אהרון עיני התארח בפורום

0ne Man

New member
אהרון עיני מתארח בפורום החרשים

שלום לכולם, אני שמח להודיע לכם, כי אהרון עיני, היו"ר לשעבר של ארגון החרשים (אח"א) נענה להזמנתי ויתארח בפורום שלנו ביום חמישי, 9.10.03, ויענה לשאלות של גולשים בעיניינים הנוגעים לחירשות, ועל תקופת פעילותו כיו"ר הארגון. רצוי להכין את שאלותיכם מראש, ולשרשר אותם כבר מעכשיו מתחת להודעה זו. ולאלה שאינם מכירים את אהרון עיני, מצורף קישור להודעה על האירוח מטעם הנהלת תפוז, הכוללת תמצית קורות חיים של אהרון. כמו כן אני מצרף קובץ, שכתב אהרון, על תולדות חייו בפירוט. הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה והולמת!

0ne Man

New member
אתם מוזמנים לכתוב שאלות לאהרון עיני

ואהרון יענה על שאלותיכם כאשר יתארח בפורום ב-9.10.03 נא לשרשר את השאלות מתחת להודעה על האירוח!

0ne Man

New member
אירוח מר אהרון עיני בפורום ../images/Emo70.gif

הקפצה אחרונה לפני האירוח עם מר אהרון עיני, יו"ר ארגון החרשים הארצי (אח"א) לשעבר. הגולשים מוזמנים להשאיר את שאלותיהם למר אהרון עיני. הגולשים מתבקשים לשמור לכבד את האורח ולשמור על רמת דיון הולמת

אהרון33

New member
ברכה לכל הגולשים וגולשות

שלום גולשים נכבדים כולל גולשות נכבדות וחג שמח
אדם אחד ממנהלי פורום תפוז, פנה אלי בבקשה לענות שאלות בפורום שלהם..אמת התלבטתי האם כדאי לי או לא.. כי יש לי סיבות טובות. הרהרתי וחשבתי והגעתי למסקנה שעליכם לדעת מה קורה בדיוק ולהכיר אותי קצת יותר טוב ולהבין איך הגעתי ליו"ר אחא וכו', גם עליכם לדעת איך נאבקים מול הממסד נוקשה מאד כלפי הנכים וסיפורים מאחורי הקלעים . הנני מאחל לכל הגולש חג סוכות שמח ושנת תקשורת טובה! בברכת חג סוכות שמח
אהרון33

milford

New member
אולי כדאי להעביר למעלה

את ההודעות של אהרן כי צריך לרדת יותר מדי למטה ולאהרן, ברוך הבא

אהרון33

New member
איפה אתם? נא כתבו עוד שאלות

אל תשמרו בבטן שלכם, אשמח לענות לכל תשובה,האם אני יכול לענות. בברכה, אהרון33

0ne Man

New member
תודה רבה לאהרון עיני על ערב מרתק!

היה הערב דיון מרתק מאד, ואני אישית נהניתי מאד! בשמי, בשם שותפי צלף ובשם כל הגולשים כאן בתפוז, אני רוצה להודות לך אהרון, על שענית לנו על שאלותינו בצורה נהדרת ומרשימה! יישר כוח לך ובהצלחה בהמשך דרכך בעתיד! אני מקווה שנמשיך לראות אותך גם בעתיד בפורום שלנו, ואתה כמובן תמיד מוזמן! ובקיצור, ת ו ד ה ר ב ה

0ne Man

New member
שכחתי לציין את השעה... ../images/Emo9.gif

אהרון יתארח ביום חמישי, 9.10.03, בין השעות 21.00-22.30.

kopo

New member
דמי תקשורת

אני מבקש לדעת מדוע לאנשים כבדי שמיעה אשר משתמשים באמצעי עזר לעזרה כדי להקל עליהם את החיים ולו במקצת ואמצעים אלו יקרים ועולים כסף לא מגיע להם דמי תקשורת כפי שמגיע לכבדי שמיעה שהם חרשים במקצת מאחרים למשל 70 דציבל ולי יש חרשות של 65 דציבל ויתר הקריטריונים עומדים זהים במידה שוה.וההוצאות הכספיות שלי לא פחותות משל כבדי שמיעה יותר ממני ואם התשובה (הבנאלית)שאין כסף אז שיתנו קצת פחות, אבל שיתנו. תודה

אהרון33

New member
תודה לך וגם אתה צודק, נאלצתי

לחפש למטה למטה. אדם אחד וצלף נא לערוך ולשים למעלה.. תודה לך מראש. אהרון33

אהרון33

New member
אין בעד מה ../images/Emo70.gif ,שמחתי להופיע בפורום

שלכם מפעם לפעם אשמח לכתוב אצלכם ומאחל לכם בהצלחה בניהול פורום ק ד י מ ה
בברכת חג סוכות שמח
אהרון33

אהרון33

New member
תודה לכל הגולשים שהתעניינו ,שיהיה

לכם חג סוכות שמח
ושנת תקשורת טובה
אהרון33

לא ברור לי

העיסוק בפעולותיו של מרכז אח"א הנוכחי. כמדומני הופץ סרטון באינטרנט בו העלית השגות על היעדר טיפול בניקוד יוצאי צבא לזוגות חרשים צעירים והיעדר טיפול בשירות ממסר לחרשים. בזמנו מילאתי תפקידים בוועד סניף מקומי ולאחר מכן נבחר וועד חדש, כאשר מי שהיה בנשיאות האסיפה הציג את מועמדותו לתפקיד יו"ר הסניף. העליתי בפניך השגות על אופן הבחירה ואמרת לי לא להתערב. מדוע אם כך הופץ באינטרנט הסרטון הזה? (באם אינך יודע במה מדובר, אני יכול למצוא קישור לסרטון שהועלה בפורום "כל השאר" באורט).

למעלה