הכל היא איטלקיה
) שתיה- קוקה קולה(משקה אמריקני לבחורה המאוד אמריקאית
) שמפו\סבון- שמפו הוואי כי זה נראה מרענן כמו אליסה
חיה- דולפין כי היא נראית כל כך טבעי בתוך המים והיא ידידותית
צמח- אני לא סגורה אם זו רקפת, כלנית או נרקיס אבל מה שבטוח זה שזה פרח מוגן ויפה כמוה
מפורסם אחר- ניק לאשי
וכל הכבוד לך אדם על הרעיון המקורי

למעלה