סיכום השבוע:

just adiki

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo182.gifסיכום השבוע:../images/Emo182.gif../images/Emo40.gif

שיר השבוע בכללי: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: סרט השבוע: קליפ/סרטון השבוע: תוכנית השבוע: בילוי השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הקרוב:

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

שיר השבוע בכללי:אין דבר טוב שקרה השבוע:אין דבר לא טוב שקרה השבוע:היה לי שעתיים ספרות במקום שעה אחת
סרט השבוע:לא ראיתי קליפ/סרטון השבוע:אין תוכנית השבוע:הישרדות בילוי השבוע:הלכתי לקניון החדש בקריית אונו
מאכל השבוע:אין ציטוט השבוע:"יואוו נו מה יש לכם?!אמא שלו לא ז#&@ והוא לא בכת השטן, הבנאדם כולה הציל חתול מסכן"
תכנונים לסופ"ש:אין תכנונים לשבוע הקרוב:אין

CarmitF

New member
מסכמת../images/Emo187.gif

שיר השבוע בכללי: what hurts the most דבר טוב שקרה השבוע: היה מצחיק בבצפר חח דבר לא טוב שקרה השבוע: היה לי מאוד קר ונכנסו לי טיפות גשם לעיניים
סרט השבוע: יצאת גבר קליפ/סרטון השבוע: אין תוכנית השבוע: מגרש ביתי והרווק 11 בילוי השבוע: ארץ-עיר בשיעור מתמטיקה מאכל השבוע: הכנתי מאפינס
ציטוט השבוע: תראו איזו מורה להיסטוריה חכמה יש לי! מורה:"יש מבחן ב-17 או ב-18.." תלמיד:"זה לא ב-30?" מורה"בפברואר?"
תכנונים לסופ"ש: להתבטל תכנונים לשבוע הקרוב: אילת!!

just adiki

New member
גם אני../images/Emo194.gif:

שיר השבוע בכללי:"what hurt the most" דבר טוב שקרה השבוע:אין משהו מיוחד, בנתיים
דבר לא טוב שקרה השבוע:ממ.. לא עולה לי. סרט השבוע:"ילדות רעות" ולא בגלל שראיתי אותו
קליפ/סרטון השבוע:אין תוכנית השבוע:"הישרדות"
בילוי השבוע:יהיה היום
מאכל השבוע:פסטה ושניצל
ציטוט השבוע:"די, נו באמת. אנחנו לא בסרט מצרי"
מלכההה
תכנונים לסופ"ש:הייתי בחד"כ היום שעתיים וחצי בערך, קרעתי לעצמי את הצורה, יותר מאוחר בערב אני נוסעת לידיד שלי ומחר אני מקווה לקדם קצת עיניים בעבודה בספרות שנאי צריכה להגיש עוד שבוע
. תכנונים לשבוע הקרוב:אין משהו מיוחד

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע בכללי: הוזה אותך מולי דבר טוב שקרה השבוע: לא משו מיוחד.. נגיד שה- 87 בחיבור
דבר לא טוב שקרה השבוע: סתם אנשים מעצבנים:S סרט השבוע: -- קליפ/סרטון השבוע: -- תוכנית השבוע: הישרדות, חברים בילוי השבוע: אתמול אצל חברה
מאכל השבוע: פסטה
ציטוט השבוע: -- תכנונים לסופ"ש: לנוח תכנונים לשבוע הקרוב: יום הולדת לחברה

למעלה