אבק של כוכבים- אחים

../images/Emo41.gif אבק של כוכבים- אחים ../images/Emo41.gif

האם הייתם רוצים להיות אח של... כלומר אח/ות של מישהו מפורסם אם מבחינה עולמית/ארצית ואם מבחינת אדם מאוד מוכר ומוצלח מבחינה קטנה יותר כמו בביה"ס וכו'

jKiTTiE

New member
לא נראלי...

אני שמחה עם איך שאני אחות למרות שאני יודעת שאני מעצבנת את אחותי לא ממש מתיחסת אליה שאין לי כוח אבל נראלי שאני די סבבה חחח אגבבבבבב עשיתי ראסטותתתתת!!

blue skies

New member
כן

של מישהו מפורסם וזה בשביל תועלתי הפרטית כי ככה אני אוכל להשתתפף במסיבות ולפגוש את המי ומי אבל אני רוצה להיות גם אני באיזשהו מקום טוב שזה לא כיאלו אחי יהיה מפורסם והכיטוב וכו' אלא שגם לי יכירו אותי בזכות עצמי

Bassיסט

New member
לכל דבר יש יתרונות וחסרונות...

יתרונות: קל מאוד ללכת בעקבותיו של אדם מסויים מפורסם אם יש לו קשרים... כמו זמר שנפתחות לו הרבה דלתות אם הוא מצליח וככה גם לאחיו או לאחותו או אחותה חיחי בכל אופן הפירסום למשפחה עוזר בהרבה מקרים מנסיון של חברים! וזה כיף כי יש הרבה חוויות מהאח המפורסם וזה כיף שהרבה שואלים מה? אתה אח של...? חסרונות: תופת הצל הגדול והמאיים! כשמישהוא מהמשפחה מצליח ברמה עולמית או אפילו ארצית זה מצל קצת על הסובבים אותו ז"א שהוא נהפך לדבר הגדול והם נהיים שוליים וזה לא כיף להיות צל של מישהו רק בגלל שהוא טוב ממך במשהו או מצליח ממך במשהו... כמו כן יש גם אתעניין התעסוקה שהאח או האחות מצליחים או מפורסמים.. לא תמיד יש להם זמן אליך או למשפחה כמו פעם שהפרסום והזוהר היו קצת יותר רחוקים... בקיצור תחליטו אתם מה תעדיפו! אני אוהב את המשפחה שלי כמו שהיא!!!

תשובה שלי היא נחרצת

לא הייתי מעוניין להחליף את האחים שלי וגם להיות אח של מישהו מפורסם זה בעיה לא קלה כי כל הזמן משגעים אותך לגביו ואנשים ייתחברו אליי כדי להיות קרוב יותר אליו ולא אליי אז למה להיות דו פרצופי . חוץ מזה יש דבר טוב גם שבזכותו יוכלו לפתוח לי הרבה דלתות .

את האחים שלי../images/Emo27.gif

אני לא הייתי מחליפה
אבל הייתי מאוד רוצה להיות אחות של ליאל קולט
שלמות.
כי אם בתור מעריצה למדתי ממנה, סביר להניח שבתור אחות אני בכלל הייתי לומדת ממנה המון דברים לחיים.. אבל,אבל,אבל.. במחשבה שנייה.. עם אחים רבים. ואני לא רוצה לריב איתה .
אז אולי לא

למעלה