אגב, שיר

Zack DA

New member
../images/Emo41.gif אגב, שיר

אני לא מאמין שכשיש בינינו חילוקי דעות קטנים אתה לפעמים לא מודה בדברים ונדחק הצידה - אבל תמיד תמיד נלחם בחירוף נפש - וכשעמיתתך השמאלנית אומרת שחיילי צה"ל הם רוצחים, או שהיא בעד זכות השיבה - אני לא שומע ממך כלום. זה לא מתאים לך, וזה ממש מעצבן. ציפית ממך ליותר הגינות מזה.

נדמה לי שאת דעתי כבר הבהרתי

בנושאים אלו: אני כמובן נגד כל רעיון של הגירה של פליטים פלשתינאים אל תוך גבולות מדינת ישראל (אל תזכיר את המושג זכות שיבה, כי זכות כזאת לא היתה קיימת מעולם). לגבי חיילי צה"ל, אני לא יודע מה האמת המדוייקת, אבל אני לא אתפלא אם יתגלה שבין חיילי צה"ל יש גם כאלה שכאשר הם יורים בפלשתינאים חפים מפשע, זה לא רק בגלל טעות בזיהוי או בגלל ששיגרו פצצה גדולה מדי, אלא פשוט בגלל שהם שונאים את הפלשתינאים שנאת מוות ורוצים להרוג בהם. באופן כללי, אני פחות מתעכב על תגובות להודעות של שמאלנים.

Zack DA

New member
ובכל זאת -

יהיה נחמד אם לא תגרום לה להרגיש שהיא מדברת בשם מר"צ וה"שמאל השפוי".

פריפטס

New member
תגיד, הוא המורה שלך? או המדריך?

או אולי מנחה בתכנית טלוויזיה שהוא חייב להיות אובייקטיבי? אם אתה רוצה להגיד למישהי שהיא לא מדברת בשם מרצ (בלי גרשיים) והשמאל השפוי- יש לך יוזר משלך. תשתמש בו. זכותו לענות על ההודעות שהוא בוחר לענות עליהן, ואם הוא בוחר לענות על הודעות שנכתבו על ידי ימנים ולא אלה שנכתבו על ידי שמאלנים (גם אם הם יותר קיצוניים ממנו והוא לא מסכים עם כל מה שנאמר)- זכותו המלאה, ואני גם מבין אותו. גם אתה לא תוקף את איתן על כל ההודעות המאוד מטומטמות שלו. ואם לומר את האמת, אני די מעריך את שיר על זה שיש לו את כוח הרצון להמשיך לענות לך, כי מנסיון אישי אני יכול להגיד שאתה בן אדם שמאוד מייאש לענות לו, וזה בטח לא בזכות היכולת המדהימה שלך להסביר את דבריך בצורה שלא תשאיר מקום לספק, אלא דווקא להפך.

Zack DA

New member
איזה קשקוש

אני לא חושב שאני בן שיח קשה, להפך. אבל מילא. בכל אופן, זה ממש ממש ממש מעצבן לראות אתכם עומדים מהצד כשהיא מצהירה שחיילי צה"ל הם רוצחים. שלא לדבר על זה שהיא בעד זכות השיבה.

פריפטס

New member
אתה יכול להגיב למה שאתה רוצה

בעצמך. אל תגיד לאף אחד להגיב במקומך.

פריפטס

New member
לא בהכרח

היא יכולה גם להתפרש כאי תמיכה אבל גם אי הסתייגות מוחלטת.

Zack DA

New member
ובכן:

אמרת "אי הסתייגות מוחלטת". ובכן, אנא פרט האם אתה מקבל את דעתה שחיילי צה"ל הם רוצחים, או האם אתה בעד זכות השיבה.

פריפטס

New member
לא

אבל אני בכל זאת בוחר שלא להגיב (אגב, הסיבה שלא הגבתי היא שמאז שהיא הצטרפה ללא כל קשר לא היה לי הרבה זמן לפורום ואם תשים לב באמת לא השתתפתי בו מאז).

Zack DA

New member
אתה לא מגיב, הא ? ../images/Emo13.gif

אז כמו שאמרתי, אתה מתבייש בדעתך, כנראה. רק עניין אחד: אל תאשים את בלומנטל

פריפטס

New member
די עם החיוכים

יש הבדל בין אשת ציבור ש"שומרת על זכות השתיקה" כאשר עשתה פשע, לבין בן אדם אלמוני שלא חייב כלום לאף אחד ש"מתבייש בדעותיו"- שהן לא פשע. אבל אני לא מתבייש בדעותיי. אני פשוט בוחר שלא להגיב על מה שאני לא רוצה. איך אתה משווה את זה לבלומנטל?!

Zack DA

New member
../images/Emo13.gif !!! ../images/Emo13.gif

אני מתאר לעצמי שאתה אחד מאלה שזעופים כל היום ומוציאים את העצבים על החברים שלהם. אתה אולי לא מגיב, אבל בדומה למקרה של בנומנטל, נודף מזה ריח רע. מדובר בעניין יסודי. אתה לא מוכן להגיב על נושא מהותי וזה רק מוכיח לי עד כמה אתה קיצוני.

פריפטס

New member
נכון! איך ידעת? ../images/Emo6.gif

שוב- אצל בלומנטל זה כבר יותר מריח רע, וציינתי כבר למה. בכל מקרה, מעכשיו, אגיב, אם זה יעשה אותך שמח יותר, אבל רק כאשר אקרא את ההודעות שאיתן אני לא מסכים (אני לא קורא את כל ההודעות בפורום).

פריפטס

New member
כהוכחה לאי ההתחמקות שלי

הנני מצהיר בזאת שכל הודעה שתבקש ממני להגיב עליה- אני אגיב עליה, אם תפנה את תשומת לבי אליה. עסק?

Zack DA

New member
השאלה היא האם תעמוד בהצהרה:

אני מפנה אותך להצהרתה של אושרה, שתומכת בזכות השיבה וטוענת שחיילי צה"ל הם רוצחים. מה תגובתך ?

חזור לתחילת השרשור הזה,

ותראה את תגובתי. אני משער שהוא יסכים איתה פחות או יותר. האם זה מספק אותך?

למעלה