cause we all need a reason ../images/Emo223.gif
A reason just to stay While some just can't be botherd, to stick around another day.
שיר השבוע של MCR ? I'm not okay
שיר השבוע בכללי ? A7X - Danger line Victim
Nightmare Betrayed Seize the day Crossroads David Guetta & Fergie & Chris willis - Getting over you David Guetta & Akon - Sexy bitch , רציתי ללכת להופעה שלו אבל אין לי כסף מיותר לבזבז וגם אין לי עם מי, כי זה מעל 18
אמן/אלבום השבוע ? א-ב-נ-ג-'-ד, מה לא ברור!?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- אליס בארץ הפלאות, סרט מעפן>> תוכנית- צחוק מעבודה, מועדון לילה.. רגיל. אה, ועונה חדשה של הפיג'מות! בינתיים זה נחמד<:
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הזמנתי סופסוף את הכרטיס להופעה [של A7X בלונדון, למי שלא מעודכן]
ספינינגגגגגגגגגג פעמיים בשבוע! אני גאה בעצמי.
הייתי באשדוד אצל הנושית שלי^^ והיינו בערב של כלי זמר ומלאמלא נערים ניגנו בחשמליות ותופים וזה היה מגניב רצח*-*
הייתי בת''א ופגשתי את חברה שלי, נויצ'וק ואת שלוקי שלי!!!!!!1 [נעה חח] היה כזה כיף
קניתי את נייטמר1!!
אבל אכלתי מלא, אמ, בצק? מלוואח, ופיתות.. זה לא אשמתי שאין לי מה לאכול;;
חזרנו לגן! שנה חדשה בשירות
הילדים החדשים ממש ממש חמודים *-* הילדים שנאי מכירה משנה שעברה, שהגיעו מכיתת פעוטים, די מעצבנים
החדשים לא בוכים, רק הותיקים! זה מרגיז.
אמנם לא ירד גשם בנתניה, אבל שמעתי שירד בכל מיני ערים אחרות, ואני ממש ממש שמחה^^ כבר מתחילים להרגיש את הקור בשעות הערב.. ולראות שלכת
לאט לאט מתרגלת לחיים בלי פן?
איזה מוכר אחד בסופר, שראיתי כבר כמה פעמים וסתם דיברנו מה קורה וזה, התחיל איתי וביקש את המספר טלפון
זה היה כזה מצחיק. הוא בן 32, לעזאזל! למה נראה לך?XD בסוף הבאתי לו את הפייס ודיברנו בצ'אט. האמת? הוא דווקא נשמע ממש חמוד
וחתיך, לפי התמונות שראיתי. נו, אולי בכל זאת אני אצא איתו?
סתם לא.
ציטוטי השבוע ? אע, אין לי כוח לחשוב
תכנונים לשבוע הבא ? עוד ספינינג! וראש השנה עם דודים^^ ומקווה לצאת לאנשהו..
תמונת השבוע ? איזו תפאורה מדהימה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0