אוי סופסופ פורום שאני מכורה אליו

חני 105

New member
../images/Emo41.gifאוי סופסופ פורום שאני מכורה אליו

היי אני חני גרה בארה"ב -ניויורק ואני מכורה אני מכורה לסיפניג. בעבר שאלתי בפורום מכון כושר וקיבלתי תשובה בהתאם לשרירים
... רציתי לדעת אני מתאמנת במכון כושר 5 פעמים בשבוע כל יום שעה של ספיניג רציתי לדעת כמה קלוריות שורפים בשיעור. שמעתי שזה נעשה טרנד בארץ ואנשים מכורים לזה בטירוף כמו פה.
אז זהו מקבלים מצטרפים חדשים ??? שיהיה אחלה של יום למרות שפה בניויורק התחיל
חני

מה דעתך

לעשות מגבית קטנה במשפחה ולקנות לך סופסוף שעון פולאר שיתן לך אינדיקציה לשריפת הקלוריות שלך? יש כמה פרמטרים כמובן שחסרים לי, כמו גילך,משקלך,העצימות שבה את עובדת וכד'.

Tami661

New member
../images/Emo45.gifאבל זה בכלל לא שטויות../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

סיאטלית

New member
חני, אני יכולה לאמר לך שאני שורפת

בשיעור של 55 דקות ממוצע של 600+ קלוריות ו"מדושת" בממוצע של 11 מייל.

Tami661

New member
../images/Emo24.gifברוכה המצטרפת לעדת מכורים

מקווים שתרגישי כאן ב
(תרתי משמע...) אז בואי נתחיל מכך שה-Indoor Cycling כבר מזמן לא רק טרנד בארץ
זה הפך להיות סם, אורח חיים, אהבה, עיסוק, תעסוקה... מה לא? העיקר לסובב את הרגליים בקצב, התנגדות ובחושך
(מרגישים שאני מכורה?
) מקבלים מצטרפים חדשים בהמון אהבה (וחלק מקבלים אותם בהומור האופייני להם
) ולשאלתך: אין שום אפשרות לענות לך כמה את שורפת בשיעור מכיוון שזה נתון שתלוי בכמה גורמים שההבדלים ביניהם עשויים להכפיל ואף לשלש את התוצאה. אבל... אם רק אם נצא מנקודת הנחה שאת עובדת בעצימות גבוהה (5 פעמים בשבוע... את אמורה להיות בכושר), משקלך ממוצע (5 פעמים בשבוע + שני זאטוטים... אין לך זמן לאכול
) ושגילך הוא 31(החתימה
) יאללה... בקיצור: משהו כמו 450 עד 550 קלוריות באימון של שעה. אה... ואוטוטו מזל טוב לך

ilan1998

New member
HELLO USA?

תקני שעון פולאר זה בטח חצי מכיר אי שם בגלות אמריקה....

חני 105

New member
../images/Emo51.gif לכולם איזה קבלת פנים

וגם לצינים ... הביקור הבא שלי בארץ זה שהיה מינוס 15 קילו רזה חטובה ויפה...
מצרפת תמונה עדכנית שלי..
עכשיו חזרתי מהשיעור רצה להתקלח
(שונאת את המקלחות של המכון). שיהיה לכם יום נפלא(למרות שהוא התחיל נורא הפיגוע) חני

למעלה