מ מאשה New member 30/9/06 #4 אין מצב..תיראי.. אני גרה בהרצליה וקיבלנו את העיתון הזה..ואין שם כלום על אגם!כלום!נאדה!את בטוחה שזה של הרצליה ולא של רעננה או רמת השרון או משהו כזה?
אין מצב..תיראי.. אני גרה בהרצליה וקיבלנו את העיתון הזה..ואין שם כלום על אגם!כלום!נאדה!את בטוחה שזה של הרצליה ולא של רעננה או רמת השרון או משהו כזה?
ח חולה על רונוש New member 30/9/06 #6 אני מדברת איתך על אחד המקומונים....ת'אמת אין לי שמץ איך קוראים בדיוק לעיתון אבל הוא של הרצליה... אם אנחנו מדברות על אותו עיתון אז זה במדור "נצנצים" (מדור הרכילות)
אני מדברת איתך על אחד המקומונים....ת'אמת אין לי שמץ איך קוראים בדיוק לעיתון אבל הוא של הרצליה... אם אנחנו מדברות על אותו עיתון אז זה במדור "נצנצים" (מדור הרכילות)
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/10/06 #13 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/10/06 #14 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/10/06 #15 ועכשיו כמה מקרוב../images/Emo110.gif אני לא מעלה את כולן.. רק טיפה.