ענתוש מודיעין
New member
../images/Emo41.gifאבן השבוע - טורמלין../images/Emo41.gif
אני שמחה מאוד לפתוח פינה חדשה בפורום , והיא אבן השבוע. לפינה יש שני חלקים עיקריים:
הכרות עם הקריסטל - כמה מילים שלי על הקריסטל, קישור למידע על הקריסטל מהאתר של מיכל ביאל ויסלברג ותמונה כמובן.
מדיטציה עם הקריסטל - אני מאמינה , כי אנו יכולים להתחבר לקריסטל ולגלות בו את התכונות השונות , גם דרך מדיצטיה איתו. ולכן בכל שבוע אציע מדיטציה עם הקריסטלים אותם אשמח לתגובות, חוויות, הצעות על הפינה הזו. בחרתי לפתוח את הפינה בקריסטל מדהים , עתיק ובעל עוצמות והוא הטורמלין.
הכרות עם הטורמלין
הטרומלין היא אבן מדהימה בעלת גווונים רבים, אשר הנפוץ בינהם הוא שחור, אבל קיימים טורמלינים שקופים בגווני ורוד, ירוק, כחול, לבן , צהוב ועוד.הטורמלין מופיעה כחלוקי נחל מוחלקים וגם בצורה של מוטות מחורצים. הטורמלין מופיעה פעמים רבות בתוך קריסטלים אחרים, למשל בתוך מושבה של קוורץ. השימוש הידוע ביותר של הטורמלין הוא כאבן הגנה (בעיקר הטורמלין השחור). הטורמלין השחור עוזרת לנטרל אנרגיות שליליות הנובעות מכעס, קנאה וכדומה. בהיבט הפיזי מסייעת לנו להיות מחוברים לאמא אדמה , לצמיחה ושורישיות. במערכים , ניתן להניח מוט של טורמלין ,כמוליך אנרגיה ומאזן בין הצ'אקרות השונות.
מדיטציה עם הטורמלין
בהתחלת כל תהליך של מדיצטיה יש לשבת במקום נוח, לדאוג שיהיה לכם חמים, כוס מים ליד, אם אתם רוצים מוסיקה נעימה. התהליך עצמו צריך 5-15 דקות .עדיף לוודא שלא יהיו הפרעות כגון טלפונים. לקחת את הטורמלין ולהביט בו . להניח אותו במקום שמרגיש לכם נכון להחזיק אותו במהלך המדיצטיה לעצום עיניים לקחת שלוש נשימות עמוקות לבטן תחתונה. בכל שאיפה לשאוף אויר נקי עם אנרגיות של שפע, אור,שמחה... ובכל נשיפה להוציא את התחושות הכבדות , המחשבות של היום יום, התיסכולים וכו.... לאט לאט להרגיש רוגע, כבדות , המוח ריק ממשבות טורדניות. להתרכז בנשימה, בזרימת האויר באף. להעביר את תשומת הלב לטורמלין אותה אתם מחזיקים. לנשום לאבן ולאיזור בו היא נמצאת. לדמיין כי קרן אור יוצאת מתוך הקריסטל אל תוך הגוף שלכם, וממלאת אותו אור. תנשמו בתוך המקום הזה. איזה תמונותו/או קולותו/או תחושותו/או ריחות ו/או מסרים- עולים לכם בתוך האור של הקריסטל. בשלב הזה אם יש צורך להעביר את הקריסטל למקום אחר בגוף , ניתן לעשות זאת. וגם במקום הזה לבדוק איזה תמונותו/או קולותו/או תחושותו/או ריחות ו/או מסרים- עולים לכם בתוך האור של הקריסטל תשארו במקום הזה עד שתרגישו שמספיק. תשארו עם התחושה הטובה והרגועה שהקריסטל נתן לכם. לאט לאט תחזירו את התודעה לסביבה. להזיז את כפות הידים בעדינות, את כפות הרגליים בעדינות. לאט להזיז את כל הגוף , להתמחתח ולפקוח את העיניים בזמנכם החופשי. כדאי לרשום את הרשמים מתוך המדיטציה עם הקריסטל בסיוומו. וכמובן שאני אשמח אם תשתפו את הפורום בחוויות. התנסות נעימה
ענת
אני שמחה מאוד לפתוח פינה חדשה בפורום , והיא אבן השבוע. לפינה יש שני חלקים עיקריים: