ראש בראש

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo250.gifראש בראש../images/Emo69.gif

שבוע שעבר התמודדו השירים:: I Don't Love You VS This Is How I Disappear המנצח הוא בהפרש קול אחד, I Don't Love You
השבוע מתמודדים השירים:: Welcome To The Black Parade VS The End הצביעו והשפיעו. מצטערת על האיחור, היה לי מלא עומס ומבחנים

Ayush Cohen

New member
WTTBP

זה שיר מהמהם ומורכב ולידו "די אנד" נראה דיקלום ולא מסודר וזה הלהיט הכי גדול של MCR דיי בארררוררר ש IDLY ניצח :)

Hadar way

New member
דה אנד

אני פשוט יותר אוהבת.. ואמא אמרה שהיא יותר אוהבת את וולקאם LOL זה השיר האהוב עליה של מכ"ר

WTTBP ../images/Emo223.gif

הליריקס של דה אנד ג-א-ו-נ-י, נקודה. זה שיר עם משמעות ענקית בשבילי... כמה קצר ככה הוא משמעותי באלבום. אבל מה.. אין מה להשוות את הבלאגן שWTTBP יצר, כל הקונספט של הבלאק פארייד [להזכיר להם שזה האלבום האהוב עליי?
], הקליפ המ-ד-ה-י-ם, התפאורה, התופים, הגיטרות, השירה של ג'רארד... שיר מדהים. גם את הליריקס אני מאוד אוהבת, למרות שדה אנד לוקח פה. אבל הלחן של וולקאם אחד הגאוניים של מכ''ר לדעתי. וחוצמזה, זה השיר שגרם לי להתאהב במכ''ר. הכרתי את הלנה ואת גוסט, שמעתי בקטנה עוד שירים שלהם וטענתי שהם 'רועשים', אבל אחרי שראיתי את הקליפ של וולקאם התאהבתי בהם בשמיעה ראשונה של האלבום. אז.. ללא כל ספק, WELCOME TO THE BLACK PARDE
ואני רוצה לציין- תחרות מעולה!

למעלה