אבישי רוטנברג (אורי פפר)

../images/Emo41.gifאבישי רוטנברג (אורי פפר)../images/Emo41.gif

התפקיד של אבישי בעיני הוא סוג של חידה בעיני. מאוד מעניין אותי לדעת האם הוא האח הבכור או הצעיר למשל. התחושה שאני מקבלת ממנו, היא מצד אחד רצון לרצות את כולם, ומצד שני מקום של לבעוט בכולם כדי להוכיח שהוא שווה וראוי. איך אתם תופסים את התפקיד של אבישי ומה יש לכם להגיד על המשחק של אורי פפר?
מיכל

כנראה שתפקידו הוא "להיקרע"

הוא עומד בין משפחתו, שהוא בטח רוצה להוכיח לה את עצמו, לבין אשתו, שמשפחתו לא סובלת אותה. אפשר היה לראות שמדובר במגמה ברורה כבר בפרק הראשון - כשאשתו אומרת לו שהיא חוששת שלעומרי יש בעיה חמורה, הוא מיד מציג את עמדתו כבן המשפחה - "למה את עושה את זה?", "את תמיד חייבת למצוא בעיות כדי להרגיש חשובה", וכו'. אבל בפני בני המשפחה הואמגן על עמדתה של אשתו - הוא זה שאומר ליניב שאולי יש בעיה עם הילד, שכדאי לבדוק אותו, וכשהסוגיות מתפוצצת כשאב המשפחה מציג את הבעיה בפני כולם, אבישי מתייצב ואומר שהוא זה שהעלה את זה ולא יעלי. כנראה שבמשך כל הסדרה נראה אותו נקרע בין האשה למשפחה. לגבי המשחק של אורי פפר - אני לא אובייקטיבי בגלל ההיכרות המוקדמת שלנו מהילדות

אז אני מניחה שאתה משוחד לטובה?../images/Emo8.gif

אני חושבת שהוא שחקן מצויין וכיף לראות אותו משחק בתפקיד דרמטי ולא רק מצחיק

כן../images/Emo9.gif

עוד בתיכון זכיתי לראות אותו ואת אליענה שכטר (ד"ר אשל בסדרה) משחקים במסגרת לימודי התיאטרון בביה"ס שלנו, ובאופן אישי זו חוויה מיוחדת לראות כל אחד מהם בטלויזיה, על אחת כמה וכמה בסדרה כזאת.

cifnao

New member
גם יעלי

רק התחילה הסדרה חמודה. זה כל היופי, הוא הולך להפציץ לפי דעתי ונראה ממנו המון, גם מאשתו יעלי שנכון לעכשיו למרות כל מה שאנחנו כבר יודעים עליה, נתפסת כדמות השלווה הרגועה והנורמאלית היחידה במשפחה

לי נראה שהוא האח הצעיר.

לאיילת כבר יש ילדה די גדולה. איילת מתייחסת אליו די בפטרונות. אני תופס את התפקיד של אבישי להיות דגם ושונה של גבריות, להיות ניגוד ליניב ולמאיר. וגם להחזיק על כתפיו עוד חוט עלילה, שזו לא תהיה רק סדרה על אוטיזם אלא גם על בגידות, למשל.

למעלה